It's Tea Time | Mayatea

12:08


I am a tea drinker! De cele mai multe ori prefer o cana de ceai in locul unei cesti de cafea si caut noi arome constant. Acum ceva timp am descoperit mayatea si inca din prima clipa am fost bucuroasa sa vad cat de multe sortimente gasesc pe site si cat de bine sunau toate combinatiile. Ma plictisesc repede, asa ca am nevoie de diversitate si de ceva care sa ma incante. Daca iti place ceaiul, atunci postarea asta s-ar putea sa te faca sa iti doresti sa incerci si tu macar unul din ceaiurile lor. 

Ceaiurile de pe mayatea se incadreaza clar in categoria de ceaiuri gourmet, menite sa te incante prin gust si mirosul fantastic. Pana acum eu am incercat o gramada de ceaiuri, de la cele relaxante pana la ceai negru, iar acum vreau sa iti prezint o selectie pe care am primit-o de curand si care m-a facut sa imi doresc sa am cel putin o cana de ceai in fiecare dimineata, fie acasa, fie la birou. 

Ceaiul relaxant este alegerea mea pentru seara, pentru ca nu contine teina si nu imi va tulbura somnul. Venus este cel incercat de curand si pot sa va spun ca are o aroma placuta, cel mai bine se simte cardamomul din amestec, dar ofera o stare de bine si il consider perfect pentru o seara linistita de relaxare. 

Lucky Number 7, cei de la mayatea spun ca este un amestec inspirat de cei 7 zei ai norocului din mitologia japoneza, eu am sa ii duc pe pe drumul culturii chinezesti spunand ca acest ceai este o armonie perfecta de arome. Imediat ce am deschis plicul am simtit un miros atat de placut, iar gustul a fost si el pe masura (P.S. that's what's in my mug!). 

Orient Express are o aroma mai mult decat placuta. Nu prea stiu sa il descriu, dar e parca fresh si potrivit pentru diminetile de la birou.

Ciocolata calda si-a gasit instant locul printre preferate, iar cea cu portocale e divina, si chiar daca acum, teoretic, s-a mai incalzit afara, ultimele seri au fost foarte reci, motiv pentru care o cana de ciocolata calda, in pat, alaturi de patura mea pufoasa si o carte buna sunt cea mai buna metoda de relaxare. 

Orice ceai care contine cacao e pe lista mea, haha. Iubesc Trufe de ciocolata de la maya, l-am cumparat de atatea ori si nu ma pot satura de aroma si de mirosul lui. Cocoa Orange, Chocostatic... pff... anything is a dream. 








Ceva indit pentru mine a fost zaharul brun candel. Cand l-am desfacut si am vazut cristalele adorabile... abia asteptam sa le fotografiez, dar si sa le pun imediat in cana preferata si sa fac un ceai. Spre deosebire de zaharul de muscovado pe care il mai foloseam, sau miere, acesta ofera dulceata ceaiului, dar simt in continuare aromele sale fara sa le influenteze.



Ati incercat ceaiuri de la mayatea.ro? Cum vi se par cele de care v-am vorbit si care este cel pe care ati vrea sa il incercati?

Detalii despre ceai, ciocolata si cafea gasiti pe www.mayatea.ro



You Might Also Like

8 comments

  1. Eu nu sunt pasionată de ceaiuri, le beau mai mult... de nevoie. Dar după ce ți-am citit articolul parcă, parcă mi-aș face o cană bună de ceai. Păcat că nu am nimic deosebit în casă... Cana roz e drăgălașă foc! :X

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! Tea is always a good idea, iar daca il gasesti pe cel care sa iti placa in mod deosebit, o sa vrei cate o cana buna de ceai in fiecare zi, hihi
      Kisses

      Delete
  2. Eu nu beau ceai des, insa postarea ta imi aduce aminte de ceaiul ce l-am primit cand eram in Erasmus in Spania. Era de fructe, ceai verde si flori de portocal parca... luam si din portia colegei mele de apartament...
    Te pup! Multmesc pentru vizita pe blog.
    Anca

    ReplyDelete
  3. Ceșcuța este super drăguță.
    Și mie îmi plac ceaiurile, deși nu pot spune că renunț la cafea pentru ele :) Cum stau la casă, am norocul să mă pot bucura de ceaiuri 100% naturale, care știu exact ce conțin și cum sunt păstrate. Așa că ceaiurile din flori de soc, mentă și tei mi le fac singură.
    Totuși, uneori simt nevoia să mai apelez și la alte arome, așa că articolul tău mi-a stărnit interesul. Cred că prima dată îmi fac un ceai verde, pentru că mi-ai făcut poftă, iar pe urmă pot studia liniștită despre aceste produse.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu iubesc ceaiurile din plante facute acasa, plante culese in general de tata, dar cand vreau sa ma rasfat imi plac aromele deosebite pe care le gasesc in ceaiurile mentionate mai sus. Eu le recomant, au arome atat de placute <3

      Delete
  4. La mine cel putin o cana de ceai e la ordinea zilei. De obicei e ori rooibos ori verde, dar mai am si zile in care ma simt foarte obosita si apelez la un ceai negru :D.
    Orient Express ma cam tenteaza si cristalele de zahar sunt tare dragute. Chiar daca nu beau nici ceaiul nici cafea cu zahar l-as lua si l-as pune pe masa intr-un bol dragut pentru atunci cand am musafiri :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nu pot sa nu adaug putin zahar sau miere in ceai :D Iubesc ceaiul si cel de la mayatea il consum de vreo 2 ani, so I have quite a relationship there, hihi. Rooibos e si printre preferatele mele ^_^

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts