July Bullet Journal 2017

20:52


Luna iunie a fost atat de plina incat jurnalul abia daca  a mai fost deschis. Am functionat intr-un haos total si nu o sa spun ca sunt mandra de asta. Nu pot sa spun ca imi place sa  devin extrem de haotica, desi pot functiona si asa, prefer sa stiu cat de cat ce se inatmpla si cand, cum, unde si  ce am de facut, macar in mare, daca nu in detaliu.

Bullet journal-ul este pentru mine o metoda de a pune cap la cap lucrurile pe care le planific, de a avea o viziune asupra lunii, pentru a stii ce evenimente importante am si sa tin cat de cat evidenta a ceea ce am de facut. Recunosc ca sunt foarte haotica in general, dar daca e nevoie sa ma organizez ma mobilizez si planific totul foarte strict. 

Sa trecem putin in revista luna iunie, care nu si-a mai gasit pana la urma locul pe blog pentru ca nu prea am avut timp. Am trecut de la spread-ul meu obisnuit la niste chenare simpatice pentru ca oricum nu as fi avut multe de notat... eram prea ocupata cu proiecte, sesiune si prea franta sa ma mai ocup si de habit trackers, asa ca luna trecuta nu am mai avut nici un tracker. Toata luna a fost in schimb foarte colorata si de fiecare data cand trec peste ma bucura nuantele folosite. 

Mi se pare ca genul acesta de spread e foarte util daca vreti sa notati totul mai compact sau daca stiti ca nu veti avea timp si vreti doar sa notati evenimentele si nu si toate task-urile din saptamana respectiva. 

Pagina mea de "Happiness is..." a fost completata abia la sfrasitul lunii cu niste ganduri mai personale despre ce am simtit eu ca m-a facut fericita. Imi place din cand in cand sa scriu pentru mine, mai ales cand simt ca se intampla multe lucruri si eu ma pierd printre ele, de data aceasta am facut-o in jurnal. 




Luna Iulie in schim e foarte... roz (ca schema de culori). Am ales o tema mai florala si am schimbat putin partea de inceput a lunii. Am decis sa fac un calendar pentru luna, asa cum am mai facut si in aprilie, si sa vad daca imi place mai mult genul acesta de monthly log. In rest, totul e simplu, iar luna aceasta am introdus expenses si gratitude logs. 






Sunt curioasa cum va organizati voi luna, si daca aveti un bullet journal care este spread-ul vostru preferat?

Si de asemenea, ma gandeam sa fac o postare despre markere si alte ustensile pe care le folosesc eu in bullet journal. V-ar interesa o astfel de postare? 

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts