NYX Soft Matte Lip Cream | Review & Swatch

20:39


De ceva timp am ceva cu produsele pentru buze: rujuri, gloss-uri, nuante nude, aprinse, rosul perfect... Ce sa mai spun am adunat o colectie pe care daca m-ar fi intrebat cineva acum vreo 2 ani (sau 3... cad aveam si eu un ruj si un balsam de buze pierdut in vreo geanta) ca o sa o am as fi spus ca este impposibil. Si totusi, astazi in cutiuta mea se gasesc fel de fel de produse, de diverse culori si texturi.



NYX Soft Mattle Lip Cream m-a cucerit cu nuanta Sao Paolo, prima nuanta achiztionata anul trecut, daca imi aduc bine aminte. Iar de acolo pana la a-mi mai dori cateva a fost doar un pas. Astazi am sa va povestesc putin despre ele si de asemenea am sa va arat si swatch-uri cu fiecare dintre culorile pe care le am.

Eu am 4... si desi poate unii ar spune ca sunt putine, eu zic ca 4 rujuri de la acelasi brand inseamna ceva( doar de la Essence mai am vreo 5 gloss-uri). Culorile pe care le am eu sunt Sao Paolo, Antwerp, London si Prague. Sao Paolo este o nuanta care va complemeta frumos mai multe nuante de piele, mi se pare potrivit atat pentru tenul deschis, ca al meu, mai deschis decat atat, dar si mai bronzat. E un roz ceva mai inchis, dar nu extrem de rece. Antwerp este al doilea cumparat si o nuanta pe care am indragit-o instant. Este o varianta mai deschisa a lui Sao Paolo, si as spune eu cu o tenta mai spre corai. London e o culoare pe care, recunosc, am cumparat-o pentru ca arata genial folosita de un make-up artist... Ei bine, ea este ceva mai bronzata ca mine si bineinteles ca aceasta culoare arata total diferit pe ea, dar imi place, e un nude interesant, usor maroniu spre bej, poate fi combinat cu alte nuante, iar eu am de gand sa il folosesc cu un machiaj ceva mai grunge. Pargue...credeam ca va fi cu totul alta culoare, dar sincer sunt foarte multumita de ce e de fapt. E o nuanta de roz cu subtonuri de mov, arata genial pe buze si in contrast cu pielea mea. 

Rezistenta acestor rujuri as spune ca este destul de buna, desi nu sunt rujuri foarte rezistente la transfer (a refer aici la faptul ca se vo lua putin de pe buze daca veti manca), dar pentru mine aceasta nu este o problema. Textura este cremoasa, usor aerata, se intind foarte frumos pe buze si se usuca mate. Sunt foarte comfortabil de purtat si usor de aplicat datorita aplicatorului cu buretel. Nu usuca buzele in timpul purtarii, iar datorita acestui luccru mai au un bonus de la mine.





(nuantele sunt: London, Antwerp, Sao Paolo si Prague)

Care este nuanta voastra favorita?
Le-ati incercat?

Cu drag,
Andreea

You Might Also Like

12 comments

  1. Prague si Sao Paolo sunt intradevar dementiale <3 Defapt toate , nu pot alege , arata foarte foarte bine <3

    ReplyDelete
  2. Aww, le vreau pe toate! Eu am doar Istanbul.. momentan. Tare imi place London-ul ala :))
    Pupici! :*

    lraivn.blogspot.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu vreau culoarea aia... de fapt pe toate.. :))

      Delete
  3. eu am transylvania dar m-a dezamagit. speram sa fie mai rezistent si mai pigmentat. al meu fiind foarte inchis, trebuie aplicat in mai multe straturi sau peste alta culoare.
    ale tale imi plac mult si regret ca nu am facut una dintre alegerile tale

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da. eu am incercat Copenhagen... pe mine culorile atat de inchise nu arata prea bine... pentru ca uusnt si alba.. si par prea palida cu acele culori...

      Delete
  4. Antwerp și Sao Paolo mă atrag cel mai tare, deși nici Prague nu-mi e indiferent! :D
    Tot zic că iau și eu măcar unul, dar de fiecare dată când dau comandă pe MS uit de ele, iar în Kendra nu le-am văzut. Poate data viitoare nu mai uit.
    Pupici

    ReplyDelete
  5. Eu am avut nuanța Stockholm și nu m-am împăcat deloc cu ea. Poate în viitor le mai dau o șansă.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu stiu sigur cum arata nuanta aceea pe buze, pe net pare un nude mai inchis. Mie imi place formula lor, mi se pare mult mai confortabila, chair daca nu rezista la fel de mult ca altele. Cred ca cel mai important e sa fii atent la nuante si la swatcehs cand cumperi, pentru ca s-ar putea sa nu se potriveasca.
      :D

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts