Benefit Big Bold Brows Collection | Ka-Brow, High Brow, Ready Set Brow | Review

20:58



Colectia de produse pentru sprancene de la Benefit s-a lansat de curand, iar varietatea de produse este incredibila, de la creioane de sprancene, iluminatoare pentru a le evidentia, geluri, color sau incolor, pomade, pudra… tot ce ti-ai putea dori, Benefit a pregatit pentru tine, iar eu inca de cand le-am vazut prima data am fost foarte curioasa de ele. Nu am folosit foarte multe produse de la Benefit, dar voiam sa stiu de ce le lauda atat de multa lume. Momentan in Sephora se gasesc cateva seturi cu produse, full size, targetul lor fiind un anumit tip de look pentru spracene, iar eu am ales Big Bold Brows, pentru ca imi doream foarte mult sa incerc Ka-Brow. Seturile sunt la pretul de 189 de lei (pretty good deal if you ask me).




Ka-Brow

Cred ca dintre toate produsele de acesta am fost cea mai curioasa. Imi place sa imi umplu sprancene folosind un astfel de produs, o pomada care sa coloreze si sa fixeze frumos sprancenele. Mi se pare ca un astfel de produs este mult mai bun pentru precizie si definire, dar poate fi folosit si pentru a obine un look natural. Ka-Brow nu m-a dezamagit, ba chiar pot sa spun ca imi place extrem de tare. Este foarte usor de lucrat cu ea, pigmentatia este exact atat cat trebuie, si e nevoie de foarte putin produs pentru a defini frumos sprancenele. Pensula din capac este foarte buna, este subtire si precisa si face ca produsul sa fie perfect pentru calatorii. Eu am nuanta 3 si mi se potriveste perfect, dar cei de la Benefit au 6 nuante pregatite pentru a fi potrivite oricui. Produsul rezista pe sprancene intreaga zi, nu se misca, nu se intinde.







Ready, Set, Brow!

Merge mana in mana cu Ka-Brow. Este un gel transparent pentru sprancene care le fixeaza foarte bine si le face sa reziste intreaga zi. Periuta produsului este foarte interesanta, fiind plata, de silicon si piaptana perfect genele si distribuie doar atat produs cat este nevoie. Nu incarca sprancenele si nu le face sa arate “crusty”. Este perfect!




High Brow

Este un creion illuminator mat menit sa fie aplicat pentru a defini sprancenele. Este foarte pigmentat si usor de estompat, fiind cremos si usor de aplicat. Mie mi se pare si un creion bun de aplicat in interiorul ochilor, pe linia de jos a genelor pentru a deschide privirea.



Brow Stencils

Setul achizitionat de mine vine si cu doua sabloane pentru definirea sprancenelor, unul pentru sprancene arcuite si unul pentru sprancene drepte. Cred ca sunt foarte bune daca nu ati mai folosit produse precum Ka-Brow pana acum, pentru ca ofera un ghid pentru aplicarea sa in definirea sprancenelor. (Setul vine si cu niste intructiuni de aplicare a produselor si puteti vedea acolo cum sa le folositi pe toate impreuna pentru a obtine Big Bold Brows)



Sincera sa fiu setul mi se pare genial, iar produsele sunt excelente, iar pretul setului este imbatabil. Ka- Brow imi place cel mai mult din tot setul, dar si gelul de fixare Ready, Set,Brow! Si le recomand cu mare caldura, atat in setul prezentat, dar si ca produse individuale. Benefit did an awesome job!




Ati incercat produsele? Va tenteaza?

You Might Also Like

8 comments

  1. Ka-Brow e pe lista mea de cand au aparut noile produse :D Initial am vrut si eu setul, dar eu am nevoie de o nuanta mult mai inchisa :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu cand am fost in Sephora era disponibil in toate nuantele...
      And yes... ka-brow is genius!

      Delete
  2. Trebuie sa vad ce alte seturi mai au.. Eu pusesem ochii pe gimmie brow si pe creion :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca mai au inca vreo 2 versiuni, una cred ca are si Gimme Brow :D

      Delete
  3. I love the packaging!! Sooo cuuute!!! ❤️❤️❤️

    ReplyDelete
  4. Mi-ar placea sa incerc aceste noutati!

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts