Cupio Gel Eyeliner Review

20:59


Care e produsul de machiaj care iti ofera un boost de incredere in tine? Pentru mine a fost mereu eyeliner-ul. Chiar daca pentru zi cu zi tin neapaarat la produse de sprancene, mascara  si un fond de ten sau corector (in zilele bune), ma simt cu adevarat bine pusa la punct si increzatoare cand am o linie perfecta de tus. 

De ceva timp folosesc un tus gel Cupio intr-o nuanta de maro. Mi-am dorit de mult un tus maro, mi se pare ca ofera un efect mai soft, chiar daca linia pentru care am optat este destul de  groasa.  Pe langa culoarea care e foarte importanta pentru mine; indiferent ca imi doresc un tus negru, maro, albastru sau la orice alta culoare va ganditi, culoarea trebuie sa fie intensa si opaca, sa nu fie nevoie sa trec de cateva ori peste linie pentru a obtine ceva care sa ajunga la intensitatea pe care mi-o doresc.(In fotografii are o dunga pe mijloc ca si cum ar fi crapat, desi arata asa e foarte cremos si usor de folosit, nu stiu ce a patit)







Tusul gel de la Cupio m-a facut curioasa, iar cand am decis sa il incerc am dat de o consistenta cremoasa care m-a surprins placut. Culoarea este intensa si textura este maleabila. 

Pensula pe care am folosit-o e tot de la Cupio si mi se pare ca se potrivesc bine impreuna. Este pensula contur ochi Cupio #28 si este destul de subtire pentru a crea lini precise, nu este rigida, dar nici prea moale incat sa nu poti face nimic cu ea, iar perii sunt la o lungime numai buna. Mie mi se pare chiar buna in comparatie cu altele incercate. 

Un alt lucru important pentru mine la orice tus este rezistenta. Eu am ochi care lacrimeaza foarte usor cand ies afara, asa ca e un challenge sa imi reziste machiajul si sa ma intorc acasa cu el intact daca am mult de mers pe afara. L-am purtat prima data intr-o zis foarte insorita si in care m-am plimbat in toate magazinele de optica din oras si ochii imi lacrimau constant, dar cand am ajuns acasa am fost bucuroasa sa vad ca aveam ambele codite de eyeliner, intacte. Asa ca prima impresie a fost una buna, si cele care au urmat la fel. 

You Might Also Like

1 comments

  1. Si mie imi plac tusurile de ochi maro, in special pentru zi cu zi!
    Am avut unul de la Rimmel care mi-a placut foarte mult, dar l-am aruncat caci expirase. In rest, sincer am numai cuvinte de lauda despre el, iar pretul e la jumatate in comparatie cu acesta.
    Si sa iti raspund la intrebare...eu am nevoie intotdeauna de mascara! Avand genele si sprancenele blonde, par "Stearsa", iar mascara mereu imi face ziua mai buna. Sunt ok sa plec fara nimic pe ten, dar cu rutina la zi, sprancenele le mai vopsesc, dar fara mascara...nu pot pleca nici la prieteni in vizita! :D

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts