I am giving the love [Winner Announcement]

13:07


Imediat dupa ora 12 m-am pus sa citesc comentariile celor care s-au inscris la concurs si mi-am dat seama ca nu voi putea lua o decizie instant. De ce? Pentru ca e extrem de greu sa alegi doar o persoana si sa spui ca doar ea merita. Comentariile nu au fost oarecare, ba chiar pot sa spun ca am ramas impresionata de unele, iar altele m-au facut sa zambesc instant din cauza unui lucru pe care mi-l aminteam din copilarie.

Accentul a fost mereu pus pe ceea ce ne este si oferim noi ca oameni, iubire, bunatate, intelegere, respect, cadouri pe care le oferim in fiecare zi celor dragi, si cadouri pe care la un moment le oferim cu o si mai mare intesitate si cu o si mai mare bucurie in suflet. Mi-a placut sa va citesc comentariile, sa descopar ce fiinte minunate imi citesc blogul, si cat de dragute sunteti voi, cele care v-ati inscris si de asemenea cata bunatate si cata iubire se ascunde in voi, iar eu nu as fi stiut asta pana la acest concurs. Am vrut sa va cunosc, sa stiu mai multe despre voi. Eu va dau prin postari, de fiecare data si cate o bucatica de suflet, dar pe voi nu aveam cum sa va cunosc, si am fost profund uimita de cuvintele voastre.

Am zambit instant la comentariul Ramonei, si de fapt momentul in care am citit numele de Codita a fost punctul culminant. Da! Codita! Asa se numea primul meu catelus, singurul de pana acum de fapt. Aveam vreo 4 ani si primisem o minune mica cat palma tatului meu, l-a scos din buzunarul de la pieptul jachetei. A fost probabil unul din cele mai dragute lucruri care mi s-au intamplat.

Andree, pot sa spun ca mereu sunt impresionata de felul in care scrii iar povestioara ta pot sa spun ca mi-a placut extrem de mult, chiar foarte mult si m-ai facut sa ma gandesc si eu la un cadou special primit de la cineva care la un moment dat a fost mai mult decat special pentru mine.

Andreea, draga mea, momentul in care ti-am citit comentariul a fost, nici nu stiu cum sa-ti spun, mi-a dat o senzatie pe care nu am mai avut-o de mult, si poate o senzatie  care ar trebui sa ma faca sa imi amintesc cat de importante sunt anumite persoane in viata noastra, parintii mai exact. Mi-am dat seama in timp ce iti citeam comentariul ca ar trebui sa le arat parintilor mei mai multa recunostinta si ca ar trebui sa le arat cat le sunt de fapt de recunoscatoare ca imi sunt alaturi, ca nu au plecat de langa mine, ca au avut grija mereu, si ca m-au iertat pentru momentele in care am fost poate mult prea dificila pentru a fi inteleasa.

Cometariul Monicai mi-a adus aminte de mine, ca si copil, cand eram mica si ii faceam si eu cadouri mamei, cum ma chinuiam eu sa ii fac un cadou special de fiecare data, cum pictam pe sticla, lemn, cum incercam sa fac eu mai stiu ce minuni.

Povestioara Izabelei a fost mai mult decat simpatica si mi-a adus si ea un zambet.

Vedeti voi, citindu-va comentariile mi-ati adus aminte de parti din mine de care aproape uitasem si nu pot decat sa va multumesc pentru asta. Am mentionat doar cateva dintre voi, dar nu pot sa spun ca nu am fost surprinsa placut de celelalte, dar cred ca v-as fi scris mult prea mult, si deja parca nu ma mai pot opri, dar v-am citit fiecarea cometariul si ma bucur enorm ca am reusit sa cunosc o mica particica a voastra.

Totusi pentru a alege una dintre voi, cand deja vreo patru nume se invarteau prin mintea mea, am decis ca alegerea sa o fac dimineata, dupa ce dorm, binisor, ceea care imi va veni in minte a doua zi dimineata urma sa fie castigatoarea, pentru ca inseamna ca ea fusese cea care ma marcase intr-un mod anume pe care nu stiu exact cum sa il explic.

Ei bine gandul meu a ramas la Andreea Statatche, pentru cu tu, draga mea mi-ai dat un fior in momentul in care ti-am citit randurile. Mi-ai adus aminte cat trebuie sa fiu de recunoscatoare pentru faptul ca parintii mei sunt langa mine si nu au plecat niciodata, ca trebuie sa le fiu recunoascatoare pentru tot ce au facut pentru mine, sa ma bucur de faptul ca amandoi sunt aici pentru mine. M-ai facut sa ma gandesc ca ar trebui si eu sa fiu altfel fata de ei. A fost profund impresionata de povestea ta si de senzatia avuta in momentul in care ti-am citit randurile. Tocmai de aceea castigatoarea concursului, esti tu, Andreea Statatche. Iar pentru ca stiu ca vrei sa ii oferi cutiuta mamei tale, sper sa se bucure de ea si sa ii oferi un zambet larg si cald.

Va pup pe toate,
Andreea

You Might Also Like

9 comments

  1. Frumos scris, frumoasa cutiuta...

    Te pup

    www.miu-miu.ro

    ReplyDelete
  2. Îți mulțumesc frumos, din nou. Nu aș fi vrut să fiu în locul tău pentru că au fost atâtea povești frumoase, fiecare a avut ceva special. Decizia cred că a fost foarte grea. Deci mama și cu mine am fost norocoase :)

    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alegerea a fost grea, dar am ales dupa felul in care am simtit, iar eu cand ti-am citit comentariul am avut o anume senziatie pe care sincer mi-e destul de greu sa o descriu! Sper ca mamei tale sa ii placa cadoul!
      Te pup!

      Delete
  3. Felicitari Andreei! Intotdeauna am apreciat astfel de concursuri, cele care implica participantul mai mult si al caror castigatori sunt alesi pe baza acelei implicatii, nu random. Multumim pentru concurs si pentru ca, pana la urma, tu ai muncit pentru ca una dintre noi sa aiba aceasta sansa.
    Te pup!
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com
    P.S.: Ma bucur ca te-a inveselit comenariul meu, hihi <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Momentul in care am vazut "Codita" mi-a adus un zambet instant! E adevarat ca tipul asta de concursuri sunt subiective si aduc o implicare mai mare a cititorului, dar alegerile sunt foarte greu de facut!
      Te pup!

      Delete

  4. I’m in love with your blog! It was so interesting to read your posts and also I’d like to say that you have beautiful photos!
    p.s. new post - how I met Victoria Beckham http://www.dianacloudlet.com/2015/02/victoria-beckham-zip-pouch-met-victoria-beckham.html

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts