Pick N Dazzle | February 2016

21:22


Pick N Dazzle, cutiuta pe care o astept lunar, cadoul meu de la mine, pentru mine. Asa o vad eu. E o surpriza de care ma bucur la fiecare sfarsit de luna si astept sa ma sune curierul sa imi spuna ca a venit cu un colet pentru mine. Faptul ca niciodata nu stiu ce primesc e ceea ce ma tine mereu incantata de idee si faptul ca daca vad cutiuta la altcineva nu dezvaluie nimic din ceea ce voi primi eu.

Luna aceasta Pick N Dazzle m-a surprins foarte placut cu produsele, iar unele dintre ele chiar voiam sa le incerc la un moment dat.

Farduri de pleoape am o gramada... dar cel de la Teeez mi-a adus instant un zambet. E minunat. Textura e superba, culoarea (se numeste Beautiful Day) e de asemenea foarte frumoasa, iar pentru mine acest fard este un iluminator pentru ten fantastic.




Primer-ul de la Astor mi-a atras atentia in magazine, dar nu l-am cumparat. Acum l-am vazut in cutie. E un primer care ar trebui sa protejeze si sa pregateasca pielea pentru machiaj. Are SPF 25. Nu stiu inca sa va spun daca e bun, sau nu, l-am folosit doar o singura data. 


Nu am incercat pana acum nici o mascara de la Astor, sunt curioasa. Momentan cred ca e o mascara pe care trebuie sa  o las putin sa mai astepte, pentru ca mi se pare ca formula e prea umeda. De asemenea este o mascara care contine ulei de Argan asa ca sunt foarte curioasa daca are si alte efecte asupra genelor mele. 


Tusul de la Teeez, ei bine nu e o noutate pentru mine. Mai am o nuanta si il ador. Va dati seama cat eram de bucuroasa cand l-am vazut, nu? Acesta e un mov superb, abia astept sa il port!




Cand vad ca scrie Kueshi pe ceva eu am un zambet instant. Crema anti rid cu caviar a ajuns la mine, cutiuta e mov si crema mi se pare foarte buna pana acum, dar ii voi face un review detliat. 


Cum vi se par produsele?

Mai multe detalii despre Pick N Dazzle gasiti aici. 

You Might Also Like

2 comments

  1. Super produse, sa le folosesti sanatoasa <3

    ReplyDelete
  2. Frumoase mai sunt ambalajele produselor de la Teeez, trebuie neapărat să pun și eu mâna pe măcar unul. :D
    Să le folosești cu drag!

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts