July Favourites

21:00


Cum se apropie sfrasitul de luna si gandul de a scrie postarea despre produsele favorite ale lunii incepe sa apara si sa palpaie pe undeva prin minte mea. Luna aceasta a fost luna machiajului mai natural, simplu, minimalist, dar daca am am fost cuminte pe acesata latura, cand vine vorba de skincare, am cateva despre care vreau sa va povestesc, pentru ca, desi nu ma asteptam, m-au impresionat in mod deosebit in aceasta luna.

Am sa incep cu doua creme achizitionate pe la inceputul lunii. Gama Sephora Beauty m-a atras in momentul in care am primit o mostra de crema de fata acum ceva timp, si ma uitam sceptica la remarca "more beautiful than ever". Am inceracat-o atunci... mi s-a parut ok si am uitat de ea. Odata cu reducerile de vara din Sephora am luat si eu crema de fata si crema de ochi pentru a le incerca. Sephora Instant Moisturizer este crema pe care o folosesc in fiecare dimineata si spre surprinderea mea hidrateaza foarte bine si machiajul se aseaza foarte bine apoi. Am constatat ca imi ofera destula hidratare si uneori am folosit-o si noaptea. Tenul arata sanatos si luminos, dar chiar daca am ten gras nu influenteaza cu nimic acest aspect. Crema de ochi din aceeasi gama m-a impresionat de asemenea. Hidrateaza bine zona de sub ochi si nu o mai simt uscata. Cat despre riduri... nu stiu ce sa spun, nu am observat diferente majore, dar nici nu am randuri foarte adanci. 



L'oreal Gel Intenza a fost cel dupa care am intins mana cel mai des luna aceasta atunci cand am vrut sa creez un machiaj  mai dramatic. Imi place ca rezista mult, e foarte negru si usor de aplicat. Mai multe despre el puteti citi aici. 



Avene Couvrance este un fond de ten care imi place in anumite situatii in mod deosebit. L-am luat cu mine in ultima excursie la munte si am fost surprisa de cat de frumos s-a asezat si a rezistat in plimbarile prin padure. E un fond de ten care nu incarca tenul si ii ofera un aspect sanatos. Gasiti review aici.



Tea Tree Blemish Stick de la Dr. Organic l-am cumparat fara sa stiu nimic despre el. E natural, contine ulei de tea tree  si aloe vera si e foarte bun. Ajuta la vindecarea imperfectiunilor si le face sa dispara mult mai repede. In plus este foarte usor de folosit datorita aplicatorului roll-on. 


Dragul meu demachiant bifazic, fara tine,  nu stiu ce as face! Il folosesc de ani intregi si nu am gasit unul care sa imi placa mai mult decat acesta. Il recomand cu mare caldura daca folositi machiaj rezistent la apa sau in general machiaj foarte rezistent. 


Gelul de curatare de la Pellamar este gelul meu de curatare preferat de... cred ca de 1 an si sincera sa fie asta e prima sticla pe care am cumparat-o si va trebui sa il recumpar curand. Este un produs foarte bun pentru persoane cu ten cu tendinta acneica, dar nu usuca tenul asa cum fac alte produse de acest gen. 


Primele produse Pupa pe care le-am achizitionat sunt 2 creioane de buze si m-am indragostit de ele. Nuanta 02 este un nude perfect pentru mine, imi place cum se aplica sunt mate, dar cremoase si rezista bine. Love, love, love!

Care sunt produsele voastre preferate?




You Might Also Like

2 comments

  1. Si mie mi-a placut bifazicul de la Nivea si de cand l-am descoperit, folosesc mereu bifazic. Chiar si cand nu sunt machiata - din obisnuita! :)))
    In afara de acesta, mi-am dorit sa incerc si altele si sa stii ca am dat peste cateva care chiar sunt asemanatoare.
    Am si eu cateva produse PellAmar si din fericire, le pot lua la un pret mai bunicel fata de cel din magazine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am mai incercat si eu alte bifazice, dar tot la acesta ma intorc :D

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts