Alverde Products That You Need To Try

21:37

Nu stiu daca va amintiti de produsele Alverde mentionate de mine pana acum, dar recent am descoperit cateva care merita sa fie mentionate, mai ales ca mai niciodata nu gasesc review-uri pentru ele, iar produse cu ingrediente bune, naturale (unele sunt si vegane) si cruelty free care sa fie atat de accesibile rar sunt de gasit.

Incep prin a vorbi de cele din fotografie, iar mai la sfarsit am sa va vorbesc despre cateva pe care le-am mai folosit, dar din pacate le-am terminat si nu mai am ambalajul sa le fotografiez.



Body Butter... Daca ai cumva piele sensibila cred ca intelegi cat este de greu sa gasesti o lotiune de corp care sa nu iti irite pielea, care sa aiba ingrediente bune, sa iti faca pielea fina si sa aiba si un miros placut. Acesta este din colectia de Craciun (dar la noi mereu apar mult... mult... (foarte) mult mai tarziu), miroase a merisoare si e superb. Am mai avut unturi de corp de la Alverde si le recomand cu drag. Are o textura placuta, intra usor in piele si lasa un miros fin pe piele. Pielea e hidratata si fina, iar eu sunt foarte multumita de acest produs. 

Crema de maini intra si ea in categoria de produse foarte bune, a venit in set cu untul de corp, miroase divin si e hidratanta si foarte placut de folosit. (Ambele produse sunt vegane).

Cand vine vorba de machiaj, e foarte greu sa gasesti produse naturale la preturi accesibile, sincera sa fiu, majoritatea au preturi de high end makeup, mai ales daca vrei un fond de ten, o pudra, blush... sa fim serioase, cam orice in afara de balsam de buze. De la Alverde consider ca fondurile de ten ar fi bune pentru persone cu ten uscat si mai putin pentru cele cu ten gras, iar asta mai degraba din cauza compozitiei. Totusi sa trecem la produsele care imi plac si pe care vreau sa vi le prezint. 




Este primul gloss pe care il incerc de la Alverde si imi place.... atat de tare! Este superb! Culoarea aceasta este perfecta pentru mine fiind ceva ce eu as purta zilnic. Nuanta este Flirty Rose. Textura e foarte placuta, nu e lipicios, e destul de pigmentat... I love it!


Pudrele de la Alverde mi-au castigat increderea acum mult timp. Prima pudra pe care am incercat-o de la ei era o pudra libera transparenta, cea mai buna pudra... si nu o mai gasesc in magazin *insert sad face and tears here* - pudra mai exista, dar nu in "nuanta" trasparent, iar celelalte mie nu mi e potrivesc. Totusi cand am gasit acest blush din noua lor colectie de primavara m-am indragostit instantaneu si irevocabil. Arata minunat pe ten, ofera o stralucire naturala si se aplica perfect. Bronzer-ul este de asemenea foarte placut ca textura si cel mai bine se aplica cu o pensula duo fiber. Este o nuanta placuta pentru a oferi tenului un aspect santos, dar nu as spune ca e cea mai buna nuanta pentru contouring. 

Alte produse pe care trebuie sa le incercati? Creioanele de buze --> go and buy them, now! Creionul meu preferat e Pretty Mauve si e cea mai faina nuanta pe care am gasit-o pana acum, mereu primesc complimente cand o port. Gelul de curatare cu alge marine, e atat de bun si atat de basic. Uleiul de macese (si ce uleiuri mai are el prin el)...

Ce produse Alverde ati incercat pana acum? Care este brandul vostru preferat pentru produse naturale si cruelty free?








You Might Also Like

13 comments

  1. Si eu am cateva preferate de la Alverde, dar trebuie sa le vanez din cauza proastei aprovizionari in DM cu produse Alverde.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiu ce spui legat de asta. Eu am asteptat o gramada sa refaca stocul in speranta ca vor aduce pudra pe care o ador inapoi... dar ori nu se mai fabrica ori nu o mai aduc ei... nu stiu.. Momentan in Arad si Timisoara au cam facut stocurile si se gasesc destul de multe produse.

      Delete
  2. Poti sa le dai un mesaj pe fb sa ii intrebi de pudră. Mie mi-au raspuns foarte repede si la subiect. Crema de maini e geniiiala. Un intreg birou o cumpara :-))). Am si niste farduri de ochi de la ei si imi plac tare mult. Nu se aduna dubios pe pleoape, nu pica pe față. Love it. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am incercat si eu farduri acum ceva timp, dar am destul de multe si nu prea mai cumpar singles. Multumesc mult de pont, am sa intreb :D

      Delete
  3. Uleiul de la Alverde il am si eu. Imi place destul de mult, dar prefer sa nu exagerez cu el - mi se pare ca devine repede prea uleios si nu se mai absoarbe.
    In rest, cred ca am mai incercat doar un sampon cu avocado de la ei si mi-a placut destul de mult. L-am avut de vreo 2-3 ori, apoi am zis sa mai incerc si altceva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sampon am incercat si eu si e chiar ok, au multe produse faine :D

      Delete
  4. Pe mine ma enerveaza la produsele Alverde din DM faptul ca cele mai multe sunt deschise...la unele nu gasesti testere...si e enervant! Dar recunosc ca mai mereu m=am uitat catre ele! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, asta se intampla... eu am grija mereu cand imi cumpar ceva de la ei. In Arad si Timisoara tind sa gasesc destul de multe produse care nu au fost deschise/incercate, dar nu prea au testere, mai degraba la colectiile noi, la cele permanente, nu.

      Delete
  5. Eu am incercat un singur produs Alverde pana acum, era un concealer, dar nu mi-a placut deloc. Se strangea in pliuri, nu rezista deloc si nu avea deloc acoperire. Dar totusi vreau sa dau o sansa si altor produse de la ei, ma tenteaza si pe mine pudrele si eventual o mascara. Din pacate, cum zicea si Lory, mai niciodata nu gasesti testerele, si sunt putine optiuni din care sa alegi.
    Anyway, ma bucur ca tu ai gasit produse bune si te intelegi bine cu ele :)
    Kisses,
    www.bloggerissa.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca depinde de la magazin la magazin. Eu am observat ca in Arad e mai bine provizionat DM-ul decat in Timisoara, iar desi in Timisoara eu stiu vreo 2 sau 3 dm-uri doar unul e aprovizionat mai ok... Produsele crema de la Alverde sunt pe baza de uleiuri si probabil de aici si problema cu adunatul prin pliuri. Produsele pudra sunt foarte bune si cele de skincare de asemenea.
      Kisses

      Delete
  6. Și eu folosesc câteva produse de la ei, printre care crema de mâini cu rodie, care este grozavă.

    Sunt bucuroasă că ai promovat aceste produse, fiindcă prezintă o mulțime de avantaje! :)

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts