Castigatoarea concursului Solaris

00:18



Buna! 

E adevarat ca revin cu intarziere, dar din cauza timpului si a unor probleme tehnice nu am putut sa fac extragerea mai repede. Extragerea am facut-o chiar acum la 12, si am realizat si o mica filmare,dar normal ca mica aplicatie s-a gandit sa faca figuri si nu stiu exact de unde au aparut micile probleme, mai devreme pe timpul zilei cand am descarcat-o functiona bine.

Ca sa nu va mai tin in suspans (nu ca nu o fac de vreo cateva zile) am sa va spun ca am gasit castigatoarea concursului cu cele trei uleiuri de la Solaris, iar aceasta este Ramona Maria. Draga mea, felicitari si sper sa te bucuri de ele si sa le folosesti cu drag! Cat despre restul participantelor,dragelor, curand va pregatesc noi surprize pentru ca vreau sava rasplatesc pentru ca ma cititi defiecre data, asa ca ramaneti aproape, hihi.



(Am sa incarc si varianta video, reparata sper; filmarea am facut-o cu CamStudio, dar din ceva motiv suspect exista niste momente in care ecranul e negru partial, daca-l fac frumos vi-l incarc si pe acela,dar nu vreau sa prelungesc momentul si mai mult)

Kisses,
ANDREEA

You Might Also Like

1 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts