Tupperware Party and the muffins after | Lifestyle

18:01


Daca ma urmariti pe Facebook (click me) probabil ca stiti ca saptmana trecuta am fost la un party Tupperware organizat pentru noi, bloggerii din Timisoara. Am fost foarte incantata sa fiu invitata si de asemenea foarte curioasa. Auzisem lucruri bune despre Tupperware, dar recunosc ca nu stiam cate poti face cu un singur produs de-al lor.

Micul party a fost simpatic. Daca nu stiti, acesta este modul prin care Tupperware se promoveaza, printr-un mic party, in general realizat la cineva acasa, alaturi de prietenele sale,  in care sunt realizate cateva retete deomstrative, iar in seara aceea am avut si noi parte de cateva, mai exact trei: briose apaeritiv, o maioneza dietetica foarte rapida, si o painica gustoasa si extrem de usor de facut. Eu am fost surprinsa de cat de mult au usurat munca produsele folosite, pentru ca tot procesul de preparare a fost mult mai rapid, mai curat, simplificat. Recunosc ca eram putin sceptica, dar vazand cat de usor a fost framantat aluatul sub ochii mei, cu cata usurinta poti crea diverse aluaturi, maia  si altele... trebuie sa spun ca am fost incantata de ceea ce am vazut.




Am plecat de acolo cu un zambet pe buze, o plasuta cu produse si cu o dorinta arzatoare sa fac... briose.Una din retetele prezentate a fost a unor briose de tip aperitiv, asa ca pentru ca nu mai facusem briose in viata mea voiam sa le fac si eu. Mi-am adus acasa forma de briose si m-am pus pe treaba, doar voiam sa ma joc putin cu noile mele produse primite si sa vad daca reusesc sa fac si eu ceva bun cu ele. Aluatul l-am facut in mod clasic pentru ca eu nu aveam Magic Mixer-ul, care trebuie sa spun ca a facut toata treaba sa dureze mai putin decat mi-a luat mie. Eu am folosit un tel pentru omogenizarea ingredientelor. Au iesit chiar bune si simpatice iar acum am o mica obsesie in a face cat mai multe briose de cat mai multe feluri, hihi. Mi-a placut forma, pentru ca e foarte usor de folosit si extrem de usor de curatat, si apropo de usurinta de curatare, bolul primit e singurul bol pe care l-am curatat de aluat in cateva secunde, astea da boluri neaderente.

Va las cu cateva fotografii cu experimentul meu cu briose :)




Voi aveti produse Tupperware?
V-ar placea sa le incercati?

KISSES,
ANDREEA

You Might Also Like

3 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts