The Perfect Christmas Box by Andreea Serban

10:01



Nu pot sa va descriu in cuvinte cat sunt de entuziasmata si cat sunt de bucuroasa. Recunosc, e probabil unul din cele mai dragute lucruri pe care le-am intampinat cu bratele deschise de cand sunt blogger, dar astazi pot sa spun ca... Am creat alaturi de Pick N Dazzle o cutiuta pentru voi! Pentru mine aceasta constructie de cuvinte pare inca ireala si ma bucur enorm ca am avut aceasta ocazie.


Cutiuta mea e putin diferita, e o cutie care se axeaza pe ingrijirea tenului, iar produsele alese sunt aici, pentru tine acum cand afara e frig si ai nevoie de un boost de hidratare. Setul este format dintr-un ser si o crema de fata, iar eu m-am indragostit de la prima aplicare.

Eu am ales Kueshi, pentru ca e un brand care nu m-a dezamagit pana acum, si daca va doriti pot sa fac o postare de tip Brand Focus cu toate produsele lor de skincare pe care eu le-am incercat. Au ingrediente bune, naturale pentru a ingriji pielea in cel mai bun mod, iar mie mi-au demostrat asta de-a lungul timpului.



Kueshi Ultra Stem Cell System este format din doua produse, un ser pentru ten si o crema de fata. Serul are ca ingrediente principale celulele stem din portocala si acidul hialuronic, primul fiind responsabil de a reda pielii elasticitatea, iar cel din urma pentru hidratarea de care pielea noastra are atat de multa nevoie. Crea de fata este destul de hidratanta are o textura placuta si un miros subtil de portocala, pe mine cel putin ma incanta.

Serul m-a impresionat, iar intregul sistem a lasat sa se vada o diferenta in nivelul de hidratae al tenului, iar lucrul cel mai placut e ca intra in piele extrem de repede si nu lasa o pelicula grasa. De asemenea acesta poate fi folosit atat seara cat si dimineata si chiar sub machiaj (eu am facut asta, loved the result)

Cred ca mica mea cutiuta ar fi un cadou dragut pentru voi si pentru tenul vostru, sau chiar pentru mama sau, daca e cazul vreunui cititor, pentru iubita. Cutiuta costa 149 de lei, iar valoarea acesteia ar fi de 207 lei, deci e o reducere buna pentru produse de calitate foarte buna.



Cutiuta o gasiti aici (click here)

Sunt foarte curioasa daca va place alegerea mea pentru aceasta cutiuta. Eu consider produsele un cadou dragut si special, atat pentru tine, ca si cititoare, dar si pentru o persoana draga tie.

Cu drag,
Andreea Serban

You Might Also Like

4 comments

  1. Foarte drăguț, felicitări! Și da, ar fi interesant un articol despre produsele Kueshi pe care le-ai încercat.
    Îmi plac pozele cu căciulița, îți stă super! :))
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc!
      Atunci o pun pe lista ca postare viitoare!
      Kisses

      Delete
  2. Cât de cute, congrats! Îmi place cutiuța ta.
    În plus, îți stă awesome cu căciulița aia, iar make-up-ul e amaze! :D

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts