August Favourites 2016

23:02


Deja a devenit un ritual ca la fiecare sfarsit de luna, sau inceput de luna, sa strang produsele care mi-au placut in mode deosebit in luna de tocmai sa incheiat si sa va vorbesc putin despre ele. E ca o discutie la cafea pe care o port cu voi prieteneste, iar astazi favoritele lunii august si-au gasit locul pe blog. 







Incep prin a vorbi despre un gloss pe care il vreau de foarte mult timp, un gloss despre care am tot auzit si abia de curand am reusit sa il achizitionez; fie n-a fost pe stoc, fie am uitat eu sa-l pun in cos... Este NYX Butter Gloss in nuanta Tiramisu, nuanta perfecta de nude pentru mine. Iubesc formula acestor gloss-uri, pigmentatia, faptul ca nu sunt lipicioase.. sunt superbe, iar aceasta este o nuanta de nelipsit. 

Tot la capitolul gloss includem si gloss-urie de la Alverde. Eu am 2 si sunt foarte incantata de ele, culorile sunt foarte dragute, miros a crema de zahar ars si sunt numai din ingrediente vegetale. 

Brows Gel Creator de la Lovely Makeup l-am cumparat la sugestia prietenei mele Alexandra, iar adevarul este ca a inceput sa imi placa mai mult ca L'oreal Brow Artist Plumper, pentru ca acesta are o nuanta mai rece, dar are si putin sidef care face sprancenele sa aiba mai mult volum. Este un produs cu un pret foarte prietenos (undeva la 11 sau 12 lei) si daca v-am facut curioase, il gasiti in DM. 
Printre favoritele mele trebuie sa mentionez si bateria externa din fotografia de mai sus. A devenit esentiala pentru mine si nu mai plec fara ea de acasa. 

Masca Thristy Mud de la Glamglow este preferata mea in cazul in care vreau sa folosesc o masca pe timp de noapte. Ofera hidratare pielii pe timp de noapte si e excelenta daca aveti piele uscata sau ten deshidratat. 




Doua farduri ce trebuie mentionate obligatoriu luna asta sunt de la Glazel Visage, unul loose si unul mat si extrem de pigmentat. Fardul mat este in nuanta S48 si e a doua oara cand il cumpar; l-am spart pe celalalt si nu am reusit sa il refac, asa ca imediat ce a fost pe  stoc l-am inlocuit. Fardurile mate Glazel Visage sunt printre cele mai bune incercate de mine. Fardul loose este absolut superb, este nuanta A6 si este... absolut superb. Fotografiile nu reusesc sa il surprinda cu adevarat... eu m-am indragostit... Buy it, while you can!


Unul din parfumurile mele preferate este Seductive by Guess. L-am primit intr-o cutiuta Pick N Dazzle acum ceva timp si de atunci este de nelipsit in colectia mea. 






Too Faced Chocolate Soleil... v-am mai povestit de el, iar luna aceasta l-am folosit zilnic. Cred ca se vede din fotografie ca este iubit, are o nuanta atat de placuta si e atat de usor de lucrat cu el... E minunat pentru a evidentia conturul fetei sau pentru a-i oferi un aspect usor bronzat. 


95% din timp folosesc Love Flush Palette. Este paleta perfecta pentru calatorii, datorita selectiei de culori, practic indiferent de ce machiaj vreau sa realizez am o nuanta in aceasta paleta. In plus sunt foarte pigmentate, fine ca textura si rezista foarte bine pe ten (review si swatch-uri gasiti aici)

Care sunt produsele voastre preferate in ultimul timp? Ce recomandari aveti?



You Might Also Like

1 comments

  1. Trebuie sa ma uit si eu de produsul pentru sprancene :D Masca Glamglow e si "to go"-ul meu in aceleasi situatii. Also, o folosesc des ca si masca pentru zona de sub ochi :D

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts