The Contour Essentials For Fair Skin

00:35

RO:
Conturarea pomeților și a feței în general pot face o mare diferență în aspectul general. De curând am început și eu, subtil, să-mi conturez pomeții, pentru a-mi oferi un aspect mai structurat, iar de atunci tot primesc complimente, iar cam acesta e singurul lucru pe care l-am schimbat, pentru că machiajul meu e foarte natural în ultimul timp datorită lipsei de timp. Ce produse am descoperit perfecte pentru un contur, fie el subtil, fie mai puternic? Haideți să povestesc!
EN:
Cheek contouring, and face contouring in general can make a huge difference in our general look. Recently I have started, slightly, to contour my cheeks to give my face a little bit more structure, and since then I recieved lots of compliments, and this is actually the only thing that I changed in my makeup routine, as the rest I keep quite natural because I don't have enugh time. What products I've discovered perfect for contouring, either subtle, or stronger? Let me tell you about it!
Tot auzisem prin blogosferă de NYX Blush în Taupe și toată lumea spunea că e perfect dacă ai tenul mai deschis la culoare(așa ca mine, hihi) așa ca într-un final am pus comandă și l-am luat. Ghiciți ce? M-am îndrăgostit! De ce? Pentru că, pentru a putea contura pomeții astfel încât să nu arate că avem dungi maro pe față, avem nevoie de o nuanță apropiată de nuanța imbrelor naturale ale feței, iar în cazul unei nuanțe foarte deschise a pelii, acestea nu sunt tocmai maro, ci duc spre un gri. Nuanța Taupe este un maro deschis, rece, neutru care se potrivește perfect nuanțelor deschise de ten.
I heard lots of times in the blogosphere about the NYX Blush in Taupe and everybody said that it was perfect for the ones that are fair skinned(like me, hihi) so I finally made an order and bought it. Guess what?I fell in love with it! Why? Because to countor our cheeks in such a way that id doesn't look like we have brown stripes on our faces, we need a shade that is closer to the natural shadows of our faces, in this case, for very fair skin, these are not actually brown, but the tend to be a bit more grey. The Taupe shade is a light cool brown, neutral, that suits the fair complexion perfectly.
În fotografii puteți vedea și bronzer-ul Chocolate Soleil de la Too Faced pe care am vrut să îl menționez, pentru că deși este o culoare ceva mai caldă, și mai pigmentată decât Taupe de la NYX, totuși efectul pe piele este unul plăcut, ceva mai cald, dar încă natural. Bineînțeles, contează foarte mult și metoda de aplicare! Eu aplic ambele pudre cu pensula Duo Fiber pentru contouring de la Real Techniques pe care o consider perfectă, pentru aplică puțin produs și astfel putem ajunge treptat la intensitatea dorită, fără a aplica din greșeală prea mult.
In my photopraghs you can see the Chocolate Soleil Bronzer from Too Faced which I wanted to mention, because, even if it is a warmer colour, and a bit more pigmented that Taupe from NYX, still the efect on the skin is really nice, a bit warmer, but still natural. Of course that the way we apply it is very important! I apply both of these powders with the Duo Fiber Conouring brush from Real Techniques that I think is perfect beacuse t appllies a small amount of product and I can easily get to the desired intensity, without applying to much by mistake.
Eu recomand în principiu pudra de la NYX, datorită pigmentației reduse, lucru indicat pentru obținerea mai ușoară a unui efect natural, textura foarte fină a pudrei, modul în care se aplică pe piele și de asemenea faptul că arată foarte bine toată ziua. Pudra de la Too Faced este de asemenea o opțiune bună pentru că este mată, ca și cea de la NYX de altfel, dar și pentru că nu este prea portocaliu, chiar dacă este o nuanță caldă, deci putem face o conturarea frumoasă a pomeților, și a feței în general.
I recommend the NYX powder blush, because of the reduced pigmentation, which is great for an easier natural effect, the texture that s really fine, the way that it applies and the fact that it last all day long. The Too Faced bronzing powder is also a good option beacuse it's matte, as the NYX one, butalso beacuse it is not too orange, even if it is a warmer shade, so it is a good obtion for a nice contour.

Lots of love, 
 Andreea

You Might Also Like

16 comments

  1. Ohh I have fair skin too~ ^ ^
    Contouring helps me bring some colour to my face! ^ - ^

    www.thedailydollyblog.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, it brings some structure too!
      Kisses, glad you came by!

      Delete
  2. oh! That´s that seems really nice, now I would like to try it! I really like to contour my face, but with such fair skin you can help but to worry about the contour standing out to muchD:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, i know. The NYX one is gret as it is not extremely pigmented and the shadow looks quite natural. Kisses

      Delete
  3. Ah frumoase produsee <3

    www.juliahasch.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi^^, da, au devrnit esentiale machiajului meu zilnic!
      Kisses!

      Delete
  4. Foarte mult îmi place blogul tău, mai ales pozele, sunt foarte frumoase! Bronzerul de la Too Faced este taaare lăudat, dar are şi preţul frumos :)) Super produse!!

    http://beau-typhoon.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult!
      Eu am vresiunea mai mica a lui luata intr-un kit de craciun de la Too Faced, dar chiar e un produs foarte bun, nu e nimic ce sa nu imi placa la el si mai si miroase a cicolata, hihi.
      Kisses

      Delete
  5. E atat de greu sa realizezi un contouring bun pe pielea deschisa la culoare. M-am trezit de atatea ori ca produsele marcate cu denumirea light erau de fapt prea portocalii sau prea inchise. Cred ca am sa incerc si produsele mentionate de tine. Acum am achizitionat unul de la Catrice. sa vad ce poate acesta sa faca.

    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiu si eu, mult timp mi-a fost destul de frica sa incerc, dar produsele astea doua mi se potrivesc. NYX este mai rece putin, dar nu extrem de pigmentat si arata chiar natural, iar cel de la Too Faced e o idee mai pigmentat, dar daca folosesti o pensula de genul celei aratate de mine nu vei avea probleme de prea mult produs aplicat. Am vrut sa incerc si eu ceva de la Catrice, dar online imi pareau cam portocali pentru mine, iar eu voiam contouring si nu bronzing all over the face, am deja unul mai portocaliu si arata bine vara...ca blush pe tenul meu:))
      Kisses

      Delete
  6. Deci inseamna ca trebuie sa imi achizitionez si eu produsul de la Nyx ^^
    Te pup!
    Julia | juliahasch.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu il recomand celor cu ten deschis, e foarte bun si arata extrem de bine pe ten. Poti crea un look strong sau soft, e buildable, e awesome! Hihi
      Kisses

      Delete
  7. Îmi place articolul! ♥ Chocolate Soleil de la Too Faced este un produs pe care mi-l doresc tare mult! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca ti-a placut articolul! Este un produs foarte bun si printre preferatele mele de la Too Faced.
      Te pup :*

      Delete
  8. M-ai facut curioasa despre produsul de la nyx...si eu am tenul deschis si e greu intr-adevar sa creezi ceva frumos si natural. Notat
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Este foarte bun. Eu il folosec aproape zilnic, alternandu-l cu cel de la Too Faced si sunt foarte multumita de el. ^_^

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts