The Fall Makeup Edit

21:16


In ultimul timp machiajul pe care il port este foarte simplu, trebuie sa dureze cat mai putin dimineata ca sa pot fugi apoi spre birou. Produsele pe care le folosesc sunt cele care imi plac mult de tot in ultima perioada, unele sunt mai noi, altele sunt clasicele preferate, iar despre unele simt ca nu vorbeste nimeni si ar trebui sa stiti cat sunt de faine.



Catrice HD Liquid Coverage este fondul de ten pe care l-am purtat extrem de mult, aproape zilnic de cand l-am cumparat acum... 2 luni cred, sincera sa fiu nu am habar cum trece timpul atat de repede. I-am facut si un review, dar pe scurt e fain, arata natural, are o acoperire foarte buna si imi place si cum se comporta pe parcursul zilei.


Sephora Beauty Amplifier Powder este pudra pe care o folosesc in fiecare zi de nici nu mai stiu cand. Sunt la a cincea pudra cumparata si este singura care imi place cum arata pe tenul meu. E foarte fina, e perfect alba in cutiuta, dar este transparenta pe ten. Fixeaza foarte bine machiajul si nu incarca tenul si o pot folosi si pentru retus fara probleme. Vreau sa iau si varianta de pudra libera de la Sephora, atat de mult imi place aceasta, iar daca faptul ca deja am folosit complet 5 pudre nu spune cat de mult imi place produsul, atunci nu stiu ce ar putea sa o recomande mai bine.

Hoola de la Benefit este unul dintre cele mai populare produse de machiaj, Nu stiu daca mai e cineva care sa nu fi auzit de el. Eu l-am evitat mult timp pentru ca mi se parea ca e o nuanta mult prea calda pentru conturarea fetei si eu consider ca pentru asta am nevoie de nuante mai reci, dar este un bronzer foarte fain, il folosesc pentru a-mi oferi putina caldura fetei, este foarte usor de aplicat si estompat. Eu l-am luat in versiunea mini, are 4g si stiu ca o sa imi ajunga foarte mult timp la dimensiunea aceasta considerand cat e de pigmentat.

Revlon Volume+Length este o descoperire in urma beauty bloggers meeting din mai cand am primit o alta mascara din gama aceasta, dar motivul pentru care mi-a placut a fost faptul ca e waterproof. Este posibil una din cele mai bune mascara waterproof, rezista atat de bine pe gene incat am cumparat inca o versiune, cea din fotografii, a carei formula imi place si mai mult, iar periuta ajuta mult atat pentru volum cat si pentru definire. Daca nu l-ati incercat, cred ca trebuie sa il puneti pe lista!



Al doilea cel mai important aspect in machiajul meu este conturarea sprancenelor. In general folosesc un creion de sprancene sau o pomada, dar creionul meu preferat despre care vreau sa va povestesc este Brow Satin de la Maybelline. Imi place mult de tot nuanta lui, fiind un maro rece, nu este mult prea inchis, iar varful este destul de ferm pentru a trasa linii precise si nu se intinde. Am mai folsit si pudra de la celalalt capat si e foarte buna, o nuanta potrivita, dar aplicatorul nu consider ca e extrem de usor de folosit, eu folosesc o pensula pentru a lua produsul din capacel.



Tot la capitolul sprancene este si L'Oreal Brow Artist Plumper, gelul de sprancene pe care il prefer oricaruia de cand l-am descoperit. Imi place culoarea lui, imi place textura si faptul ca rezista neclintit intreaga zi. Il pot folosi singur pentru un aspect natural si ingrijit, sau alaturi de creion pentru definire si fixare. 

Balsamul de buze Atoderm de la Bioderma este printre preferatele mele inca de la inceputul anului. Hidrateaza foarte bine buzele, indiferent cat sunt de crapate. Il iau cu mine peste tot si il am in ambele versiuni de produs, stick si lichid, imi plac amandoua mult de tot. 

YSL Rouge Volupte Shine in nuanta 44 este nude-ul meu preferat. E un ruj hidratant, arata foarte bine pe buze, si e prefect acum cand e mai frig afara, Nu este cel mai rezistent ruj, dar imi place atat de mult nuanta si cum arata pe buze incat nu am o problema ca nu rezista daca mananc. 

Ce produse nu va lipsesc din portfard?

You Might Also Like

2 comments

  1. Când te-am văzut la momentul Kerastase, iti arata fain machiajul tenului. Era Catrice sau Estee Lauder ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aww, mersi frumos! Era fondul de ten de la Catrice, mi se pare ca se comporta tare bine cand il port o zi intreaga pentru ca nu se strange urat si nici nu dispare. Chiar e fain de tot <3

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts