Nivea Double Effect Waterproof Eye Makeup Remover

21:33


Vara, iarna, primavara, toamna, indiferent de anotimp ochii mei cer sa poarte o mascara sau un machiaj complet foarte rezistent, daca nu chiar si rezistent la apa. Oricat de mult ne-ar placea sa avem un machiaj care tine toata ziua, la finalul ei trebuie sa il si indepartam. Astazi vreau sa va vorbesc putin despre aliatul meu cand vine vorba de machiajul rezitent la apa: Nivea Double Effect.

In cele mai multe seri ma demachiez cu ulei de cocos, insa pe timp de vara parca nu mai am chef de asa ceva, sunt sincera, vreau ca totul sa dispara instant si sa am o senzatie racoritoare pe fata. Daca pe ten folosesc o lotiune micelara pentru a indeparta machiajul, pentru ochi e o cu totul altaa poveste. Eu folosesc predominant mascara rezistenta la apa, pentru ca am ochii extrem de sensibili la vant, soare, praf (and everything outside) si lacrimeaza groaznnic, si nu vreau sa arat ca un panda la 5 minute dupa ce am iesit afara, deci e important ca totul sa reziste. Am gasit cateva care sunt foarte bune, stau frumos pe gene, dar cand trebuie sa le dau jos am nevoie de ceva puternic, de preferat pe baza de ulei. Ei bine, daca nu vrem ulei, atunci trebuie sa optam pentru un demachiant bifazic, iar cel de la Nivea e preferatul meu de cativa ani (ma mir ca nu v-am vorbit despre el pana acum). Mie mi se pare ca isi face treaba excelent, doar nu degeaba am consumat mai multe sticlute decat pot sa imi aduc aminte. Imi indeparteaza machaijul fara sa fie necesar sa ma frec la ochi, nu raman cu reziduuri de mascara pe sub gene, nu ma trezes dimineata ca un panda, nu imi irita ochii... pe scurt indeparteaza machiajul cu usurinta.


Cum il folosesc? Il agit bine inainte de fiecare utilizare. Aplic o cantitate nici prea mare, dar nici prea mica pe o discheta demachianta, iar apoi aplic discheta pe pleoapa. O tin putin, iar apoi incep sa sterg incet zona, accentuand pe zona genelor. Orice urma de machiaj va disparea. I love it!

Tu ce demachiant folosesti?

You Might Also Like

8 comments

  1. Si eu l-am folosit acum un an cred, mi-a placut mult dar poorma am descoperit magazinul Hello Free Z One si tot am inceput sa imi cumpar diverse demachiante de-a lungul timpului. Eu deocamdata ma inteleg bine cu apa micelara de la Garnier :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. In orasul meu nu exista acel magazin... vreau si eu... :(
      Nu am incercat acea lotiune micelara, dar o am pe lista!
      Kisses

      Delete
  2. Dupa ce l-am terminat pe acesta, l-am cumparat pe cel de la Farmec, eram curioasa sa vad daca e la fel de bun. Ei bine... nu e. Asa cum ti se intampla si tie, ochii mei lacrimeaza foarte usor si mascara waterproof e un must, iar demachiantul acesta s-a descurcat exceptional.
    Te pup, Andreea!

    ReplyDelete
  3. L.am luat si eu recent, dar imi da o senzatie de arsura in zona ochilor.:( am o moaca sensibilosa rau :)) mie imi prieste garnier bifazic cel mai mult, iar acum am incercat un Diy cu apa plata si ulei de migdale, e perfect :D te pup :*

    ReplyDelete
  4. Eu folosesc apa micelara dar este foarte tentant acest produs :) Pupici

    ReplyDelete
  5. Chiar azi am inceput sa-l folosesc :)) Si cred ca va deveni usor-usor si preferatul meu. Pupici! :*

    lraivn.blogspot.ro

    ReplyDelete
  6. De când am descoperit demachiantele bifazice... foarte rar se mai întâmplă să folosesc un alt tip de demachiant pentru ochi.
    Îmi place și ăsta de la Nivea!
    Pupici

    ReplyDelete
  7. Am auzit foarte multe pareri bune despre acest produs, dar niciodata nu l-am incercat :(. Sa stii ca te-am nominalizat pe blogul meu la un tag, sper sa iti faca placere sa il faci, te-am pupat!
    http://mandmakeup.blogspot.ro/2015/08/liebster-awards-discover-new-blogs.html

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts