Soft Glitter Prom Makeup

00:29





Anul trecut in perioada asta ma gandeam cu groaza la alegerea unei rochii de banchet si recunosc, aveam ca pretext banchetul pentru a-mi cumpara tot felul de pigmenti, farduri si eu mai stiu ce pentru a realiza machiajul de banchet perfect. Indiferent de ocazie, mie imi place sa imi realizez singura machiajul si sa imi aranjez parul, iar astazi am o sugestie pentru un machiaj soft, cu putin sclipici, in nuante calde, care se potriveste oricui.

Initial voiam sa pregatesc un machiaj mult mai intens si dramatic, dar cred ca uneori e mai bine sa alegem o optiune care sa ne evidentieze trasaturile si care sa nu ne scoata foarte mult din zona de confort. Am ales sa ma joc cu un pigment de la Cupio, un pigment roz cu reflexie aurie care arata minunat cand bate lumina pe el. De fiecare data cand vreau un machiaj spectaculos, eu apelez la pigmenti, mai ales daca au putin sclipici fin sau sunt pur si simplu metalici. Ofera acel ceva care scoate machiajul afara din banal. Nu stiu daca am reusit sa surprind in fotografii cat de frumos sclipea pigmentul, dar incerc pe cat posibil sa ma specializez in genul acesta de fotografii. 



Cum am realizat machiajul si ce produse am folosit?

Acesta este unul din machiajele care necesita o pensula buna de blending, putina rabdare si un spray de fixare pentru pigmentul pe care l-am folosit. Am aplicat intai o baza, iar cea de care nu ma despart de cam 2 ani este Too Faced Shadow Insurance, dar daca doriti o optiune mai ieftina, va recomand baza de la Milani, care este foarte similara, iar apoi am aplicat pe toata pleoapa nuanta cea mai deschisa din paleta Caramel Melange de la ZoevaIn pliu am folosit intai Soft Peach de la Melkior, care este probabil fardul meu preferat  de la Melkior, fiind o nuanta foarte frumoasa de piersica. Alaturi de Soft Peach am folosit si doua nuante de maro cald din Caramel Melange, iar astfel am realizat practic toata umbrirea pleoapei. 

Pe ploapa mobila, concentrat in partea interioara am aplicat Diamond Shining Pigment de la Cupio in nuanta Cherry Blossom Pink, care e absolut superb. E un pigment roz cu reflex auriu si cu textura mai apropiata de sclipici, iar mie mi se pare perfect pentru un machiaj de  banchet. Eu aici l-am folosit mai subtil, dar puteti sa il aplicati ca pe o folie pe pleoapa si arata genial; Eu l-am amestecat du spary-ul de fixare de la NYX pentru a-l aplica mai usor. Daca nu ati mai lucrat cu pigmenti, va recomand sa cititi articolul acesta in care v-am povestit mai multe despre ei.

La baza genelor am aplicat putin creion negreu de la YSL, preferatul meu in ultimul timp, pentru ca e foarte negru si rezista foarte bine, nu se intinde. Mascara e tot YSL, Effect Faux Cils, dar am adaugat si gene false, care sunt N513 Lovely de la Cupio, genele mele preferate din ultimul timp. 


Pentru machiajul tenului eu va recomand sa alegeti produse care stiti ca rezista si se comporta bine pe tenul vostru.  Eu aici am folosit fondul de ten de la Cupio, despre care v-am vorbit mai mult aici. Eu am un ten gras si sincera sa fiu doar Revlon Colorstay ar tine pe tenul meu toata seara, dar daca aveti tenul normal, sau poate mixt, si acesta s-ar descurca bine. 




Conturarea fetei am realizat-o cu bronzer-ul de la Cupio. Imi place cum se aplica, iar nuanta calda se potriveste perfect cu machiajul foarte  cald al ochilor. Blush-ul ales este Apricot Mist de la Cupio, un blush pe care il port foarte des de cand il am; eu ador nuantele de piersica, la ochi, ca blush, pe buze, haine, oriunde, iar acest blush pe langa culoare are si rezistenta foarte buna. Daca e ceva ce chiar trebuie sa incercati de la Cupio, sunt blush-ul si genele, ah si mai am un produs de care va spun imediat. 

Uitasem sa va spun de pudra de fata, care este pudra compacta de la Cupio, inca o testez, dar pot sa spun ca pana acum imi place, e fina si fixeaza bine machiajul. Eu am nuanta light si se potriveste perfect tenului meu. 


Sprancenele le-am umplut cu Maybelline Brow Satin - este creionul meu preferat, nu numai ca are creionul in nuanta perfecta, rece, dar si pudra este foarte buna, dar o folosesc cu o pensula de sprancene si nu cu aplicatorul creionului. 

Si ajungem la ruj. Am aplicat intai un creion de buze de la Rimmel in nuanta Cappucino, iar apoi am aplicat rujul Matte Cupio Mkp in nuanta Mauve. Este un ruj mat clasic, confortabil, rezista destul de bine pe buze (eu am mancat covrig si a rezistat eroic) si culoarea imi place mult de tot. Rar mi se intampla sa imi placa un ruj, desi am destul de multe, le port foarte rar. 






Sunt curioasa care sunt produsele voastre preferate pentru realizarea unui machiaj pentru o ocazie speciala? Cum vi se pare acest machiaj?

You Might Also Like

2 comments

  1. Those eyebrows <3
    La pigmenti nu ma incumet - dar restul machiajului l-as purta si la ocazii mai putin festive. :D

    ReplyDelete
  2. Arata foarte misto machiajul!
    Si mie imi plac fardurile pulbere care au sclipici in ele...mi se par de efect, insa de multe ori se duce mai sus de pleoapa mobila...nu ramane fix unde vreau eu! Chiar si asa, eu am doua astfel de farduri de la Mustaev care mi se par super!

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts