Cumparaturi de pe 1001cosmetice.ro | Shopping

20:23


A trecut ceva timp de cand v-am aratat ce mi-am mai luat eu de pe site, asa ca m-am gandit sa impart cu voi mica bucurie a coletului care a ajuns astazi la usa mea. Totul a pornit de la fardurile de pleoape din imagine... Le-am vazut la standul Catrice din mall (in Arad) si mi-au placut foarte mult, dar mi se parea pertul cam mare (27 de lei) asa ca ajusa acasa am decis sa ma uit pe 1001cosmetice sa vad daca le gasesc, si surpriza erau 19.5 lei, iar  in momentul acela mi-am pregatit "cosul de cumparaturi". Am ales doua nuante pe care stiu ca le voi purta, mai ales acum vara, Gold n' Roses si Satina Van Der Woodsen (ador numele lor). Sunt de-a dreptul superbe, sunt foarte pigmentate, si cu o textura foarte fina, dar va voi povesti eu mai mute si va voi arata si swatch-uri cat de curand.




Mascara Volumisime de a L'oreal era si ea la super pret asa ca m-am gandit ca as putea sa o recumpar. E o mascara buna, ofera volum si imi place ca pot aplica si cate trei straturi (this girl loves her mascara piled on:))).

Golden Rose Jolly Jewels in nuanta 103, sincer spera sa fie doar sclipici auriu, dar de fapt e un sclipici auriu cu niste sclipici roz si imi place mult efectul de "rosegold" de pe unghii, no worries, vi-l arat curand intr-o manichiura.


Maybelline Lasting Drama 24h Gel Eyeliner am vrut sa il incerc de foarte mult timp, sunt foarte curioasa daca o sa imi placa la fel de mult cum stiu ca este laudat de celalte fete de pe bloguri si youtube.



Toate produsele le gasiti pe 1001cosmetice.ro (I love the shop!)
Voi le-ati incercat? De care sunteti mai interesate?

KISSES,
ANDREEA

You Might Also Like

16 comments

  1. Fardurile sunt superbe <3 La fel si oja :D Si eu vreau sa dau o comanda pe 1001cosmetice :)) si nu stiu de unde sa incep , imi plac prea multe :))
    Sa le folosesti sanatoasa :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti multumesc!
      Au o selectie minunata de produse si preturi foarte bune, eu ador magazinul!
      Kisses

      Delete
  2. fardurile sunt foarte frumoase, nuante si pe placul meu!
    eu de obicei imi cumpar oje de pe site ul lor :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie imi plac in special preturile si selectia de produse, pe unele le gasesc mai greu in magazine. Si eu ador fardurile astea!
      Kisses

      Delete
  3. Nu am incercat nici un produs din cele prezentate de tine, dar poate ca ar trebui sa ma uit si eu la acele farduri <3 Cat ai dat pe transport?;;)

    Julia | juliahasch.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Transpotrul e undeva la in jur de vreo 8 lei maxim prin posta (din Hateg pana in Arad), la posta e variabil de ditanta, dar cu el cu tot iesi mai bine decat in magazin :))
      Kisses

      Delete
  4. Nuantele fardurilor sunt superbe:) Pupici

    ReplyDelete
  5. N-am încercat niciun produs din cele cumpărate de tine, însă nuanţele fardurilor sunt suuperbe!♥ Mi-a plăcut şi oja. Să revii cu o părere despre eyeliner-ul de la Maybelline, tare curioasă sunt de el! Pupici!♥

    ReplyDelete
  6. Arata foarte bine fardurile! :)

    ReplyDelete
  7. De eyeliner sunt interesată, mă tentează de ceva timp! Nu știam că e diferență așa de mare de preț la produsele Catrice. Pe mine mă interesează o pudră și un fond de ten de la ei (ambele văzute lăudate la niște fete) și chiar o să fac niște comparații la prețuri, să văd cum ies mai bine. :D
    Oja o am și eu și-mi place, arată foarte bine pe unghii!
    Să le folosești pe toate cu drag! Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie mi se pare ca orice e maiieftin la ei pe site, adica cu tot cu transport tot ies mai bine:))
      Multumesc!
      Te pup!

      Delete
  8. Am si eu eyeliner-ul de la Maybelline, e preferatul meu evăr, il folosesc de aproape doi ani. :D
    PS: imi place foarte mult modul tau de a fotorafia.. sau ehm.. fotografiile facute de tine, same thing. :D Te pup.

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts