Too Faced Brand Focus

21:05



Too Faced este unul din brand-urile mele preferate, iar de-a lungul timpului am inceput sa fiu un fel de  mic colectionar al produselor. Paletele de farduri de pleoape au fost cele pe care am pus ochii dupa ce am achizitionat prima paleta si am vazut ce inseamna de fapt calitatea fardurilor lor. Am decis sa pun impreuna toate produsele pe care le am acum si sa va vorbesc putin despre fiecare.


Too Faced Shadow Insurance este pentru mine cel mai bun primer pentru pleoape. Cu ajutorul lui pot sa am un machiaj care rezista intreaga zi, fara probleme, fardurile nu se strang si nu isi pierd din intesitate. (review detaliat aici).


Despre rujul Melted v-am mai vorbit si in postarea de aici, iar acum va povestesc din nou, hihi. Imi place mult formula, fiind un ruj lichid, cu un finish mat, dar foarte confortabil pe buze. Culoarea aceasta, Melted Peony, e un roz foarte dragalas, dar recunosc ca as prefera sa am si alte culori (un nude mai exact). 


Too Faced Chocolate Soleil Bronzer este preferatul meu. Se aplica minunat, culoarea e perfecta pentru mine, rezista pe ten, arata natural, il pot folosi si pentru contur... Este perfect, iar aesta e pe terminate, so I need a new one! Cel pe care il am eu este in versiunea mini, si il am de 2 ani aproape, asa ca daca doriti sa il incercati cred ca e mai simplu sa achizitionati versiunea mica in perioada sarbatorilor de Craciun.


Volum? Gene colorate intr-un negru intens? Aceasta mascara face toate astea. Mie imi place mult efectul pe care il obtin, dar recunosc ca tind sa il combin cu un rimel waterproof pentru ca Better Than Sex nu imi mentine genele curbate nicicum...



Matte Eye nu este o paleta pe care am intalnit-o des in online, mai populara fiind Natural Eye Matte, dar eu am achizitionat-o pe aceasta cand era la o oferta in Sephora, mai ales ca avea nuante pe care nu le gaseam prin restul paletelor mele. Fardurile din aceasta paleta sunt extrem de fine, catifelate si se estmpeaza extrem de usor. Nu au o pigmentatie la fel de intensa ca alte palete Too Faced, dar compenseaza prin cat este de usor de lucrat cu ele.


Prima mea paleta de la Too Faced, de fapt primul produs pe care l-am cumparat de la Too Faced. Pretty Rebel este una din cele mai faine palete pe care le-au scos, cea mai versatila si cea care iti poate oferi de la un look soft la ceva intens si special. Am iubit paleta asta si inca simt ca e cea care m-a adus mai aproape de pasinea mea pentru machiaj. Fardurile sale sunt foarte pigmentate si e foarte usor de lucrat cu ele, iar nuantele sunt speciale. Totally Fetch a mai aparut prin diverse colectii de Craciun, dar celelalte nuante nu le-am vazut sa se mai repete in alte palete. Girly este nuanta cea mai interesanta fiind un duochrome de cupru cu verde care arata genial.


Chocolate Bar a fost paleta pe care mi-am dorit-o extrem de mult. O vedeam in toate tutorialele si culorile mi se pareau perfecte pentru mine, iar adevarul e ca dupa ce am achizitioat-o a surclarasat absolut orice paleta de farduri as fi avut. Selectia de nuante e superba, 16 nuante ciocolatii, cu miros de cicolata, fine, usor de aplicat, pigmentate si absolut splendide in orice context. Desi Too Faced a adus apoi pe piata Semi Sweet si Chocolate Bon Bons acelea nu mi-au atras atentia, pentru ca mi se parea ca am deja majoritatea nuantelor (desi cred ca Semi Sweet si-ar putea face loc in colectie, Chocolate Bon Bons nu prezinta interes pentru mine). 



Love Flush Palette este esentiala pentru mine cand plec in calatorii, punand la dispozitie intreaga colectie de blush-uri Love Flush. Sunt 6 nuante pigmentate, si foarte frumoase, perfecte pentru a completa orice machiaj si sunt si foarte rezistente pe ten. Am si o postare intreaga despre ea aici, unde puttei vedea si swatch-urile celor 6 nuante. 



Am lasat la final produsul in editie limitata de la Craciunul trecut, Le Grand Chateau. la prima vedere este o idee fenomenala iar paletele sunt foarte dragute, fardurile pigmentate, blush-urile la fel, dar, totusi nu intind mai niciodata mana spre ele. Mi se pare ca nu pot crea ceea ce imi doresc cu ele, si mare parte din culori le am deja prin alte palete... si prefer sa folosesc Chcolate Bar sau paletele de la Zoeva. Cred ca e o achizitie din impuls pe care o regret... Am folosit doar una din palete pana acum, pentru ca prefer sa intind mana spre alte palete. Sincera sa fiu cred ca paletele de Craciun de la Too Faced sunt foarte faine, chiar si cele de anul acesta, dar nu sunt ceva esential pentru cei care au deja mare parte din paletele lor. Puteti vedea swatch-uri aici. 


Acestea sunt produsele mele Too Faced pe care le-am achizitionat pana acum. Pentru unele din  ele am review-uri detaliate si va invit sa le cititi daca sunteti curioase. Care sunt produsele voastre preferate de la Too Faced? Dar cele care nu va plac? Pe care vreti sa le incercati?

You Might Also Like

5 comments

  1. Pretty Rebel e de vis <3. EU si pe Chocolate bar pusesem ochii la un moment dat, dar inca nu am ajuns sa o iau. Ce-i drept, nu le folosesc extrem de mutl nici pe celelalte din colectie, asa ca nu e graba.
    In schimb, iarna asta voi vana seturile de Craciun. Vreau neaparat un blush mic de la ei si, daca gasesc, rujul lichid :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blush-urile sunt geniale. Si eu vanez seturile mici, hihi, vreau bronzer-ul in special ^_^

      Delete
    2. Blush-urile sunt geniale. Si eu vanez seturile mici, hihi, vreau bronzer-ul in special ^_^

      Delete
  2. Cat de superbe sunt toate! Chocolate Bar este pe lista mea si astept cu nerabdare sa vad colectia de Craciun <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu astept colectia, pentru miniaturi in special! Chocolate Bar is worth every penny, e minunata!

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts