TOP 6 BEST BEAUTY PRODUCTS OF 2016

21:00


Daca ar trebui sa mentionez toate produsele care mi-au placut in 2016... cred ca as avea o lista foarte lunga atat de produse de machiaj, cat si de skincare, dar pentru a pastra lucrurile ceva mai interesante am decis sa ma limitez la cat mai putine. In momentul in care mi-am pus intrebarea: Care sunt produsele care m-au impresionat anul acesta? raspunsul a venit instant, iar 6 produse si o mentiune speciala mi-au venit in minte. 

1. Lancome Energie de Vie Sleeping Mask


Acesta e produsul care mi-a venit instant in minte ca raspuns al intrebarii de mai sus, ba chiar as putea spune ca e produsul care mi-a schimbat perceptia despre hidratare (tot setul cu produse din gama Energie de Vie este extraordinar). Este o masca hidratanta ce trebuie purtata pe timpul noptii, si desi am mai folosit masti in acest fel, niciuna, dar absolut niciuna nu a oferit efectul pe care l-am obtinut cu ajutorul acesteia. Tenul este hidratat, pielea este ferma, fresh, semnele oboselii sunt parca sterse de pe fata. Sincer, chiar daca a fost descoperit spre finalul anului, este cea mai buna si importanta descoperire a anului. 



2. Energie de Vie Smoothing & Glow Boosting Liquid Care


Hidratarea pielii a devenit importanta pentru mine, iar de cand l-am cunoscut pe Alex Abagiu si am avut parte de o sedinta de machiaj cu el, 2 produse de skincare au fost cele care mi-au atras atentia, pentru ca el le folosea, iar efectele erau wow: Energie de Vie si serul Genifique. Ambele au ajuns in viata mea, dar Energie de Vie este un produs unic. Este un lichid atat de hidratant, iar diferenta este atat de vizibila pe ten incat parca eclipseaza orice alte produse incercate pe parcursul anului. Cred ca sunt cele mai bune achizitii din ultimul timp. 


3. Zoeva Cocoa Blend


Oare am mentionat-o si anul trecut? Paleta asta a fost cu mine peste tot, si intre ea si Chocolate Bar exista o constanta batalie pentru locul intai. Motivul pentru care simt nevoia sa o mentionez nu e doar versatilitatea, calitatea si pigmentatia, dar si faptul ca eu cred ca mult mai multa lume ar trebui sa stie de aceasta paleta, dar si de fardurile Zoeva in general. Eu mai am 2 palete, ultima e minunata, dar nu m-am jucat destul cu ea inca, dar v-o arat curand. 

4. Too Faced Love Flush Palette 


De fiecare data cand am fost plecata undeva am luat cu mine aceasta paleta. 6 nuante, o formula pigmentata si usor de aplicat... este paleta perfecta pentru mine cu blush-urile mele preferate. Nuanta preferata: Baby Love. Review si swatches gasiti aici. 



5. Herbagen Gel cu Extract de Melc


Cu totul in partea opusa din considerente de pret fata de produsele Lancome, gelul de la Herbagen este preferatul meu pentru hidratarea tenului pe timp de zi si utilizarea sub machiaj. Iti dai seama cat de mult iti place un produs cand il uiti acasa pentru o saptamana si iti e dor de el in fiecare zi. E un gel hidratant pentru tenul gras cu extract de melc, acesta fiind cel care va ajuta cu vindecarea pielii, regenerare, cicatrici... nu am probleme grave, dar pot sa spun ca se incadreaza perfect in rutina mea si nivelul de hidratare pentru tenul meu este perfect. Si, Herbagen au ingrediente naturale, preturi accesibile... am cateva produse de la ei si imi plac toate. Oh, si e o excelenta baza de machiaj. Il ador!



6. Pensula de Fond de Ten de la Melkior


De cand am inceput sa aplic fondul de ten cu un buretel nici o pensula nu m-a mai impresionat. Totusi am achzitionat-o pe cea de la Melkior si lucrurile s-au schimbat. Este o pensula de buffing foarte buna pentru fondul de ten lichid, fie ca este mai gros/cremos sau foarte lichid. Aplica foarte frumos si uniform pe ten si nu absoarbe prea mult produs. Sunt foarte multumita de ea si daca o prindeti cumva la reducere (eu am luat-o de Black Friday) nu o ratati, este foarte faina!




And the special mention goes to... 


Avene Cicalfate - o crema reparatoare foarte hidratanta extraordinar de buna daca aveti probleme cu pielea, iritatii, uscaciune, eczeme, roseata. Este perfecta pentru pielea sensibila, iar pe mine m-a ajutat cu diverse probleme ale pielii cand orice altceva nu dadea roade. 


Care sunt produsele voastre preferate? 

You Might Also Like

5 comments

  1. Chiar eram curioasa de gama Energie de vie. Si mie mi-a atras atentia de cand a aparut pe piata, dar cum alte produse Lancome nu ma convinsesera neaparat, nu am vrut sa o incerc.
    Dar ma voi uita sa un value set sau ceva cu produsele de care vorbesti <3
    Cat despre Zoeva - asa ma bucur ca am citit la tine despre paletele lor.. si la mine au ajuns in top <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inca mai e in Douglas (online cel putin) setul pe care l-am achizitionat eu. Sincer, e cel mai bun set pe care l-am luat dintre toate, e superb, iar pentru cei ce au nevoie de hidratare, sunt the best.

      Hihi, ma bucur ca iti plac si tie paletele de la Zoeva. Eu sunt indragostita de ele, de toate <3

      Delete
  2. M-ai facut curioasa de gelul acela de la Herbagen. Si despre paleta de blush-uri!
    Un an frumos, Andreea! La multi ani!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Un an fericit si tie, Loredana! Mie imi plac produsele herbagen din ce in ce mai mult si vreau sa incerc mai multe. Paleta e superba, merita achizitia!

      Delete
  3. Paleta de la Too Faced arata atat de bine <3 Pacat ca nu sunt un fan al blush-urilor pentru ca altfel o cumparam :))

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts