CC Creams | Review

20:46


CC Creams... In ultimul timp am vazut un val de produse cu aceasta denumire inundand la propriu piata de mass market si pot sa spun ca mi-au atras si mie atentia la un moment dat, iar apoi am decis sa stau cuminte. Totusi de curand, avand cele doua CC Cream-uri foarte populare printre bloggerite in ultimul timp, am decis sa le dau o sansa si apoi sa va povestesc si eu despre ele, bineinteles in felul meu. Voi fi cat se poate de obiectiva si am sa va spun exact care sunt aspectele pe care le-am observat si de asemenea pentru ce tipuri de ten sunt potrivite.

Avem protagoniste, CC Cream-urile de la Elmiplant si Gerovital, amandoua in nuanta deschisa, iar primul lucru pe care pot sa il spun este ca in sfarsit a facut cineva un CC Cream care este intr-adevar deschis asa cum scrie pe ambalaj si nu portocaliu cand il deschid, de aici un mare bonus pentru amandoua. Ambele vin in tuburi de 50 ml de podus, iar promisiunile lor sunt asemantoare: uniformizarea tenului, acoperirea iimperfectiunilor, iluminarea tenului, hidratare si protectie contra razelor UV.


CC Cream-ul de la Gerovital are un miros placut, de zmeura, lucru care pot sa spun ca mie mi-a placut, dar daca nu va plac produsele cu un miros puternic, mai bine il evitati. Acoperirea este extrem de mica, iar eu nu sunt genul care aplica mai mult de un strat de produs, dar ma pot multumi si cu o acoperire  mica in zilele bune. Arata natural pe ten, de fapt arata de parca nu ar fi nimic pe ten, un lucru placut pentru un machiaj simplu de zi cu zi  insa nu acopera imperfectiunile si nici roseata, veti avea nevoie fie de mai multe straturi, fie de un corector cu putere mare de acoperire. Rezistenta pe ten gras este mica si nemultumitoare, deci o recomand pentru un ten normal sau uscat, in niciun caz pentru ten gras doar daca vreti sa faceti retusuri foarte des (ain't nobody got time for that!).



Cand vorbim despre CC Cream-ul de la Elmiplant, mirosul este mult mai subtil, nuanta poate putin mai calda, dar inca potrivita unui ten foarte deschis (repere: 150 Buff Revlon, Rose Ivory L'Oreal, Porcelain Matte Magique). Acoperirea este din nou foarte mica, se mai poate aplica un strat, dar eu nu sunt adepta. Din nou imperfectiunile nu sunt acoperite si nici roseata tenului. Aspectul sau e natural pe ten, din nou arata de parca nu am fi aplicat nimic. Rezistenta este mica pe ten gras si o consider mult mai potrivita unui ten uscat sau normal. Nu necesita aplicarea unei creme hidratante inainte.




Eu nu am fost impresionata de aceste produse, dar nici nu le consider groaznice Totusi mi se pare ca nu isi merita toate laudele primite si le consider utile si potrivite unor persoane care nu sufera de acnee, roseata, sau alte probleme ale tenului. Dintre cele doua, daca ar trebui sa aleg una, sincer nu stiu pe care as alege-o, dar mi se pare ca pe tenul meu cea de la Gerovital arata binisor, daca o utlizez pentru o scurta perioada de timp, iar cea de la Elmiplant mi se pare ca prinde luciu ceva mai repede tocmai pentru ca este destinata unui ten mai uscat.

KISSES,
ANDREEA

You Might Also Like

14 comments

  1. Sunt bune pentru machiajul de zi cu zi dar zic eu si pentru adolescente care nu au foarte multe imperfectiuni si nu au nevoie neaparat de un fond de ten

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, intr-adevar, pentru un ten fara imperfectiuni sunt foarte bune, dar nu si pentru cineva care chiar are de acoperit anumite zone, pentru ca puterea de acoperire este foarte mica. :)

      Delete
  2. Ma gandeam eu ca-s overrated. Eu folosesc Rosaliac de la La Roche Posay si sunt foarte multumita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu voiam sa o incerc, dar nu mi-am gasit nuanta :( Sper sa gasesc la un moment dat una potrivita ^_^

      Delete
  3. L-am avut doar pe cel de la Elmiplant și a fost o mare dezamăgire. M-am lămurit cu CC-urile astea... Pentru tenul gras trebuie alte formule. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, stiu, cel de la Garnier e dragut insa, dar cu nuantele nu sta prea bine, pentru un ten atat de deschis ca al meu :D
      Kisses

      Delete
    2. Si pe mine CC Cream-ul de la Elmiplant m-a dezamagit,am avut o mostra de curand si a fost groaznic

      Delete
  4. Am avut odată ocazia de a testa toate CC-Cream-urile din magazinul 1001Cosmetice și sunt mulțumită de aceste produse. <3 Pur și simplu nu îmi simt tenul încărcat. Într-adevăr, au o acoperire mică, dar scopul lor este altul decât mascarea imperfecțiunilor. Cel de la elmiplant mă tentează mai mult.

    Te pup!
    www.gabriela-popescu.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si mie imi place faptul ca are formula foarte usoara, dar as vrea sa aiba ceva mai multa acoperire cum are cel de la Garnier, insa la acela nu am nuanta buna :)
      Kisses

      Delete
  5. Mie mi-a placut CC-ul Elmiplant, chiar daca tenul meu este gras in zona T (si normal si uscat pe alte zone, oh my). Pe mine a rezistat binisor si imi placea mult cum arata. Atunci cand a aparut cel de la Gerovital, ma tot gandeam la el, abia astepam sa il cumpar, desi filozofia mea este sa nu am doua produse care sa faca acelasi lucru in colectie (adica fix acelasi), asa ca am zis ca o sa il iau cand termin ce am momentan, BB crem-ul Garnier pentru ten mixt si gras (mi se pare ca are acoperire mai buna decat Elmiplant, iar finish-ul este mat, dar pe mine incepe sa luceasca dupa vreo 3-4 ore) Realizez ca am scris o fraza foarte lunga. Anyway. Mie imi place genul acesta de produs pentru diminetile cand tenul meu coopereaza.
    Te pup!
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu il prefer pe cel de la Garnier:D , dar nuanta nu mi se potriveste.
      Kisses

      Delete
  6. Eu având tenul uscat, cc cream-ul de la Elmiplant e foarte bun pentru mine. Cel de la Gerovital nu l-am încercat, dar trebuie!

    ReplyDelete
  7. Contează foarte mult cum le aplici, în ce cantitate (nu mă refer la straturi, în general CC Cream-urile merg aplicate într-o cantitate ceva mai mare față de un fond de ten, dacă vrei acoperire mai bună), ce bază și ce pudră folosești. E drept că nu sunt niște produse pe care să te bazezi o zi întreagă dacă ai tenul gras, dar cu o cremă matifiantă înainte și cu o pudră bună peste mie-mi rezistă mulțumitor amândouă (și am tenul gras).

    ReplyDelete
  8. Il am si eu pe cel elmiplant, e ok pentru zilele... naturale :D

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts