Products I regret buying?

15:13


Hello there!

In general nu am multe produse pe care sa regret ca le-am cumparat, pentru ca de obicei fac un mic studiu inainte, mai ales daca e ceva mai scump, dar am cateva sa va arat. Au mai fost si altele, acum ceva timp, dar fie le-am aruncat fie le-am pasat mamei sau altcuiva careia i s-ar fi potrivit produsul respectiv.

I don't normally have products that I might regret buying, because I usually tend to research a bot, mostly if it's a more expensive product, thoush I do have a few yo show you. There have been other but I might have thrown them away or gave them to someone who might actually use them.



Primul produs pe care regret ca l-am cumparat este aceasta baza de la Essence. De ce? E simplu. Pentru mine e nevoie de un primer care intr-adevar sa tina foarte mult si sa fie pentru pleoape pe care nu prea rezista nimic. Ei bine acesta nu numai ca nu tine, dar tine si mult prea putin si ma deranjeaza si culoarea, mult prea galbuie parca. Auzisem de utilizarea lui ca si concealer, dar nu, nu, pentru mie e doar un produs pe care nu il folosesc. Stiu ca altor fete le place, si nu spun ca e un produs rau, niciunul din cele prezentate nu e in esenta un produs groaznic ci doar nu mi s-au potrivit mie din anumite motive.

The first product that I regret buying is this base from Essence. Why? It's a simple answer. I need a good primer, something that stays all day and that it is suitable for oily lids. Well this one not only that it doesne't keep the eyeshadow from creasing but it lasts a very short amount of time and also I hate the colour, it's too yellow. I heard about using this as a concealer too, but no, bot for me, this is just a product that I don't use. I know that there are other girls that like it, and I don't say that this is a bad product, none of the ones in this post are, they just don't fit me and my skin.




Baza de machiaj pentru ochi de la NYX se alatura si ea topului celor mai groaznice primere pentru ochi pe care le-am incercat. Mi-am pus speranta in ea in momentul in care am cumparat-o, dar acum mi se pare ca am pierdut vreo 20 si ceva de lei degeaba pentru ca pentru mine nu face nimic. Machiajul tine cu ajutorul ei cam vreo 2-3 ore, pentru mine inutil. Culoarea este din nou parca prea galbuie si oricat as fi incercat sa il fac cumva sa reziste mai mult, nu am reusit. Consider ca ar fi o baza ok pentru pleoape uscate sau normale, dar acesta nu e cazul meu.

The eyeshadow base from NYX is also in the top of the worst eye primers that I ever tried. I really had hopes for this one when I bought it, but now I feel like i've lost some money because for me it doesn't do anything. The makeup lasts 2-3 hours so honestly it is kind of useful. The colours is again too yellow and no matter how I try to make it last, i just couldn't. I thibk it may be useful for someone with dry to normal lids, but for oily lids I don't recommend it.




Fardurile de pleoape crema au devenit tot mai populare, iar cand unul iti promite ca va rezista 24 de ore suna si mai bine, nu? Totusi acest produs, Maybelline Color Tattoo il am in doua culori, Pink Gold care e superba si Permanetly Taupe. Pink Gold o folosesc, mai rar daca e sa fiu sincera si asta pentru ca ma enerveaza ca trebuie sa pun baza si sub ea. Totusi problema mea e cu Permanently Taupe, care e o culoare care nu mi se potriveste deloc. Cand l-am deschis prima oara parea mai maroniu. e doar stratul de deasupra, e gri. Un gri rece, destul de inchis pe care l-am folosit de maxim 5 ori intr-un an. Mi se pare ca e si greu de lucrat cu el si sincer nu imi place deloc, in principiu doar din cauza culorii, de faptul ca nu rezista pe ochii mei nu mai are rost sa spun, si este si mult mai greu de a crea un aspect fumuriu decat cu un fard pudra.

Cream eyeshadows became more and more popular and when one promises 24 hour wear sounds even better, right? Still this product, Maybelline Color Tattoo I have in two colours, Pink Gold and Permanently Taupe. Pink Gold I use, not very often, but I do like the colour but it is annoying that I have to add an eyeshadow base underneath. My problem with Permanently Taupe is the colour basically, it just doesn't look good on me. When I first opened it it looked like a cool toned brown, but that is just the surface layer. this product is straight grey and I find it quite hard to work with, I only used it about 5 times in a year and twice was only a sort of experiment. I don't like the colour and the fact that it doesn't last that much, I still have to add a base underneath and it is harder to blend than powder.



Fond de ten pudra? Vara asta tenul meu arata binisor si as fi vrut tare mult sa renunt la fondul de ten lichid si sa folosesc o pudra cu o acoperire mai mare pentru a camufla ce nu era uniform. Am ales acest fond de ten pudra de la Sephora si cred ca am iesit de 2 ori cu el din casa si atunci mi-a parut rau. Am o prietena careia ii place, dar pe tenul meu mi se pare ca arata oribil. Se aseaza parca pe orice firicel de piele uscata si il pune in evidenta instant. Pe langa asta dupa cateva ore (promite o rezistenta de 8 ore) tenul are un aspect incarcat de parca as fi folosit prea mult machiaj. Am incercat sa il aplic ca pudra, in strat subtire, dar pentru mine chiar nu functioneaza.

Powder foundation? This summer my skin looked decent and I would have loved to gve up the liquid foundation and wear a nice powder fundation underneath to cover up what i needed. I chose this Sephora powder foundation and I think I wore it twice out of the house. I have a friend that likes it but on my skin it looks horrible. It kind of settles on every bit of dry skin and it emphasizes it instantly. Also after a few hours, it promises 8 hour wear, the skin looks like I used way too much makeup. I tried to apply it sheer, as a powder, as a foundation, it just doesn't look right on my skin.


So these are the products that i regret buyin in the last year o so that I haven't given away or just thrown in the trash as they were products that I really wanted to like.
What products do you regret buying?


You Might Also Like

12 comments

  1. Ma bucur ca nu mi-am luat primerul essnece, si eu am pleoapele foarte uleioase si parca vad ca as fi dat banii aiurea pe ea. In schimb, folosesc baza de la Radiant cu care nu am absolut nicio problema, fardurile stau la locul lor pana la demachiere. Vreau si eu un Color Tattoo, ma tot invart in jurul lor de ceva vreme. Am incercat si eu pe mana Permanently Taupe si m-a cam speriat nuanta, nu este genul meu. In schimb vreau Bad to the bronze, Pink Gold si inca unul care am uitat cum se numeste, un maro deschis, cald.
    Weekend frumos in continuare! Hugs&Kisses
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pink Gold e o nuanta foarte frumoasa si e usor de purtat, dar eu recomand o baza pe dedesubt.
      Kisses

      Delete
  2. Nici mie nu mi-a placut primerul de la Essence, imi strica tot machiajul. L-am folosit o data pe un cos si a doua zi am observat ca s-a uscat. Asa ca, daca ai cate o problema cu cate un cos, poti folosi baza asta de la Essence.
    Fardul-crema de la Maybelline...primul a fost Eternal Gold si pur si simplu nu puteam sa il aplic, era asa zgrunturos. Apoi mi-am luat Taupe pe care il folosesc pe sprancene, mi se potriveste perfect. Poti sa il incerci si tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am sa il mai incerc si asa, multumesc pentru sfat, mie mi se parea parca putin cam gri, dar ii ofer azi o incercare. Interesant aspect legat de baza de la Essesnce, trebuie sa spun ca nu m-as fi gandit la asta.
      Te pup

      Delete
  3. Nici mie nu mi-a plăcut deloc primerul Essence, l-am dat mai departe. :( La fel, nu ajuta la rezistență cu nimic și mă scotea din minți culoarea gălbuie. Tot Elf a rămas favoritul pentru mine. :D
    E bine de știut de celelalte!
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exact aceeasi parere o am si eu. L-am incercat pe elf mai demult, stiu ca imi placea...
      Kisses

      Delete
  4. din tot ce ai incercat tu, pe mine m.a dezamagit color tottoo care cred ca era tot ceva legat de pink. nu mi.a placut sub nici o forma,indiferet cum il aplicam cu degetul sau pensula, nu statea deloc.dar de permanent taupe sunt ff multumita.peste creionul de sprancene merge perfect.iar simplu pe ochi cu pensula de la sephora speciala pt fard crema,merge de minune.:) bineintels cu o baxa dedesubt, ca astfel se strange in 3 ore. te pupi :*:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, 24h lasting? Nope. Cam asta e descrierea pe care as putea sa o fac pentru ele pe scurt.

      Delete
  5. Hmm...mie imi place baza de la Nyx, o folosesc pe cea alba pt intensificarea culorilor dar cu primer dedesubt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei bine, asta ar fi trebuit sa fie ea o baza nu sa mai pun una dedesubt. Nu o am pe cea alba, dar cu siguranta ar fi utila folosita asa cum o folosesti tu ^_^

      Delete
  6. In sfarsit cineva care are aceeasi parere ca si mine despre baza pt fard de la Essence! :)) Si eu am fost tare dezamagita de ea, sincer e mai eficienta combinatia de fond de ten+pudra...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, si eu intalneam tot persoane care spuneau ca e minunata si nu inteleg de ce:))
      Kisses

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts