My first Sheinside Order | Shopping

14:49

Acum cateva saptamani am participat la un concurs organizat de Gabriela pentru a castiga 100$ pe Sheinside si spre surprinderea mea, pentru ca recunosc ca nu ma asteptam, am si castigat si nu pot sa spun decat ca ii sunt foarte recunoascatoare Gabrielei si ca am fost foarte bucuroasa de aceasta oportunitate.



In primul rand am ezitat sa pun o comanda o perioada lunga de timp inainte de concurs, iar motivul a fost plata online, transportul si o oarecare nesiguranta a alegerii marimilor potrivite si a calitatii. Ei bine, iata ca in sfarsit mi-am pus si eu comanda si am ales destul de multe obiecte vestimentare care pot sa spun ca mi-au placut extrem de mult cand le-am vazut pe site, dar si in realitate. Am ales in principu ceva ce nu imi permite sa dau gres, adica elemte vestimentare de genul bluzelor sau gecilor, pantaloni sau fuste foarte rar cumpar fara sa probez, de fapt niciodata. Dintre toate cele alese de mine cred ca preferatele sunt paltonul gri si cardiganul, care imi vin perfect si nu pot sa spun decat ca si calitatea lor este una foarte buna.

Am ales si o geaca simpla intr-un stil potrivit tinutelor de zi cu zi, pentru a merge la facultate de exemplu. Camasa cu buline e tare simpatica, pot sa spun doar ca am mers cu doua marimi mai sus pentru ea, pentru ca la mine de obicei e greu sa iau camasi, stiti voi vine la umeri, dar nu se incheie bine nasturii, cute, depinde extrem de mult de croi, iar aceasta e o camasa mai larguta, dar deja stiu cu ce sa o port si sper sa va arat si voua tinuta respectiva, curand, pe blog. Sweatshirt "I Woke Up Like This", l-am ales pentru ca mi s-a parut simpatic si e numai bun pentru zilele de weekend. Cardiganul gri mi s-a parut superb pe site si m-am gandit ca e potrivit si pentru birou. Colierul e foarte dragut si in realitate si va fi de efect alaturi de numeroasele piese vestimentare simple sau monocrome pe care le detin.

Iar acum, am sa va arat ce mi-am luat direct in fotografiile de pe site pentru a le putea vedea ceva mai bine :)





Coat HERE
Jacket HERE
Cardigan HERE
Sweatshirt HERE
Necklace HERE
Shirt HERE

You Might Also Like

11 comments

  1. Sa le porti cu placere! Toate sunt frumoase :) Si mie imi e putin teama sa comand de la ei, in fine, eu am o reticenta fata de cumparaturile online in general. Parca e altceva cand vezi produsul, cand il simti, mai ales atunci cand e vorba de haine.
    Te imbratisez!
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! Eu comand multe online, mai ales cosmetice, electronice, carti, dar la haine aveam eu problema. Prima comanda de haine a fost pe la inceputul lui ianuarie, dar de pe un site din tara si nu am avut probleme, dar cele de pe Sheinside vin de departe tare :)) Sunt foarte multumita de haine si imi vin toate, ceea ce e minunat.
      Te puup!

      Delete
  2. Cel mai mult imi plac colierul si bluza cu 'I woke up like this", la care ma gandesc sa le pun in whishlist. O camasa de genul am comandat si eu de la ei, acum o luna cred, dar nu imi prea place materialul si faptul ca e cam larga. Oricum, produsele de la ei sunt ok, atata timp cat esti atent la detalii. Si calitatea creste o data cu pretul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, am observat si eu asta, dar pot sa spun ca sunt multumita de raportul calitate pret ale celor cumparate de mine. Sunt ok pentru pretul avut.

      Delete
  3. Sa le porti cu placere :) imi plac sacoul si paltonul gri...am pus si eu ochii pe el, dar pana la urma, mi-am luat altul :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! :) Si eu am pus ochii pe mai multe, dar intr-un final l-am ales pe acesta, si ma bucur ca e tare dragut si in realitate.
      Kisses

      Delete
  4. Să le folosești pe toate cu mare drag! Prima jachetă îmi place mult tare. Am și eu ceva similar și abia aștept să se mai îndrepte vremea ca să pot să o port.

    Și cămașa din ultima poză seamănă cu una pe care o am și eu. La fel, când e mai cald o port destul de des.

    Și restul sunt drăguțe dar nu vreau să mai văd hainuțe de vreme rece. Să vină odată căldura că m-am săturat de vreme urâtă:(

    Dacă nu va fi ultima comandă dată pe acest site, atunci sper să ai de fiecare dată același noroc.

    Pupici

    ReplyDelete
  5. Paltonul e super, şi lănţişorul ♥♥ e minunat! Toate sunt frumoase, să le porţi sănătoasă! Pupici!


    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. sa le porti cu mare placere ,imi plac cele alese de tine si cu siguranta nu ai dat gres nu cumpar online am eu un pitic pe creier dar din tot ce vad pe internet fetele sunt mai mereu multumite de achizitile si marimile alese ,de pe sait am vazut o mulyime de hainute ce miar place sa le am in garderoba mea ..

    ReplyDelete
  7. Omg cat de frumoase sunt toate <3 sa le folosesti cu drag. Eu nu comand deloc online si daca o fac stau cu un stres pana vine comanda, sa vad daca sunt produsele ok, daca nu sunt pietre in loc de produse, cum am vazut de curand la stiri. Unul a dat comanda la EMAG si in loc de tableta sau ce si-a luat el acolo, i-a trimis un pietroi. Sa nu mori de ciuda atunci si sa le dai cu pietroiul in frunte?? :/.Sa te bucuri de ele, sunt f frumoase:* pups :*

    ReplyDelete
  8. Ce lucruri frumoase ti-ai ales!! Felicitari pentru castigarea concursului si sa porti hainutele cu placere! ^^

    Julia | juliahasch.com

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts