Too Faced Le Grand Chateau & Happily Everlasting Lip & Cheek Duo | +Swatches

18:54


De cand am vazut-o pentru prima data am stiut ca trebuie sa o am, iar zilele trecute am intrat in micul rai, numit Sephora, iar cand am dat cu ochii de ea, am luat-o in mana si nu i-am mai dat drumul. Le Grand Chateau e o minunatie ce contine trei palete cu farduri, 2 blush-uri si un bronzer, iar alaturi de ele este si un micut Better than Sex Mascara. Un total de 18 farduri, pigmentate, frumoase, fine, si care pot creea look-uri foarte dragute, sofisticate, de zi sau de seara.

Cutiuta in care vine Le Grand Chateau este absolut superba si parca e o cutie in care te astepti sa gasesti prajiturelele macarons, dar inauntru vei gasi o casuta adorabila. Detaliile de pe casuta sunt incredibile, eu am fost uimita de cat de multa grija s-a pus in realizarea ambalajului.


De asemenea am achizitioant si un Happily Everlasting Lip & Cheek Duo. Acesta contine un mini blush in nuanta Justify my Love si un Melted Liquefied Lipstick in nuanta Peony.



Pe scurt rujul este superb, iar nuanta mi se potriveste, imi place mult si formula si mirosul. Cat despre blush... formula si culoarea sunt superbe, dar dimeniunea acestuia e...  sincer eu ma asteptam sa fie purtin mai mare, dar acesta are doar 2 grame. Este totsi adorabil si il voi folosi cu drag, insa e bine sa stiti dinainte ca e un blush mic. Rujul vine intr-o cantitate de 5g. Pretul setului este de 54 de lei.


Inapoi la Le Grand Chateau, atractia principala a colectiei de la Too Faced, din punctul meu de vedere. De ce? In pprimul rand faptul ca ai trei palete e mai mult decat practic, pentru ca astfel le poti separa si lua cate una sau doua cu tine in calatorii, astfel ocupand mai putin spatiu. De asemenea, calitatea fardurilor din aceste palete este mult mai buna. Cea din fotografia de mai sus este Paris in Love. O paleta cu nuante frumoase, usor rozalii si romantice, majoritatea sidefate, alaturi de un bronzer shimmery. Nu stiu cum ma  voi descurca eu cu bronzerul pentru ca eu folosesc doar produse mate pentru obraz, dar voi vedea, merita incercat.



Paris au Naturelle e preferata mea as spune, Nuantele de maro sunt superbe, pigmentate, iar auriul din paleta este perfect (nuanta Bonjour). Blush-ul este o nuanta placuta de piersica, arata superb pe ten, iar aceasta paleta ese potrivita atat pentru un look natural de zi dar si pentru ceva smoky si dramattic pentru seara. (Si sa aperciem de cate ori am putut folosi cuvantul "nuanta" pana acum... ).



Paris After Dark... culori mai reci, iar mov-ul perdomina atat ca subton, culoare, dar e prezent si ca sclipic in nuanta Tres Chic. Blush-ul e un roz mai deschis, cu subton rece, potrivit persoanelor cu ten deschis spre mediu. Imi place mult paleta, iubesc faptul care o nuanta de highlight si una de tranzitie, cum de fapt este gandita fiecare dintre palete, ceea ce le face individuale si usor de separat.




Mascara Better Than Sex e geniala si inca nu am gasit ceva care sa imi ofere acelasi efect ca si acesta. Sunt foarte bucuroasa ca avenit odata cu setul si ca il pot folosi din nou, recunosc ca imi era dor.

Calitatea paletelor este foarte buna. Fard-urile sunt pigmentate, culori frumoase, se estompeaza perfect, as putea spune ca e o investitie foarte buna. Daca va doriti un cadou frumos, pentru voi, sau pentru fetele dragi din viata voastra, paletele din Le Grand Chateau va vor asigura ca nu veti da gres. 

Acest set de Craciun il gasiti in Sephora la pretul de 204 lei; contine cele 3 palete si mascara Better than Sex in deluxe sample size.

Ce parere aveti despre aceste elemente din colectia de Craciun? Care sunt dorintele voastre pentru Craciunul acesta?


You Might Also Like

10 comments

  1. Intr-adevar arata foarte bine paletele <3

    ReplyDelete
  2. Postarea ta îmi spune exact acelașu lucru: Trebuie să o am!
    Să le folosești sănătoasă, sunt superbe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, Gabriela! Sunt intr-adevar o aditie draguta colectiei mele de machiaj.... care tot creste considerbil si au o calitate foarte buna!
      Te pup!

      Delete
  3. Dupa ce am citit articolul am observat si eu ca pe cutie scrie numele paletelor. :)) Nu ma asteptam la asta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, da e acolo, si e chiar simpatic si ambalajul acela, inca il pastrez pentru ca e adorabil!

      Delete
  4. Imi place la nebunie a doua paleta! Wish, wish, wish...
    Te pup.
    Anca
    www.ancafr.blogspot.ro

    ReplyDelete
  5. Să le folosești cu plăcere! M-am uitat și eu la setul cu palete, mi se pare foarte mișto cutia, dar din palete nu văd nicio nuanță pe care să n-o am deja, așa că mă abțin. Vreau în schimb neapărat setul cu bronzerul și rimelul, iar cel cu blush și ruj mi se pare de asemenea tentant.
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bronzerul lor e genial, il am deja, iar rujul e superb si blush-ul .... deja il iubesc.
      Kisses

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts