Sparkle On | Nails

18:59



Timp. Da, timp.
Timpul lipseste cu desavarsire, sau cel putin asa pare. Parca nu mai ajung cele 24 de ore in fiecare zi pentru a apuca sa fac ce imi place. Mi-era dor sa postez, sa scriu, si aveam o gramada de idei, iar apoi, pentru mine , un mic dezastru tehnic m-a impiedicat sa fac asta cand aveam timp. 

Astazi profit de timpul pe care il mai am pentru  a va arata o manichiura simpla, dar de efect. E atat de usor de realizat, iar mie imi place enorm, pentru ca desi eu nu m-am chinuit mai deloc, aspectul este unul atat de placut. De obicei imi fac unghiile intr-o culoare si poate mai adaug ceva pe inelar, si e fie nude, fie rosu, dar de obicei nude. Nu prea mai port culori inchise, pentru ca din lipsa de timp nu apuc sa le retusez, sau doar prefer ca manichiura mea sa reziste linistita o saptamana sau poate doua. 

Manichiura de azi face parte din categoria "low maintenance". E simplu de realizat si nu trebuie sa fac mai nimic pentru a o intretine. Aceste doua oje rezista foarte bine, uneori si pana la 2 saptamani, dar atunci deja se vede cum creste unghia, Modelul de azi e simplu Crystalized Pink  din colectia Stardust de la Avon alaturi de sclipiciul meu roz si foarte drag de la Golden Rose. Pe degetul aratator un pattern simpatic de cercuri si semicercuri. E simplu, nu? Dar mie imi place mult si e perfecta pentru fiecare zi. So, sparkle on, and no worries!

Voi ce aveti pe unghii?





Lots of Love,
Andreea

You Might Also Like

15 comments

  1. Ce frumoasa manichiura! ♡

    ReplyDelete
  2. Ce frumos! Sunt superbe ambele oje folosite și arată atât de bine împreună!
    Te pup!

    ReplyDelete
  3. În ultimul timp am sesizat că îmi plac mult ojele cu sclipici. Dar cam fug de ele pentru că îmi e antipatic procesul de îndepărtare. Deși stiu că e mai ușor să lași puțin dizolvantul să acționeze pe unghie pentru că apoi se va îndepărta ușor oja... Pe mine tot mă împinge de la spate drăcușorul sclipiciului care mă pune să frec unghiile până când mâinile mele arată de parcă m-am spălat cu sclipici :))


    Oricum, îmi place mult manichiura ta. Dar mie îmi plac unghiile tale în general așa că nu e nimic nou :))

    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Andreea! Esti draguta, ca de obicei! Ojele cu sclipici imi plac mult, nu suport sclipici decat in doua locuri, pe unghii si la ochi, in rest nu :)) Sunt greu de dat jos, dar asa frumoase <3
      Te pup

      Delete
  4. Sunt tare drăguţe! ♥

    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Ador sclipiciul, iar unghiile astea sunt clar pe gustul meu! Ti-am mai scris la o postare anterioara dar nu cred ca ai primit comentariul, sau nu stiu ce s-a intamplat, insa vreau sa stiu cum faci, ce folosesti sa ai unghiile atat de lungi! Ale mele imediat se rup sau se agata si niciodata nu ajung sa fie asa cum le ai tu acum. Te pup, draga mea!

    Julia | juliahasch.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca iti plac! Unghiile mele sunt scurte acum asa cum se vad in poze, de obicei le tin mai lungi. Nu am primit comentariul anterior, cu siguranta l-as fi vazut. Ideea e ca am destul de mult noroc, iar unghiile mele sunt destul de tari si nici cuticule nu pot sa spun ca am, adica sunt atat de mici ca parca nu-s acolo:)) Ca sa am grija de unghii de obicei folosesc o baza care are si tratament sau vitamine, sau intaritor. Cel de la Essence mi-a placut, in ambalaj argintiu, Studio Nail Strengthener parca si de asemenea base coat-ul de la Miss Sporty. In rest nu prea le fac nimic. :D
      Te pup! :*

      Delete
    2. Hihi. Am sa le caut! :*

      Delete
  6. Ahh, astea-s unghiutele pe care le-am vazut azi pe instagramul tau. <3 Voi cauta si eu ojele astea, arata awsum manichiura! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult! Eu ador ojele astea :D le port foarte, foarte des

      Delete
  7. PS: o intrebare: ce obiectiv(e) folosesti? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Folosesc 50mm 1.8 fix... e genial, eu il iubesc, si mai rar obiectivul de kit de 18-55mm, dar acel doar in cazurie in care trebuie sa ma apropii mai mult de obiect.
      Hope I was helpful.
      Kisses

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts