Some more about me | The Liebster Award TAG

11:00


Acum cateva zile am primit un tag simpatic de la Oana si de asemenea acelasi tag de la posesoarea bloguluy Beau-typhoon. Fiecare dintre ele a pregatit un set de intrebari interesante la care sa raspund, asa ca eu am decis sa le pun impreuna, iar astfel sa raspund tag-ului amandurora. Unele intrebari le-am evitat pentru ca mi se parea ca am raspuns deja intr-una asemanatoare sau in alte postari care practic contin acest tag (l-am mai primit in alte versiuni de nume de vreo 2 ori sau 3). Le multumesc mult de tot fetelor pentru nominalizare si ca s-au gandit la mine, iar acum e timpul pentru raspunsurile mele. (BTW luati o cana de ceai/cafea/ o halba de limonada, ceva de rontait pentru ca veti avea destul de mult de citit). Oh, si un mic update cu intrebarile de la Anca si de la Makeup and More!


1. Ce te-a determinat sa iti faci blog?
Pasiune, pe scurt acesta ar fi raspunsul. Pasiune pentru frumos, pentru lucruri marunte care ne fac fericiti, pentru fotografie, pentru scris... pasiune pentru a crea ceva care nu doar sa incante in vreun mod anume, dar si pentru a ajuta, a sfatui, a informa. E simpla si pura pasiune pentru a crea.

2. Care sunt cele mai importante 5 lucruri pe care ar trebui sa le stie cititorii despre tine?
Cele mai importante 5 lucruri? Hmm.. In primul rand sunt o fiinta critica si autocritica severa, dar desi sunt asa, ma abtin in a-i critica pe ceilalti atat timp cat consider ca nu este necesar sa ma implic (prioritatile sunt alese obiectiv de fiecare data si pot fi impartiala daca este nevoie). Un alt lucru este ca sub hainele de studenta la automatica si viitor programator se ascunde o pasionata de arta, de desen, de pictura si imi pare extrem de rau ca de ceva timp singurele mele desene au fost facute doar pe post-its sau pe marginile de la vreun caiet. Imi place sa cant, chiar daca evit sa o fac in public (nu mi se pare ca am cea mai grozava voce). Sunt o persoana destul de sensibila, iar asta poate fi un lucru bun, sau rau, as it says: It's both a blessing and a curse to feel everything so very deeply. Iar al cincilea... sunt paradoxala.


3. Ce iti displace cand navighezi pe un blog?
Ei bine aici pot sa insir cateva lucruri, iar primele au legatura cu aspectul blogului. Designul este foarte important, iar eu consider ca unul minimalist este cea mai potrivita alegere, nu imi plac template-urile incarcate sau in culori puternice. De asemenea fotografiile din postari ar fi indicat sa fie toate la aceeasi dimensiune si clare, mai ales daca prezinta produse, e unu lucru ce tine de estetica si de asemenea de informarea cititorului.De asemenea prea multe filtre pe poze cu produse parca iarasi nu imi plac, prefer o poza simpla pe un fundal monocrom, alb poate, decat altceva(poate sunt eu prea pretentioasa, dar daca e bun restul continutului pot ignora partea de fotografie, dar nu si partea de design excesiv de colorat). Reclama excesiva si advertorialele zilnice sunt din nou deranjante, pentru ca atunci cand citesc un blog vreau sa stiu  o parere sincera si nu sa citesc un articol care nu reflecta acea parere, ci doar reflecta reclama fata de un anumit produs primit.

4. Numeste 3 lucruri de care te bucuri in fiecare zi.
Ma bucur de viata, de oameni minunati pe care chiar daca nu ii pot avea fizic aproape stiu ca sunt "langa mine", ma bucur de ca pot sa fac mare parte din lucrurile care imi plac si ca am posibilitatea de a invata mai mult pe domeniile care imi fac placere si care ma intereseaza... Ma bucur de lucruri marunte.

5. Cum vezi comunitatea de beauty bloggers din Romania?
Este o comunitate in crestere, multe bloguri noi se dezvolta, unele mai repede, altele mai incet, se creeaza continut nou, iar unii bloggeri au intr-adevar un continut de foarte buna calitate, articole bine punctate si bine realizate.


6. In ce tara/oras ti-ai dori sa traiesti si de ce?
Cred ca mi-ar placea sa stau in... Londra... Nu stiu exact de ce, dar e un oras pe care as vrea macar sa il vizitez.

7. Cum ti-ai descrie viata in 5 cuvinte?
Dezvoltare, gratitudine, iubire, agitatie, neasteptata.

8. Care e cel mai scump produs de machiaj din trusa personala de make-up? Dar cel mai ieftin? 
Cel mai scump cred ca  e pudra de la Hourglass in Etherial Light, iar cel mai ieftin... pff cred ca vreun gloss de la Essence.


9. Care sunt blogurile preferate din Romania (numeste 2 sau 3) si de ce?
Pai am cateva care imi place, si am sa incep cu al Gabrielei, ea fiind blogger de fashion, dar si prietena mea si mereu imi place sa ii citesc postarile. Alina Ceusan este o sursa de inspiratie de fiecare data, chiar daca poate unele din stilurile vestimentare prezentate de ea nu mi se potrivesc ca silueta. Ca bloguri de beauty imi place cel al Alexandrei Patesan, al Mariei (Special Koko-- nu poti sa n-o iubesti) si le citesc cu drag si pe Ramona, Mihaela, Ira, of sunt mai multe, mult mai multe.

10. Numeste 5 lucruri pe care ar trebui sa le faca un blogger incepator pentru a-si promova blogul.
Ei bine, in primul si in primul rand trebuie sa scrie bine si sa aiba un continut bun si sa incerce sa posteze ceva mai des la inceput, insa sa nu lase calitatea la o parte in favoarea unui continut mai mare. In al doilea rand promovare pe Facebook, Twitter, Instagram, wherever you can, insa fara spam. Si eu inca incerc sa invat o metoda mai buna de promovare a blogului, una mai eficienta.

11. Ce produs nu-ti lipseste niciodata din ingrijirea zilnica a tenului?
Fie ce o fi eu imi curat obligatorul tenul, deci un gel de curatare este esential si nu las niciodata tenul incarcat de machiaj sau curatat doar cu o lotiune micelara. Indiferent ce ati folosit ca demachiant eu recomand sa va si spalati bine pe fata cu un produs de curatare destinat tipului vostru de ten.

12. Preferi orasul sau countryside-ul?
Cu siguranta prefer sa stau in oras, dar o escapada intr-o zona de la tara, la  munte nu strica.

13. Care sunt obiceiurile de care vrei sa scapi?
Am un obicei nu foarte bun de a nu bea apa... Organismul meu nu e tocmai fericit, asa ca as vrea practic sa imi formez un obicei in a bea mai mult de 1 litru de apa pe zi.

-UPDATE-
14. Daca ai avea doar trei produse pentru machiaj, care ar fi acestea?
Doar 3? Okay, e dificil, insa probabil mascara, corector si un produs pentru sprancene, pentru ca acestea ar fi elementele care mi-ar aduce un boost de incredere in zilele in care am cearcane mult prea mari si ochii mai mult inchisi decat deschisi.

15.Te-ai gandit vreodata sa renunti la blogging?
Daca e sa spun ce gandesc acum, raspunsul e nu. Imi place ceea ce fac si o fac cu drag, deci nu as renunta la o mica pasiune a mea. Daca ma intrebai asta, insa, anul trecut, ar fi fost momente in care ma gandeam ca poate nu fac lucrurile cum trebuie, iar asta era pe la inceput, mi-am dat seama ca totusi prin perseverenta si munca totul iese bine.

16.Care este fardul fara de care colectia ta nu ar fi completa?
Aici nu sunt sigura ca am un raspuns. Imi iubesc paletele de farduri (pentru ca am predominant palete), iar acum cativa ani as fi spus clar ca e una din culorile din paletuta Summer in Dior, acum... cred m-as simti mai trista fara Oh So Special de la Sleek--> go to palette pentru un smoky eye maro perfect!

17.Care este postarea de care esti cea mai mandra?
Chiar nu stiu... As putea spune ca am cateva inn care chiar imi place cum am realizat fotografiile si cum am prezentat subiectul, dar nu cred ca pot sa aleg una ca preferata, toate sunt realizate cu drag.

18. Daca ai fi putut sa traiesti intr-o alta perioada,ce perioada ai alege?
N-as schimba nimic. Nu cred ca m-as potrivi altundeva.

19.Care este cartea ta preferata?
Ultima care m-a atins a fost Where She Went de Gayle Forman, si pot sa spun ca merita citita, e acel ceva acolo care te va face sa te gandesti la tine, la ce simti si daca cu adevarat merita sa simti ceea ce simti.

20. Ce gen de postari iti place cel mai mult sa citesti?
Imi plac review-urile realizate bine, imi plac postarile simpatice cu favorite si recunosc ca imi plac posstarile de fashion ale catorva bloggeri care au un stil mai aparte.

21. Daca ai ramane cu un singur brand de cosmetice care ar fi acela?
Doar unul? pentru tot? Pff... okay... Too Faced! Pentru ca Better than Sex, farduri awesome, cel mai fain bronzer care miroase a cicolata, si cred ca mi-as gasi la ei si fond de ten care sa se potriveasca.

22. Un mic secret cand vine vorba de ingrijire.
Nu e tocmai un secret, dar curatarea in profunzime a tenului poate ajuta enorm la aspecctul sau, mai ales daca implica si o usoara exfoliere. Deci, daca nu faci astaa foarte des, purifica si exfoliazaa tenul macar de doua ori pe saptamana.

23. Ce-ti place sa faci in timpul liber?
Umm.. nu prea am asa ceva :)) Timpul meu liber e in general ocupat de blog si fotografie, ceea ce imi si place sa fac si de multe ori ma si relaxeaza.

24. 3 makeup artisti preferati?
Okay, o sa o luam in felul urmator: eu urmaresc predominant makeup artisti straini, iar printre preferti avem: Lisa Eldridge, Charlote Tilbury si Wayne Goss (are niste sfaturi foarte bune).

25.Care este stilul tau de zi cu zi?
Okay, sunt fie destul de aranjata fie nu ma chinui prea tare, totul depinde de "zombie level", dar ne indreptam spre un casual chic.

26. Pe ce retele de socializare esti mult mai activa?
Facebook si Instagram cu siguranta (follow me! haha)

27.Care e produsul de care nu ai putea sa te desparti fie ca pleci in calatorii sau stai acasa?
Umm... unu singur? serios?... Produsul pentru sprancene, momentan folosesc un produs crema de la Teeez.

28.Blush sau bronzer?
Amandoua! Pentru ca de cand am inceput sa folosesc bronzer nu ma mai despart de el, iar blush-ul ma face si pe mine sa arat mai vie :))

29.Cat de des postezi pe blog?
Cat de des pot. Daca as putea as posta zilnic, dar timpul nu imi permite sa fac acest lucru, dar in medie ma gasiti aici cam o data sau la doua zile.

30.Ce iti place sa postezi mai mult pe blog?
Nu cred ca pot sa aleg... Am decis sa postez doar ce imi place. Stiu insa ce as vrea sa postez mai des, si anume postari de fashion.

31.Care sunt aplicatiile foto care te ajuta la postarile tale?
Corel PaintShop Pro in principiu.

32.Ce vedeta admiri cel mai mult de la noi si din afara?
Sincera sa fiu sunt foarte nepasatoare cand vine vorba de vedetele din tara sau din afara. Pentru mine o sursa de inspiratie e Alina Ceusan, iar din afara tarii Doina Ciobanu (blogger din Moldova, traieste in Londra).

33 Care este unul din secretele tale de beauty?
Constant research. Caut mereu informatii si imbunatatiri pentru rutina mea de ingrijire.

Eu nu voi mai nominaliza pe nimeni, asa cum si eu am mai primit Liebster Award pana acum stiu ca si fetele pe care as vrea sa le nominalizez l-au mai facut, insa vreau sa imi raspundeti voi in comentarii la una sau doua din intrebarile la care am raspuns eu mai sus, pentru a va cunoaste si eu mai bine.


Lots of love,
ANDREEA

You Might Also Like

6 comments

  1. E foarte dragut tag-ul :) Cred ca am sa il preiau si eu.
    Ma bucur de fiecare data sa aflu lucruri noi despre cea din spatele blogului.
    Te pup :*

    http://fashionsofa.net

    ReplyDelete
  2. Ma bucur ca ai acceptat provocarea de a raspunde la intrebari, asa am reusit sa te cunosc cat de cat! Mult succes cu blogul!

    ReplyDelete
  3. Am facut si eu acest tag,e tare dragut :) Pupici

    ReplyDelete
  4. Dragut tag :) As citi cu plăcere un articol cu sfaturi despre pozele (SUPERBE btw!!!) pe care le faci. Cum alegi perioada zilei pentru lumina, ce aparat folosesti, fundaluri etc :)
    Pupici :*

    ReplyDelete
  5. Daca nu imi spuneai mai demult ca studiezi informatica..n-as fi zis! Se vede ca ai fire de artist, iar pozele tale sunt printre cele mai frumoase pe care le-am vazut pe blogurile de beauty! Multumesc pentru mentiune, ma bucur mult ca iti place si bucatica mea de colt virtual :D
    Pupici!

    ReplyDelete
  6. Ma bucur ca ai preluat o particica din intrebari :* Ti-am spus eu ca ai cele mai bune poze din bloggosfera as spune ;) Girls confirmed :* Pup :*

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts