Current Favourites | October and November 2016

21:47


Am sarit putin peste favorite luna trecuta, iar motivul a fost pe cat se poate de simplu: nu prea folosisem produse noi, iar cele care erau ceva mai noi, erau prea noi pentru a putea spune cu adevarat ce cred despre ele, asa ca am decis sa imi adun favoritele actuale si sa va povestesc acum, cand am "materialul" disponibil, si cand sunt indrogostita cu adevarat de anumite produse. 


The Highlight - Makeup Revolution Blushing Hearts


L-am comandat luna trecuta si credeam initial ca va fi un blush ceva mai sidefat. E primul produs Makeup Revolution pe care l-am achizitionat, nu stiam multe despre el, dar eram foarte curioasa. Vad produsele lor ca fiind niste versiuni ale unor produse Too Faced, dar mult, mult mai prietenoase la pret. Spre suprinderea mea, acest produs este mai mult un iluminator, si inca unul foarte frumos. Datorita celor trei nuante, e foarte versatil si asta imi place si mai mult. Eu am nuanta Peachy Pink Kisses, e superba, e un sidef fin si arata foarte frumos pe ten sau ca fard de pleoape. (Il gasiti pe aici)

Estee Lauder Advanced Night Repair Serum and Eye Cream



Vi l-am aratat intr-un haul acum ceva timp si de atunci il folosesc in fiecare seara. Sincera sa fiu pielea mea arata mult mai bine datorita lui si a cremei pe care o folosesc (tot de la Estee Lauder) si am observat o diferenta in textura pielii, aceasta fiind ceva mai fina. Pielea e mai hidratata, mai fresh, nu mai am zone uscate, arata mai bine dimineata. 

Crema de ochi imi place mult pentru ca imi hidrateaza foarte bine zona ochilor si parca liniile fine nu mai sunt chiar atat de pronuntate si nici nu ma mai trezesc cu ochii umflati. So, I love it!


Catrice Camouflage Liquid Concealer


E corectorul pe care il folosesc de o gramada de timp si singurul pe care l-am recumparat si l-am si terminat... de foarte mult timp incoace. Este un corector cu o acoperire foarte buna, cu o textura care se intinde extrem de usor si rezista foarte bine intreaga zi. Il recomand cu mare caldura (eu l-am achizitionat de aici)

Lancome Grandiose Mascara


Grandiose e mascara pe care am primit-o la evenimentul organizat de Douglas cu Alex Abagiu si Lancome. Este o mascara care alungeste, adauga volum (daca ai rabdare si inlaturi excesul) si care, spre surprinderea mea imi mentine genele curbate. Nu se intinde, nu se faramiteaza. I really like it!

L'Oreal Brow Artist Plumper



Un gel de fixare al sprancenelor colorat care ajuta la definirea lor. Eu il folosesc mai ales pentru ca am nevoie sa definesc firele din partea din fata a sprancenelor, unde sunt ceva mai putine. Imi place si nuanta, fiind un maro rece. 

Lovely Makeup Brow Gel Creator



Un alt gel de fixare, tot colorat si cu fibre, dar de aceasta data acesta nu e este o nuanta mata, ci are putin sidef, iar asta il face sa dea mai mult volum sprancenelor. Poate fi folosit alaturi de alt produs pentru definirea sprancenelor sau singur. Si e foarte ieftin  (vreo 10-12 lei in DM).

Maybelline Brow Satin



Brow Satin l-am achizitionat pentru ca aveam nevoie de un creion de sprancene pentru zilele in care vreau sa creez ceva mai light si sa nu folosesc Ka-Brow!, ci sa pot sa ma descurc repede cu el. Am fost surprinsa de nuanta acestuia (Dark Brown) fiind o culoare rece, si nu un maro cald cum sunt majoritatea, si foarte potrivit. E ceva mai tare ca textura, dar permite desenarea usoara a sprancenelor. Pudra din celalalt capat pot spune ca mie imi este de folos, chiar si cu aplicatorul predefinit, eu o folosesc pentru a mai umple goluri, sau a defini usor partea din fata.

Yves Saint Laurent Black Opium



Current scent obsession - e descrierea pe scurt. E un parfum pe care il voiam de mult timp. Mirosul e execlent, e intens, e dark, e .... eu nu stiu sa descriu parfumuri, dar daca nu stiti inca mirosul sau, trebuie neaparat sa treceti prin Sephora sa vedeti.

Care sunt produsele voastre preferate in ultimul timp?

You Might Also Like

7 comments

  1. Crema de ochi imi place si mie mult <3. Si serumul.. trebuie sa-l iau si eu in varianta mare dupa ce termin miniaturile.
    O sa ma uit si de gelurile de sprancene - in general am o obsesie pe genul asta de produse. De unde l-ai luat pe cel de la L'oreal?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try them! Pe cel de la L'oreal l-am luat de pe aoro, mi se pare ca acolo avea cel mai bun pret :D

      Delete
  2. Uhm... Tanjesc si eu la serumul Estee! Imi pare rau ca nu mai este pe stoc concealer-ul de la Catrice - l-as fi adaugat in comanda de vineri, cand au reduceri de Black Friday...
    Sa le folosesti cu placere in continuare!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poate il aduc inapoi pe stoc pentru Black Friday. Mai e disponibil si pe aoro concealerul.
      Kisses

      Delete
    2. Poate il aduc inapoi pe stoc pentru Black Friday. Mai e disponibil si pe aoro concealerul.
      Kisses

      Delete
  3. Black Opium e genial!!! E preferatul meu, el si Brit Rhythm de la Burberry <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. I love it too! E minunat, basically, my current obsession!

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts