LONCOLOR NATURA

16:12


Parul meu a trecut prin multe... mai ales in ultimul timp... nu mai stiu sa va spun exact de cate ori l-am decolorat. Si desi stiu ca nu l-am tratat tocmai cum trebuie, am cateva produse care au intrat in rutina mea de ingrijire care ma ajuta sa il fac sa arate si sa se simta mai bine. Am sa fac curand o postare cu toate produsele pe care le folosesc pentru un par cat mai sanatos, dar astazi am sa ma rezum la cele din gama LonColor Natura pe care le-am primit acum cateva saptamani. 


Am mai folosit de la LonColor vopsea de par, in diverse nuante, de la saten pana la roscat si blond. Mi-au placut, i-au placut si mamei. Vopselele mai inchise sunt bune cam pentru orice culoare de par folosita, vopseaua blonda in schimb este buna doar pentru par deschis pentru ca nu contine decolorant, eu asa am folost-o in trecut si parul arata destul de bine. Sau, de asemenea vopseaua aceasta pote fi folosita pentru lowlights, adica suvitele ceva mai inchise printre cele mai deschise, oferind o nuanta naturala de blond inchis (daca sunteti satene ca si mine).

Sa trecem totusi la produsele de ingrijire a parului. LonColor are noi produse de ingrijire a parului si eram foarte curioasa de ele, pentru ca la fiecare vopsea la care primeam un balsam/masca de la ei observam o diferenta majora in felul in care arata parul meu dupa ce il foloseam. Gama de inrijire contine trei produse: un ulei pentru par, o crema de par si o masca hidratanta. 

Le-am supus pe toate testului si am tras cateva concluzii legate de fiecare. Am sa incep sa va povestesc despre uleiul de par. Este mai degraba o combinatie de uleiuri special puse impreuna pentru a avea grija de parul nostru oferind-ui hidratare si stralucire.Acesta contine ulei de masline, ulei de jojoba, ulei de migdale, de rozmarin si salvie si de asemenea ulei din samburi de strugure. Se foloseste inainte de spalarea parului. Eu l-am lasat cateva ore. Pot sa spun ca e destul de bun, parul era mai moale si mai fin. De asemenea de mentionat e ca uleiul are un miros mai preganant de rozmarin, asa ca daca va place sau nu mirosul, cred ca e bine de luat in considerare.Mie mi se pare relaxant si placut de folosit.



Masca de par promtie hidratarea si revitalizarea parului, si sincer asta si face. Ei recomanda o utilizare o data pesaptamana, eu in schimb o folosesc ca si pe balsam, pentru ca parul meu dupa numeroasele procesari chimice este mult mai uscat la varfuri si are nevoie de o hidratare intensa, Asa ca eu il folosesc la fiecare sapalare ca si cum as folosi un balsam si asa ne intelegem bine, O mai combin si cu alta masca ceva mai puternica si se inteleg si asa foarte bine. Cred ca daca aveti parul mai sanatos decat al meu cu siguranta va va oferi destula hidratare, insa eu am nevoie de ceva ult maiputernic, pentru ca am parul decolorat.


Crema de par LonColor Natura este la piece de resistance din punctul eu de vedere. M-am impresionat inca de la prima utilizare. De ce? E simplu. M-am gandit sa o testez asa in joaca, asa ca mi-am umezit putin palmele si am aplicat o cantitate mica pe jumatatea de jos a parului. Am masat produsul in par. Arata ok, dar nu atunci m-am convins eu de crema aceasta de par. Dupa vreo ora am decis sa imi ondulez parul. Zis si facut. Nu am aplicat fixativ. A doua zi dimineata, aveam inca bucle, fara fixativ, iar buclele mele au rezistat toata ziua. Pentru mine a devenit instant un bun produs de styling. Imi hraneste parul, nu il incarca (sa nu folositi prea mult!) si imi prelungeste rezistenta buclelor, ba chiar mi se pare ca le intensifica. I love this one!


Ei bine cam acestea sunt  gadurile mele legate de noile produse LonColor. Sunt produse foarte bune ca raport calitate- pret si eu le alternez cu produsele mele specifice pentru par blond, iar parul meu arata mai bine si mai sanatos.

Voi ati incercat aceste produse? Care va tenteaza?


You Might Also Like

2 comments

  1. Buna Andreea!ma bucur ca ai facut un review la uleiul de par eram super curioasa despre el,mi-as dori sa ma ajuti cu un sfat,recent am gasit vopseaua de par mentionata de tine 9.2 si imi place tare mult,la radacini sunt satena iar restul parului il am un blond foarte deschis,crezi ca mi-ar iesi nuanta ca pe cutie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna! Depinde foarte mult cum ai obtinut blodul respectiv, daca e obtinut prin decolorare, eu recomand sa folosesti tot un decolorant. Daca parul tau de la radacina e un saten foarte deschis, s-ar putea sa iasa culoarea bine. Eu am parul natural un saten destul de inchis, asa ca la mine au iesit mai degraba saten spre blond suvitele cand mi-am facut parul prima data, apoi am recurs la decolorant si la mixton pentru corectarea nuantei dupa decolorare(daca vrei detalii, am o postare in care vorbesc despre toate produsele pe care le folosesc pentru par). Ideea e ca, daca vrei sa obtii un blond deschis, din propria experienta cel mai ok e sa il decolorezi, in functie de cat de inchis e parul alegi si oxidantul, eu folosesc de 9%.
      Sper ca te-am ajutat, iar daca mai ai intrebari poti sa imi scrii aici sau pe pagina de facebook si iti raspund cu cel mai mare drag!

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts