L'Oreal Infailible 24h Foundation

21:05


Acum ceva timp va povesteam despre versiunea mata a lui L'Oreal Infaillible (review aici) care desi sustinea ca va rezista toata ziua, as spune ca fara o crema matifianta buna  sau un primer matifiant nu isi facea treaba si am mentionat asta si atunci. De asemenea evidentiaza zonele uscate... ceea ce nu e tocmai placut... dar astazi, astazi vorbim despre un alt fond de ten. L'Oreal Infaillible Stay Fresh Foundation este cel pe care l-am achizitionat de curand in speranta ca va fi ceva mai bun decat cel mentinat anterior. 

Acest fond de ten promite sa reziste si sa arate fresh timp de 24 de ore, dar oare e posibil sa faca asa ceva? Cred ca e cazul sa il analizez impreuna cu voi. 

Primul lucru despre care trebuie sa vorbesc este nuanta. Acest fond de  ten vine in destul de multe nuante, ceea ce am spune ca este un lucru foarte bun, insa, pentru mine, care dupa cum stiti am ten deschis a fost o adevarata aventura sa gasesc nuanta care trebuie. Teoretic, L'Oreal foloseste o numerotare crescatoare a nuantelor, cel mai mic numar fiind atribuit culorii celei mai deschise. La noi in magazine si online nu am gasit decat nuanta 125 disponibila, iar aceea, testata fiind pe mana stiam ca e mult prea inchisa pentru mine. Dat fiind ca am o prietena la fel de palida si pasionata de machiaj ca si mine, am fost surprinsa sa aflu de la ea ca nuanta 130 True Beige (cand am devenit eu true beige cand eu sunt ivory - first world problems) este perfecta pentru tenul nostru. Am vizitat magazinul, nuanta perfecta, achizitionat. Concluzia micii mele povesti: testati in magazin fondul de ten inainte de a-l cumpara. Nuanta aleasa de mine mi se potriveste perfect, dar nu prea cred ca i se potriveste si numele.






Sa vorbim acum despre textura. As putea spune ca textura acestui fond de ten este usor cremoasa, dar este foarte usor de aplicat pe ten. Eu prefer sa il aplic cu Miracle Complexion Sponge de la Real Techniques, dar poate fi aplicat si cu o pensula densa pentru fond de ten, de genul expert face brush sau alte pensule de buffing. Finish-ul obtinut nu este mat, iar acest lucru este foarte important de mentionat, mai ales daca aveti ten gras. 

Acoperirea eu o consider foarte buna si as spune ca este medie spre full coverage, si de asemenea este build-able, se poate aplica in mai multe straturi, desi personal eu nu prefer acest gen de aplicare, ci mai degraba corectarea atenta a imperfectiunilor. Personal eu ma descurc foarte bine cu un strat subtire. 

Rezistenta fondului de ten este unul din aspectele importante pentru mine. De fiecare data cand l-am purtat am observat o usoara stralucire pe ten dupa cateva ore bine de purtare, pentru ca am ten gras. Totusi, aceasta problema eu am rezolvat-o usor prin blotting, si nu am considerat ca este atat de grav. Ceea ce e important este ca nu se transfera si de asemenea nu se separa pe fata, un mare plus din punctul meu de vedere. Practic dupa blotting fondul de ten arata ca nou, iar daca nu aveti tenul gras probabil nici nu veti avea nevoie de blotting, ba chiar in zilele in care tenul meu este ceva mai uscat as putea spune ca e printre cele care arata cel mai bine la mine pe ten.

Eu sunt multumita de el si il port si in zilele in care sunt plecata toata ziua de acasa (da, incerc sa il folosesc in locul lui Revlon Colorstay, am mentionat atat de mult fondul acela de ten incat cred ca e clar pentru oricine ca voi compara orice fond de ten cu el). Spre deosebire de versiunea mata cred ca acesta este mult mai prietenos cu persoanele care au ten deshidratat sau ceva mai uscat si acela, desi ar trebui sa fie foarte rezistent nu rezista la fel de mult ca acesta, ba chiar am avut probleme de separare sau pur si simplu disparea de pe fata. 


You Might Also Like

6 comments

  1. Il am si eu, dar din pacate mi-am cumparat nuanta gresita (145 Beige Rose). In magazin arata ok pe mana, dar cand am ajuns acasa era prea inchis si prea roz :((. Trecand de asta, imi place ca textura, acoperire si rezistenta (il port prin casa atunci cand mai incerc machiaje noi :D). Si eu prefer sa il aplic tot cu buretelul de la Real Techniques :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mda.. de asta cand vreau sa iau un fond de ten il incerc pe mana si apoi ies afara :))) (that's may best tip) pt ca lumina din magazine e horror daca vrei sa gasesti culoarea potrivita.

      Delete
  2. Heh, la mine nu merge varianta cu incercatul pe mana.. Tind sa am corpul nu neaparat mai inchis la culoare decat tenul, dar mai spre galben si atunci dau gres la alegerea subtonului

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, e posibil. Eu nu am acelasi ton pe fata si pe gat, dar se potriveste gatul cu mana, so it works :)))

      Delete
  3. Si eu sunt tot palida si tot nuanta aia imi e buna :)) mi se pare nuanta perfecta, nici roz , nici galbena , arata foarte sanatos tenul cu ea.
    E cel mai bun fond de ten pe care l-am incercat si cred ca o sa raman la el. De ex, noul Accord Parfait mi se pare groaznic. Aveam de gand sa-l incerc si pe acela mat, dar cred ca mai bine zic pas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Accord Parfait mi se parea oribil inainte, probabil e la fel si acum... la el eu nu intelegeam laudele fetelor care au ten gras, pentru ca pe ten gras fondul ala de ten e un dezastru. Cel mat eu nu il recomand, e okay-ish, dar eu nu l-as recumpara...

      Anyway, L'oreal... did smth with this shade. E perfecta, doar ca na, eu sunt obisnuita cu Ivory =))

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts