Melkior Brand Focus | Eyeshadow, Mascara, Higlighter, Lipstick Review

21:01


Cu toate ofertele din ultima perioada nu m-am putut abtine sa nu cumpar "cateva" produse pe care mi le doream de la Melkior, iar astazi am decis sa va vorbesc despre mare parte dintre ele intr-o posare de tip Brand Focus. Farduri de pleoape, mascara, higlighter, ruj... melkior are de toate, iar eu am fost foarte, foarte curioasa de unele produse, iar altele au fost doar o completare a colectiei. 

1. Eyeshadows

Despre fardurile lor de pleope v-am mai vorbit si puteti gasi aici o postare cu prima paleta pe care am creat-o cu farduri melior si swatches. De data aceasta am ales Farduri neutre potrivite pentru toamna, unele cu tente rosiatice. Fardurile mate de la Melkior sunt foarte pigmentate si unele din ele par usor prafoase, dar motivul este pigmentatia acestora. Singurul fard care mi se pare ca nu se aseamana cu celelalte pe care le am este Just White, mat; ma asteptam sa fie la fel de pigmentat ca si restul fardurilor mate pe care le am, dar acesta este cam prafos si cam slab pigmentat. Fardul negru are o textura catifelata si este foarte intens. 

Fardurile sidefate sau metalice sunt superbe, sunt usor cremoase, desi sunt pudra, foarte pigmetate si se aplica fenomenal pe pleoape. 





2. Mascara

 De ziua mea am primit de la cei de la Melkior mascara I Feel Pretty . Nu stiam la ce sa ma astept asa ca am decis sa o incerc si am ramas surprinsa. Ofera alungire, volum, and it does really make me feel pretty. Sunt foarte incanata de formula acestui produs si de felul in care arata pe gene.

3. Highlighter

Prima data l-am vazut in magazin si dupa primul swatch mi-a ramas in minte... mult timp. La ultima comanda pe site am decis sa il cumpar si nu regret niciun moment. Nuanta Winter Glow e perfecta pentru mine, si mai ales pentru cele dintre voi care au tenul dechis la culoare. Se aseaza frumos pe ten si ii ofera o stralucire fie subtila, sau intensa (depinde cum il aplicati). Eu l-am folosit in fiecare zi de cand l-am cumparat. 


4. Lipstick

Rujurile clasice de la Melkior au o textura foarte placuta, sunt confortabile pe buze, au o pigmentatie foarte buna si nuantele sunt superbe. Va las cu swatches!




Am mai achizitionat de la Melkior si buretelul ce seamana cu beauty blender-ul si pot sa spun ca e destul de ok, insa fata de cel de la Real Techniques pe care il foloseam, cel de la Melkior este mai ferm, nu se umfla foarte mult si nu este foarte poros, ceea ce inseamna ca nici nu absoarbe foarte mult produs. 


Cred ca produsele Melkior merita luate in considerare avand un raport calitate pret foarte bun si o selectie foarte frumoasa de culori. In plus mie imi place foarte mult faptul ca imi pot crea o paleta personalizata, sau de ce nu, o paleta cu toate culorile pe care nu le am in alte palete. 

Voi ati incercat produse Melkior? Care sunt preferatele voastre?


You Might Also Like

6 comments

  1. Si mie imi place foarte mult aceasta mascara si ma gandesc deja sa o recumpar, dupa 2 luni parca a inceput sa se cam usuce din pacate, dar tot asta o vreau. Fardurile mi se pare foarte bune, sincer, imi place mai mult decat cele din paleta mea Too Faced Natural Matte, iar cantitatea lor e mai mult decat generoasa. Tocmai mi-am luat si cake eyeliner in nuanta Prune si imi place si acesta. Iarasi am de la ei tusul de ochi lichid mat :)) fana si eu. Te pup, excelenta postare si poze foarte frumoase :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu prefer textura celor de la Too faced, dar acestea sunt foarte pigmentate si e destul de usor de lucrat cu ele. Mascara m-a surprins tare de tot, e super, super faina!
      Multumesc!
      Te pup!

      Delete
  2. Red Leaf e absolut superb. Si eu am vreo 2 nuante de rosu (vulcano si inca ceva) - dar parca dau mai mult spre roz. O sa-l tin minte pe asta sa-l iau though. :D
    Also, beige cooper <3
    La rujuri, la mine sunt mai toate in diverse nuante de rosu :))
    Iluminatorul are particule cu sclipici, sau e mai mult shimmery (in lumina naturala)?

    ReplyDelete
    Replies
    1. As spune ca e mai mult shimmery si nu sclipicios, mie imi place mult cum arata pe ten. Red leaf e awesome, mai ales acum pentru toamna, si nu da deloc spre roz :D

      Delete
  3. Te-am tag-uit in cel mai recent articol al meu: https://deirdrelestrange.wordpress.com/2016/09/28/liebster-award/
    Nu-i musai, dar ar fi fain sa vad ce raspunzi :D

    ReplyDelete
  4. Volcano l-am luat si eu recent si imi place muuult :D. Am vazut ca recent au inceput sa scoata si farduri duchrome and I couldn`t be more happy about that :D

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts