Avene Couvrance Fluid Foundation Corrector | Review

21:23


Fondul de ten l-am cumparat la recomandarea prietenei mele Alexandra. Cred ca toate avem o prietena care sa fie partenerul perfect de conversatie cand vine vorba de machiaj, iar pentru mine, pe langa alte lucruri, cu ea pot sa vorbesc ore intregi despre ce produse avem, ce produse vrem si cate si mai cate. E primul produs de machiaj pe care l-am cumparat de la Avene si va spun inca de acum ca... e un produs destul de fain.



E fondul de ten perfect pentru un look natural. De ce spun asta? Pur si simplu, indiferent de aplicare, degete, pensula, burete de tip beauty blender arata exact ca si pielea, doar ca mult mai bine, oferindu-i tenului uniformizare si un aspect sanatos. Nu incarca tenul, nu se strange, nu dispare de pe fata, arata perfect natural, iar pe langa toatea astea, pentru ca face parte din gama Avene este foarte bun pentru tenul sensibil. 

Eu am nuanta 01 Porcelain si mi se potriveste perfect, fondul de ten il puteti gasi online, dar si in farmacii. Textura sa este destul de lichida, dar totusi usor cremoasa. Este extrem de usor de aplicat, iar asta este pentru mine un mare plus, pentru ca practic se estompeaza singur pe fata, nu trebuie sa depun un mare efort, iar efectul este fresh si natural. Acest fond de ten nu necesita neaprat pudra pentru a rezista pe fata.  O puteti aplica pentru matifiere, dar daca faceti acest lucru incercati sa o aplicati cat de uniform posibil. Nu este un fond de ten matifiant cu as putea spune ca are nau degraba un finish natural, usor satinat, dar eu desi am ten gras il pot purta linistita, si in cazul in care apare un oarecare luciu se rezolva usor prin blotting. L-am purtat si cu si fara pudra, iar longevitatea a fost cam aceeiasi. As putea spune ca este un fond de ten potrivit atat pentru ten uscat, ten normal, dar si ten mixt. 

Un alt aspect important este ca nu se transfera, iar acest lucru este extrem de important. Nu am spus nimic de acoperire, nu-i asa? Ei bine acest fond de ten se poate incadra cam la light to slight medium coverage, dar este foarte build-able si se pot aplica mai multe straturi fara sa incarce tenul (eu nu fac asta, dar daca va doriti, este o optiune).



Practic eu m-am indragostit de acest fond de ten si aleg sa il port in zilele in care vreau sa am un look cat se poate de natural, un machiaj fresh, dar si cand pielea mea nu are nevoie de mult prea multa acoperire, pentru ca sincer, oricat de bine ar arata un fond de ten aplicat in straturi sau cat de bine ar acoperi mie nu imi place sa fac asta si prefer sa am cat de putin produs posibil pe fata, asa ca daca am nevoie de acoperire mai mare voi folosi un fond de ten cu acoperire mai mare sau voi aplica un corector doar in zona respectiva.

Cum vi se pare acest fond de ten? L-ati incercat?

You Might Also Like

2 comments

  1. Avene <3 De obicei ma inteleg super cu produsele lor. Pusesem de ceva vreme ochii pe el, dar intre timp mi-au ajuns pe mana niste mostre de la un CC cream Lioele si am dezvoltat o mica obsesie.
    Dar o sa tin minte recomandarea pentru cand fie caut un fond de ten, fie prind o oferta faina si il iau chiar daca nu-mi trebuie :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am incercat si eu un bbcream de la Lioele si mi-a placut mult :D Fondul asta de ten e fain, mai ales pentru cat de natural arata :D

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts