ZOEVA ROSE GOLDEN | Review

21:00


Rose Gold... stiu ca v-am mai spus cat de mult iubesc culorile de genul acesta, asa ca m-am gandit sa va arat si a doua paleta de la Zoeva pe care o am, pentru ca mi se pare ca merita si ea sa fie mentionata. 

Ca si Cocoa Blend are 10 culori, iar aceasta este predominant axata pe nuante de gold si rose gold spre cupru. E o paleta pentru iubitoarele de nuante aurii, sidef si tuse stralucitoare pe pleoape, farduri care sa scoata in evidenta culoarea ochilor si care  le dau o nota seducatoare. 

Spre deosebire de cealalta paleta (pe care o puteti vedea aici) pe aceasta nu o vad ca fiind o paleta perfecta singura, ci mi se pare ca e o paleta buna pentru a fi completarea alteia sau careia i-ar mai trebui ceva nuante mai calde de maro.De cele mai multe ori o folosesc concomitent cu Cocoa Blend sau cu nuantele de maro din Chocolate Bar.  Nuantele mate din aceasta paleta, 3 la numar, sunt un bej deschis, care poate fi considerat si o subtila nuanta de tranzitie, un gri mai deschis, rece, si un maro inchis rece. Sincera sa fiu nu prea inteleg ce cauta griul acela acolo, mi se pare ca doar in combinatie cu unul dintre farduri imi place rezultatul si se potriveste, eu as fi pus o culoare cicolatie in loc, care ar fi completat mult mai bine paleta, motiv pentru care si spuneam ca o folosesc impreuna cu o alta paleta, sau alte farduri mono. Celelalte culori ale paletei sunt superbe si sunt nuante care pot fi cu usurinta purtate ziua sau incorportate intr-un machiaj de seara, sunt farduri sidefate, iar daca sunt aplicate umede capata un aspect metalic foarte placut. 

Textura fardurilor este foarte fina, parca cremoasa la atingere si acestea se aplica divin pe pleoape. Se amesteca usor, iar raportul calitate pret este foarte bun. Sunt foarte pigmentate. 








You Might Also Like

4 comments

  1. Ciao :) felicitari ptr tot ce faci. Imi place foarte mult cum scrii si cum ne prezinti produsele incercate de tine.
    Ai putea te rog sa imi spui de unde ai cumparat paleta? Multumesc ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna! Multumesc mult!
      Eu paleta am luat-o de la cineva ca sa nu mai comand eu din Germania, dar se pot comanda de pe site-ul www.zoeva-shop.de. Livreaza si in Romania si transportul e 9 euro parca -- eu vreau sa imi comand si pensulele de acolo.

      Delete
    2. Buna! Multumesc mult!
      Eu paleta am luat-o de la cineva ca sa nu mai comand eu din Germania, dar se pot comanda de pe site-ul www.zoeva-shop.de. Livreaza si in Romania si transportul e 9 euro parca -- eu vreau sa imi comand si pensulele de acolo.

      Delete
  2. E frumoasa paleta si m-a tentat acum vreun an si umpic, doar ca la vremea aia citisem undeva ca sunt prafoase fardurile si am abandonat ideea. Oricum e bine de stiu ca nu e deloc asa. Te pup :*

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts