Noi produse incercate de la Solaris

15:19


Acum vreo saptamana am primit un pachet de la Solaris. Punguta galbena imi aduce de fiecare data un zambet larg pentru ca ma bucur ca un copil cand primesc produse de la ei. Am asteptat ultima punguta cuminte, iar cand am deschis-o am fost incantata ca puteam incerca produse noi. Cred ca ati mai vazut pe blog ca folosesc des produse Solaris, mai ales uleiurile, de cocos, migdale, tea tree, semintele sunt nelipsite, fulgii de ovaz moi, pff, si mai sunt o gramada. Acum hai sa va povestesc despre ultimele produse incercate si sa va spun pe care merita sau e neaparat sa le incercati.

In fotografia de mai sus vedeti borcanelul simpatic de crema de miere si alune. Nu stiam la ce sa ma astept asa ca mi-am lasat curiozitatea sa deschida borcanul, si, pana aici mi-a fost. M-am indragostit instat. E ideala pentru micul dejun, langa o cana de ceai, sau ca o simpla gustare, intisa pe o felie de paine integrala, prajita si usor crocanta. Este, cred, unul din produsele mele preferate de la Solaris, si este o alternativa sanatoasa pentru o gustare dulce (ah, da si are alune de padure, which is like too awesome).


Biscuitii cu nuca au fost interesanti. Ma asteptam la ceva dulce, recunnosc, dar surpriza mea a fost continutul de busuioc care le-a dat o nota cu totul diferita. Stafide verzi? Hmm, pot sa spun ca au fost numai bune de rontait cat lucram eu de zor la proiect si de asemenea la serviciu.. Caju crud, o bucurie din nou. Foarte bune de rontait intre mese sau cand nu ai timp sa iei o pauza de masa cum se cuvine. Mie imi plac foarte mult si vi le recomand ca "bag essential" pentru zilele pline si agitate in care nu mai aveti timp de nimic.



Amestecul de seminte Omega Fortecontine toate semintele pe care le ador si le folosesc in mod frecvent in salate, paine de casa, pe saratele, sau pe orice pot sa le pun: seminte de in, susan, seminte de dovleac si de floarea soarelui. E un amestec numai bun de avut in casa si poate fi consumat singur sau in combinatiile deja mentionate.



Cacao de la Solaris, si nu pot sa spun decat Yay! hihi^_^ Deja stiu ca sigur imi voi mai face budinca vegana cu avocado si cacao si ca va iesi perfect. (Doriti o reteta?) Musli mix-ul e preferatul meu, cu iaurt grecesc si seminte de chia e cel mai bun mic dejun posibil, foarte sanatos si setios. Love it!



Unt de alune de padure...  E laudat de toata lumea si se spune ca ar fi inlocuitorul perfect pentru Nutella. Eu, nu mananc Nutella prea des, si sincera sa fiu nu il pot considera inlocuitor. Mie nu imi place doar intins pe paine de exemplu, oricat de ciudat ar suna il consider cam uscat. Insa in combinatie cu banane e foarte bun, pentru ca acestea ii aduc ceea ce ii lipseste. De asemenea e foarte bun in combinatie cu unt de arahide si putina ciocolata pentru a face o mica prajiturica cu ovaz. Si cred ca ar merge cu briose. 

Rau imi pare ca am uitat sa ii fac o poza zaharului brun nerafinat de Muscovado. Nu am mai incercat asa ceva pana acum si e foarte interesant. E putin diferit la gust, duce spre melasa, si se dizola usor. Eu chiar ma bucur ca l-am primit si e o alternativa mai sanatoasa zaharului rafinat pe care il gasim in comert.


You Might Also Like

4 comments

  1. Reţetă! DA! :) Tocmai am descoperit blogul tău şi nu cred că voi pleca prea devreme. Şi eu sunt mare fană Solaris, în special fulgilor de drojdie inactivă, din care fac brânză vegan (perfectă pentru intoleranţa la lactate!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awww, ma bucur mult! Curand am sa pregatesc reteta si am sa o postez pe blog, e o alternativa foarte buna si sanatoasa! Nu stiam de ce se poate face cu drojdia inactiva, e chiar interesant.
      Kisses

      Delete
  2. Crema de miere şi alune mi-a trezit curiozitatea :)) ♥

    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts