Skincode Essentials S.O.S Oil Control

21:10


Produsele Skincode au ajuns in mainile mele acum ceva timp, iar eu am fost instantaneu interesata de ele si de ce pot ele sa faca pentru tenul meu. Aceasta gama de produse se adreseaza in special tenului gras si cu probleme acneice, categorie in care ma incadrez si eu, asa ca automat le-am luat in teste sa vad daca ma pot ajuta cu problemele pielii mele. Produsele pe care le am eu din gama Skincode sunt: S.O.S Oil Control Clarifyng Wash si Mattifying Lotion.

Cei de la Skincode spun ca: 

  • Elimina punctele negre si impuritatile pielii
  • Minimizeaza aspectul porilor;
  • Previne aparitia cosurilor si corecteaza imperfectiunile pielii;
  • Regleaza productia de sebum fara a usca pielea;
  • Corecteaza aspectul de ten gras si excesul de ulei;
  • Calmeaza pielea si confera tenului un aspect mat si ingrijit;





Dupa ce am incercat produsele pot spune ca am ramas placut surprinsa si sincera sa fiu nu stiam la ce sa ma astept din partea lor in momentul in care le-am vazut, dar le-am pus imediat sub teste iar acestea sunt impresiile mele. 




Produsul de curatare, S.O.S Oil Control Clarifyng Wash, este sub forma unui cleanser crema, iar eu de obicei nu ma inteleg cu astfel de produse; in general acestea au ca si target persoanele cu tenul uscat si sunt hidratante, dar cel de la Skincode e diferit avand o textura extrem de lejera. Spre deosebire de cele mentionate anterior, aceta este creat special pentru tenul gras, si curata foarte bine fata chiar daca nu face niciun fel de spuma, iar acidul salicilic din componenta contribbuie la vindecarea acneei.Actioneaza pentru inchiderea porilor si indepartarea excesului de sebum, lasand pielea curata si catifelata. Pentru mine e foarte bun pentru tratarea acneei hormonale dar si pentru mentinerea echilibrului tenului, nu am avut mari probleme de cand folosesc produsul si nici nu a cauzat reactii neplacute. Imi place si pot sa spun ca il pot pune acolo sus in top cu gelul de curatare de la Pellamar, acela fiind preferatul meu.



Lotiunea matifianta,S.O.S Oil Mattifying Lotion este cea care mi-a ridicat intai semne de intrebare, pentru ca am incercat destul de multe pana acum, dar la majoritatea nu am observat vreo diferenta semnificativa, iar cele care aveau efect cauzau si o uscare a tenului pe care eu nu mi-o doream, tenul meu, desi este gras, este mai mereu deshidratat. Ce am observat eu este ca aceasta crema imi ofera intr-adevar un aspect mai mat al tenului o perioada mai indelungata, astfel prelungind longevitatea machiajului.

Eu sunt foarte multumita de produse, si pot sa spun ca amandoua ma incanta. Ceea ce imi place foarte mult este ca  acestea  ajuta la mentinerea echilibrului tenului meu, in ideea ca desi mai exista secretii de sebum acestea sunt considerabil reduse fata de perioada nu le foloseam. Eu folosesc produsul de curatare atat dimineata cat si seara si nu am avut probleme sa usuce tenul, iar lotiunea matifianta, desi ei de la Skincode spun sa o folosim de doua ori pe zi, eu o folosesc doar dimineata, si este si o excelenta baza de machiaj. Le recomand cu drag!


Gama Skincode Essential-SOS OIL CONTROL este disponibila in Farmaciile Help Net si pe www.farmaciaonline.ro

P.S. Produsele sunt fara  parabeni, fara  igrediente de origine animala, fara conservanti si fara alergeni ^_^

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts