Maybelline FIT ME Concealer | Review

13:47


Does this FIT me? (trying to make a joke there, haha). Cred ca ati auzit multe despre acestea concealer si eu am asteptat mult sa ajunga si pe la noi prin tara. Din cate am inteles eu de pe youtube/bloguri, acesta ar fi un dupe pentru NARS Creamy Concealer, sau macar apropiat ca si textura si calitate, asa ca am vrut si eu sa vad cum e.

M-am chinuit putin sa aleg o nuanta pe net, l-am luat de pe aoro. Nu stiam ce nuanta imi trebuie, aceasta e nuanta 10, si e cam galbuie, teoretic ar trebui sa fie cea mai deschisa nuanta. Eu ma asteptam la un concealer foarte deschis, insa acesta e de fapt foarte galbui. Totusi, desi pe fata nu prea il pot folosi pentru ca eu sunt cam alba, sub ochi e o cu totul alta poveste, si cred ca e momentul sa mai sorbim putin din cafea, iar eu sa va povestesc putin despre acest produs.



Sa incepem cu textura... Eu nu am nimic sa ii reprosez aici. Este cremos si se intinde extraordinar de usor. Poate fi aplicat atat cu degetele, dar si cu o pensula, eu sincer il intind direct cu pensula de fond de ten. Aspectul este foarte natural si placut. Nuanta? Ei bine, faptul ca este galbuie imi este de fapt u ajutor, pentru ca eu am cearcane. Eu am cearcane tot timpul, usor mai maronii, dar daca nu prea dorm si sunt extrem de obosita acestea devin cam gri, intense si eu arat ca numai buna de un casting pentru filme cu zombie (poate exagerez... putin). Galbenul neutralizeaza zona aceea mai inchisa, iar eu arat ceva mai treaza si ca si cum as avea cel putin 2  ore in plus de somn. Now isn't that nice?



Acoperirea este medie, as spune. Nu este un concealer full coverage. Dar mie imi place acoperirea pe care o are pentru zona de sub ochi. Totusi nuantele mi se pare ca sunt o mica problema. Am vazut un video de curand in care nuanta 15 parea a fi considerata mai deschisa decat 10, asa ca va sfatuiesc sa va documentati putin legat de nuanta inainte de a-l cumpara. In rest este un concealaer foarte fain, nu se strange in liniile fine (set with powder!!!), acopera bine, neutralizeaza cearcanele si rezista toata ziua, oh da, si nu usuca zona ochilor.

Voi l-ati incercat?

KISSES,
ANDREEA

You Might Also Like

11 comments

  1. E structurat atat de frumos review-ul si ai punctat tot ce trebuie dar e pacat ca nu faci si swatch-uri la produsele prezentate. Pe mine asta e primul lucru care ma atrage la un review, ma uit intai la pozele cu swatch-uri si apoi citesc textul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc foarte mult. Nu m-am gandit niciodata ca ar finecesaar un swatch al vreunui fond de ten sau concealer, pentru ca ele sunt diferite pentru fiecare, dar voi lua asta inconsiderare. Cand fac review-ul unui fard, mereu m grija sa am si fotografii cu swatches.
      Kisses

      Delete
  2. Nu l-am încercat, însă sună interesant din ceea ce spui...nu ştiam că se spune că este dupe după Nars Creamy Concealer :o :)) Trebuie să îl iau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu mai stiu cine le comparase. Ai grija la nuanta totusi :D
      Kisses

      Delete
  3. Foarte interesant, il stiam dar nu l-am incercat pana acum :) Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu sunt multumita de el pentru sub ochi :D
      Kisses

      Delete
  4. Mi-l doresc de ceva vreme, am tot citit de bine despre el. L-aș fi luat de mult dacă se găsea și-n magazinele fizice, dar cândva, cumva, tot pun mâna pe el! :D Mai e unul de la Maybelline foarte apreciat, cred că mai repede o să-l iau pe ăla, l-am văzut pe 1001 cosmetice.
    E bine de reținut problema cu nuanțele!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, si eu as prefera sa se gaseasca in magazinele fizice...
      Te pup!

      Delete
  5. de aia nu cumpar eu niciodata mai nimic online :)) de frica ca nu mi se potriveste.:( cu toate ca imi doresc o gramada de produse care nu se gasesc la noi.. indur si indur... :* foarte bun review-ul, te admir mult pentru toate detaliile si informatiile care ni le oferi :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu cumpar o gramada de chestii online in ultimul timp :))
      Multumesc mult, draga mea!
      Te pup!

      Delete
  6. Am vrut sa-l iau de pe Amazon, dar vad ca e mai bine ca nu l-am luat, probabil as fi esuat si eu cu alegerea nuantei. Asa cum scria cineva mai sus, nici eu nu prea sutn adepta cumparaturilor online, mai ales cand este vorba de nuante. Hai, daca e o chestie ieftina, mai merge, dar in cazul produselor scumpe incerc sa ma abtin. Aaaa, nici la haine si pantofi nu ma bag online :). Te pup.

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts