Detox de Vara | Pastura Apiland

23:14


Cred ca stiti deja ca detoxifierea corpului e un subiect foarte important pentru mine. Fiind o persoana cu un ritm de viata usor haotic, cu o alimentatie pe care tot incerc sa o reglez pentru a fi mai echilibrata (da, inca nu am reusit sa fac asta asa cum imi doream), detoxifierea este un aspect care mi-a atras atentia instant.  Periodic e bine sa ne detoxifiem organismul, sa il ajutam sa se curete si sa se refaca. Daca in timpul iernii ceaiul e unul din cei mai buni prieteni pentru un detox usor, vara nu prea imi place sa beau ceaiuri fierbinti, mai ales la cat e de cald acum, asa ca am gasit un nou produs de mare ajutor in timpul unui detox. Eu am perioade de detoxifiere o data la cateva luni, pentru ca organismul meu pur si simplu imi cere sa fac asa ceva, si ma simt cu mult mai bine dupa. Daca ati trecut prin perioade stresante, aveti probleme cu somnul, balonare, alte probleme digestive, cred ca pastura va poate fi de ajutor alaturi de o alimentatie echilibrata.

O digestie imbunatatita este esentiala pentru a detoxifia organismul, si tocmai de asta recomand consumarea de cat mai multe alimente neprocesate, tocmai pentru a usura digestia si a o face mai rapida. Pastura de la Apilandeste produsul care ne va ajuta totusi sa nu avem carente in timpul detoxifierii. Cum? Ei bine haideti sa va explic intai ce este aceasta pastura.

Pastura este polenul fermentat in conditii naturale, in stup.Albinele vor aduce polenul in stup si apoi il vor introduce in celula fagurelui unde, acesta este combinat cu miere si diverse enzime, dupa care celula este sigilata. Polenul va trece prin niste transformari biochimice sub influenta microorgnismelor, a umiditatii si temperaturii, iar astfel dupa 3 luni de fermentare naturala devine pastura.

Pastura are insusiri mult mai valoroase decat polenul, v-am povestit si despre el acum ceva timp. Ei bine pastura are un continut ridicat de zaharuri simple, vitamine (A, B, C, E si K), acid lactic, enzime si minerale, cum ar fi sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, sleneiu, si este foarte utila in tratarea si prevenirea anemiilor tocmai pentru ca ofera organismului toate aceste elemente de care are nevoie. Este in mod deosebit recomandata persoanelor care sufera de afectiuni hepatice si ale tubului digestiv si contribuie la detoxifierea organismului. Este indicata de asemenea persoanelor care sufera de probleme circulatorii.

Cum se adiminstreaza? In primul rand doza zilnica recomandata este de  o lingurita (sau aproximativ 3 grame). Pe borcanel scrie de asemenea ca pastura sa fie tinuta sub limba un timp cat mai indelungat, pentru o mai buna absorbtie, iar eu sincer va spun ca asa mi se pare si cel mai simplu de administrat. Gustul pasturii mi se pare mult mai bun decat cel al polenului crud, ceea ce il face pentru mine uun pas aditional in alimentatie mult ma placut. Are un gust dulce-acrisor, dar mie mi se pare chiar bun la gust, mai ales daca ma gandesc la gustul polenului... a carui problema nu e de fapt gustul, ci textura (v-am mai explicat...). De asemenea din ce am citit, pastura este ok de consumat si pentru persoanele care au sensibilitate mare la polen, datorita procesului de fermentare.




Cum mi se pare mie acest supliment alimentar? Un esential ajutor. Veti observa ca, daca treceti spre un regim alimentar bazat numai pe fructe si legume, iar acest lucru se intampla brusc, veti deveni usor lipsite de energie, pentru ca organismul vostru nu e o obisuit cu asa ceva, si pentru ca e posibil sa nu stiti de la inceput ce alimente trebuie sa mancati zinic pentru a mentine un echilibru, deci pastura devine un real ajutor datorita vitaminelor pe care le ofera organismului. Eu ma simt foarte bine dupa administrare, la fel ca si in cazul polenului si va recomand sa incercati si voi produsele apicole in dieta voastra.

Voi ati facut vreo cura cu pastura pana acum? Spuneti-mi in comentarii care a fost experienta voastra.

Lots of love,
Andreea






You Might Also Like

1 comments

  1. Nu am incercat acest produs dar imi doresc foarte mult :) Pupici

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts