Beauty Haul | August 2016

20:53


Nu am mai scris de ceva timp despre produsele recent cumparate, si pentru ca am adunat cateva in ultima luna m-am gandit sa va povestesc despre ele, iar pentru unele sa va ofer si primele impresii in cazul in care doriti sa le achizitionati si voi. 




Infailible Sculpt... l-am vazut in toata blogosfera romaneasca laudat intr-una, asa ca am decis ca trebuie sa vad eu cum functioneaza si daca este cu adevarat atat de fain cum spune toata lumea. Nu am mai folosit produse crema pentru contouring asa ca sunt foarte curioasa. Pana acum l-am folosit doar odata, dar am planificat deja un review, so stay tuned for more. 


Catrice Nude Illusion mi-a fost recomandata de prietena mea Alexandra, asa ca desi nu am terminat pudra de la Sephora am decis sa o iau si pe aceasta, sa o incerc, dar si pentru ca cealalta pudra e oricum pe jumtatate goala si nu as avea alta rezerva (cred ca pot sa justific orice atunci cand vine vorba de machiaj).


Apa micelara de la Garnier este printre preferatele mele, cred ca e in top 3, si am recumparat-o a treia oara, cred. Imi place cum indeparteaza machiajul, nu ma ustura ochii de la ea si isi face treaba excelent. 


Masca de par de la Le Petit Marseillais este o noutate pentru mine si in afara de produse de corp nu am mai folosit altceva de la acest brand. Pana acum mi se pare ok, am folosit-o de doua ori, iar daca se dovedeste a fi un produs wow pentru mine probabil o veti gasi in favoritele lunii urmatoare.  



Am si trei produse de la Clinique, un brand care mereu mi-a atras atentia, si de la care am unul dintre blush-urile mele preferate. Am auzit multe despre High Impact Mascara, iar cand am gasit setul pe aoro (79 de lei) continand mascara, o mini crema de ochi si un mini demachiant bifazic nu am mai putut spune nu si l-am achizitionat. Pana acum de mascara sunt multumita, crema de ochi mi se pare buna si demachiantul la fel, revin cu detalii dupa ce le mai folosesc (daca doriti, let me know!).

Samponul de la Alverde l-am luat in versiunea mica pentru ca e numai bun cand esti in continua deplasare, si am descoperit ca miroase foarte dragut a caise si imi place si cum lasa  parul dupa spalare. Stiti deja ca imi plac produsele alverde, iar daca vreti sa aflati despre altele ceva mai multe lucruri, gasiti aici o postare despre cele care sunt un must have. 




Boys'N Berries... cand au aparut erau peste tot si fiecare blogger facea swtaches, review and all that good stuff... Culorile initiale nu m-au impresionat asa ca abia acum dupa ce au aparut nuante noi am vrut si eu sa le incerc. Eu am nuanta Aria, care pe buzele mele arata mult mai inchisa decat ma asteptam si are un subton puternic de mov. Nu asta ar fi problema, dar pana acum inca nu sunt sigura daca formula imi place sau nu. Ma simt mult mai sigura pe mine cand port Kat Von D sau Cream lip stain-ul de la Sephora... dar daca doriti un review si mai multe pareri dupa ce il folosesc o perioada mai lunga lasati-mi un comentariu. 



Creionul de sprancene de la Sleek l-am luat pentru ca l-am terminat pe cel de la NYX. Culoarea  este mult mai calda decat speram, dar il pot folosi. Are o textura mai cremoasa si varful ceva mai gros, intr-o forma triunghiulara... I like it, but I don't love it. 


Voi ce produse ati achizitionat recent?

You Might Also Like

6 comments

  1. Ce de bunatati, sa le folosesti cu placere, masca de par o folosesc si eu si-mi place, ojutele gel Rimmel, produsele Clinique, toate imi plac, pupicei <3

    ReplyDelete
  2. Draga mea, te citesc cu drag și din umbră, însă trebuie să precizez că se vede o evoluție așa frumoasă aici pe blogul tău. M-am îndrăgostit de fotografii! ♥
    Și eu tot recumpăr apa micelară de la Garnier. Cred că e produsul perfect pentru a îndepărta machiajul și îmi place faptul că într-adevăr curăță în profunzime.
    Să le folosești cu plăcere!

    Kisses,
    Gabriela Popescu
    www.gabriela-popescu.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, Gabriela!
      Cred si eu ca e un produs foarte bun, o alternez cu cea de la Nivea care face o treaba grozava si ea.

      Kisses!

      Delete
  3. Lucrez si eu la o astfel de postare , pentru miercuri.
    De la Clinique ma tenteaza balsamul acela demachiant - sigur l-ai vazut, stii despre ce vorbesc.
    Micelara Garnier si pentru mine se afla in top 3, dar iti spun sincer ca am descoperit si altele faine.
    Cred ca o sa incerc si eu un gloss Boys'N Berries...sa vedem pe care! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiu de balsam, ma tenteaza si pe mine putin:D

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts