Favourite High End Products | Beauty

19:15


Nu am foarte multe produse highh-end, dar si cele  pe care le am au fost alese cu atentie, si, bineinteles, le ador si ma simt minunat de fiecare data cand le folosesc. Astazi am sa va arat cateva dintre ele si am sa va spun si de ce imi plac si daca exista vreun alt produs din aria de mass market care se apropie ca si culoare, calitate sau textura.


























Clinique Cheek Pop vi l-am aratat si in postarea anterioara, este momentan blush-ul meu preferat i de cand il am nu am mai folosit un altul. Culoarea sa este perfecta pentru mine, fiind un roz deschis. Textura lui este perfecta. O alternativa mai ieftina ar fi blushul de la Yves Rocher in nuanta Rose Claire, dar acela parca nu rezista la fel de mult, insa nuanta este asemanatoare si de asemenea pretul mult mai accesibil.


Hourglass Ambient Lighting Powder in Etherial light este unuldin produsele cuuu mult diferite si interesante pe care am reusit sa le adaug colectiei mele. O textura extrem de fina, iar efectul pe piele este incredibil. Sunt inca surprinsa de aceasta pudra si de efectul de iluminare pe care il ofera tenului. Eu il aplic pe pometi, pe varful nasului si deasupra buzei superioare pentru en ufect frumos de iuminare. Daca aveti zone cu probleme sau porii dilatati evitati aplicarea lui pe acele zone, chiar daca nu contine sclipici sau vreun alt fel sidef vizibil, totusi este un produs cu particule care reflecta lumina, iar astfel zonele pe care este aplicat sunt puse in evidenta.


Dior Addict Fluid Stick in nuanta Mirage este un hibrid intre un gloss si un ruj. Nu mai am alt profdus cu astfel de textura si nici in aceeasi culoare. Este un produs placut, pigmentat, usor si luxuriant. Eu il aplic mai usor, in niciun caz nu imi place efectul mult prea glossy, acelsi lucru il fac si cu gloss-urile. Desi aam adunat o gramada de produse pentru buze, sincer nu sunt adepta unui look foarte incarcat pentru mine, nu mi se pare ca mi se potriveste intotdeauna. Acesta este foarte confortabi de purtat si este destul de rezistent pentru textura sa.


L-am mentionat de atat de mute ori incat cred ca v-ati saturat de Too Faced Chocolate Soleil Bronzer, dar este unul din produsele mele preferate de la Too Faced datorita texturii, a usurintei de aplicare, a culori, si sa nu uitam faptul ca miroase a ciocolata. Urmatorul produs din colectia lor de "ciocolate" este cu siguanta paleta Chocolate Bar. 


Kat Von D Everalasting Liquid Lipstick... Daca nu stiti Kat Von D este cu siguranta unul dintre tattoo artistii mei preferati, sii nnu pentru ca as fi eu o impatimita a tatuajelor, dar pentru ca ii iubesc munca artistica, felul in care creeaza si deseneaza, pasiunea si daruirea ei in ceea ce face, deci cum sa nu am macar un produs din linia ei de cosmetice?


Too Faced Shadow Insurance acum si in full size! (asta a sunat a teleshopping) Dupa ce l-am luat intr-un kit de Craciun in varianta mini am decis sa il iau si full size, pentru ca da, merita!

Voua ce produse high end va plac si de ce?

Kisses,
ANDREEA




You Might Also Like

4 comments

  1. Mă faci să-mi doresc și bronzerul ăla de la Too Faced! Ador orice miroase a ciocolată, iar paleta de farduri din aceeași colecția sigur o s-o achiziționez până la urmă!
    Blush-ul mă atrage mai mult pentru design, așa cum spuneam și-n articolul anterior! :D
    Kisses

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bronzerul lor e preferatu meu, desi la capitolul asta nu am multe in colectie. Miroase extrem de dragut, culoarea e faina, textura.. I love it!
      Paleta nu ma las pana nu o iau :)))
      Kisses

      Delete
  2. De unde ai cumparat rujul KVD? :c

    ReplyDelete
    Replies
    1. L-am cumparat prin cineva pentru ca la noi in tara nu se vand. Daca doresti scrie-mi pe facebook si iti dau mai multe detalii^_^

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts