De ce iubesc Solaris? | Health and Food

14:09



 Ma gandeam ca ar fi cazul sa stam putin de vorba, si nu despre cosmetice, ci despre ce mancam. Eu recunosc ca tind sa simtt nevoia sa rontai cate ceva atunci cand invat, cand lucrez la ceva  si la fel de bine recunosc ca vreau sa am optiuni sanatoase in gustarile mele. Alimentatia mea a trecut prin foarte multe faze de cand am inceput facultatea, iar acum sunt foarte preocupata de a avea un stil de viata mai sanatos si sunt foarte atenta ce alimente aleg. In ultimul timp am ales un stil de viata mai vegetarian, desi eu tind sa nu ma numesc nici vegetarian, nici vegan si nici alte denumiri pe care le-am mai gasit la un moment dat pentru cei care mananca intr-un anume fel. Eu prefer sa spun ca incerc sa aleg optiunile mai sanatoase pentru mine si care ma fac sa ma simt mai bine. 

Sa trecem acum la produsele despre care vreau sa va vorbesc astazi, unele dintre ele sunt gustari numai bune pe parcursul zilei, altele sunt excelente de adaugat in alte preparate. 

Vreau sa incep cu alimentele esentiale, superfoods, si aici ma refer la semintele de chia. Daca pana acum nu ati consumat seminte de chia, ar trebui sa incepeti sa le adaugati in alimentatie datorita proprietatilor lor. Sunt o sursa excelenta de fibre, proteine, calciu, magneziu, fosfor. Eu le adaug in salate, in smoothies, sau prepar o budinca de chia, va las reteta aici. By the way eu le tot cumpar pe cele de la Solaris, am vreo 3 pungute in cosuletul in care tin eu produsele de genul la camin. 

Un alt aliment de acest gen sunt semintele de canepa, cu proprietati similare.  Am fost foarte bucuroasa cand am vazut ca Solaris a scos mix-ul MaxiFibre care contie seminte de chia, seminte decorticate de canepa si tarate. Cum sa il consumati? E simplu de tot. Cand faceti dimineata un smoothie adaugati si cateva (2-3) lingurite din mix in blender si Voila! tout bien. Nu veti simti gustul semintelor de canepa, eu consum seminte de canepa de anul trecut de prin toamna, asa ca am experienta cu utilizarea lor si pot sa spun ca smoothie-urile mele sunt mereu potrivite pentru a oferi ce am nevoie dimineata. Mentionez ca eu pregatesc cate un smoohie de la 750 de ml dimineata. 



Gustarile "Hai la..." sunt nou aparute si va spun sincer eu sunt deja un mare fan. Saratelele.. sunt... ei bine numai ce am mancat din ele si nu mai sunt... deci delicioase. Fructele uscate, o mica bucurie dulce, migdalele si caju numai bune pentru o sursa de grasimi sanatoase . Pentru mine sunt potrivite de luat la Birou ("Hai la Birou"), dar cred ca oricare dintre ele sunt numai bune de luat cu noi oriunde, sunt practice si usor de luat in geanta, si de asemenea foarte gustoase si setioase. 

Oh si pana nu uit si iertare ca nu am niciodata fotografii cu ele: saratelele picante de la Solaris. Sunt nemaipomenite, eu le ador si niciodata nu apuca o intalnire cu aparatul... because I eat them...



Macinisul este alegerea mea pentru un mic dejun cald. De cand l-am descoperit l-am indragit. Eu il pregatesc cu lapte vegetal, iar daca va doriti o reteta sau retete de smoothies, lasat-mi un comentariu si le voi pregati pentru voi. 






Alte gustari nefotografiate aici, dar le puteti vedea pe Instagram (follow me here) sunt gaufrele cu miere. Le-am incercat cand am primit pachetul cu Benefica (apropo de asta, sunt testate, pe raceala crunta a mamei, au ajutat-o sa treaca mult mai repede si usor peste ea, iar vorbele mamei au fost: Sunt cele mai bune pentru dureri de gat. Asa, update done) si atunci le-am proclamat ca gustarile mele preferate cu miere. Daca nu le-ati incercat, trebuie sa o faceti pentru ca sunt delicioase si facute din ingrediente bune. 

De asemenea zaharul nerafinat de Muscovado e numai bun pentru indulcit macinisul, cacao pudra de la Solaris... ascultati-ma si adaugati o lingurita in budinca de chia si o sa o iubiti. 

Cat despre beauty, pentru ca nu ma pot abtine, eu va recomand uleiul de cocos (articol despre ce puteti face cu el gasiti aici), uleiul de tea tree (articol aici), uleiul de migdale dulci, uleiul de argan Longevita (articol despre el aici). 

Deci pentru a raspunde la intrebarea "De ce iubesc Solaris?" e simplu, pentru ca imi ofera tot ce am nevoie. 

Voua cum vi se par produsele Solaris? E vreo unul de nelipsit din alimentatia sau din rutina voastra de frumusete (let me know)?

You Might Also Like

6 comments

  1. Eu semintele Chia le pun in ovaz cu lapte de migdale si ceva fructe :D. Pe gustarile „Hai la...” am pus ochii pentru ca mi se par perfecte sa le iau cu mine la facultate, mai ales ca sunt acolo aproape in fiecare zi de dimineata pana seara :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gustarile sunt atat de bune... le iubesc. Sunt perfecte de luat pe la facultate, la birou, sau de rontait acasa... <3

      Delete
  2. Adooooor uleiul de cocos de la Solaris! Nu am mai incercat alte produse de la ei, dar clar voi incerca dupa ce am citit postarea ta!
    Pupicii!!

    ReplyDelete
  3. Sunt tare tentante produsele hai la ...! Imi plac atat de mult incat ar fi perfect ca in geanta sa ai o astfel de cutie pentru zilele in care trebuie sa ronțăi ceva si in același timp vrei ceva sanatos!

    www.rokolla.blogspot.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, sunt perfecte de pus in geanta, mai ales cand stii ca ai o zi plina :D

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts