BEST IN BEAUTY 2017 SKINCARE EDITION

21:11


Anul acesta a fost cel in care am aflat mai multe despre ingrijire tenului si am inceput si eu sa fiu mai atenta la ce folosesc. Am ales produsele care m-au impresionat, pe care le-am recumparat sau care mi-au schimbat total aspectul pielii. 

1. Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Gel


Este produsul despre care tot vreau sa scriu de cateva luni, dar cumva nu am reusit. Am aflt despre el in vara, dupa #beautyBloggersMeetingTm, atunci cand Corina (pasagera.ro) ne-a vorbit despre ingrijirea pielii si ne-a povestit mai multe despre care sunt produsele esentiale pe care trebuie sa le avem in rutina noastra. Am inceput sa folosesc BHA atunci, si SPF zilnic si lucrurile s-au schimbat pentru mine. Inca mai am probleme cu sebumul, si pentru asta am in plan un alt produs de incercat in anul ce vine, dar textura pielii mele s-a imbunatatit considerabil, iar asta au remarcat-o si persoanele din jurul meu. Tenul este mai fin, nu mai e la fel de texturat si nici probleme cu acneea nu am mai avut, nici "petece" de piele uscata. Mi-a uniformizat textura pielii si pot sa spun ca e intr-un stadiu foarte bun acum din acest punct de vedere. E important sa mentionez ca daca incepeti sa folositi BHA este necesar sa folositi SPF (macar 30) peste zi, in fiecare zi; gasiti o formula care vi se potriveste si nu il omiteti. 



2. Estee Lauder Advanced Night Repair Serum


Motivul pentru care il mentionez este faptul ca l-am recumparat, iar asta la mine inseamna mult, pentru ca eu tind sa aleg altceva daca un produs nu imi place sau nu ma impresioneaza cu nimic. Acest serum am inceput sa il folosesc anul trecut, iat in prezent il folosesc in serile in care nu folosesc BHA. Imi place mult cum se simte si imi arata pielea ziua urmatoare, fiind hidratata si cu un aspect fresh. Chiar daca este un produs destul de scump, Estee Lauder face niste seturi foarte faine in perioada de Craciun, iar atunci e momentul in care e si foarte avantajos de cumparat. E unul din produsele care imi sterge semnele de oboseala de pe ten, chiar daca nu am apucat sa dorm orele necesare ca sa pot functiona la paramentri normali.



3. Estee Lauder Revitalizing Supreme Global AntiAgeing Night Cream


Este crema de noapte preferata si cumva tot anul asta am avut-o in rutina, avand mai multe cutiute de  15 ml (care oricum ajung o perioada lunga de timp). Imi place mult cum se completeaza cu serumul Advanced Night Repair, si impreuna sunt combinatia perfecta pentru mine, pentru a avea un ten hidratat a doua zi. Am un ten gras, dar deshidratat, asa ca pentru mine crema de noapte e foarte importanta, pentru ca peste zi nu pot folosi tot timpul creme foarte hidratante...



4. Bioderma Hydrabio Serum


Descoperit candva in primavara cand tenul meu devenise brusc extrem de deshidratat si aveam nevoie de ceva care sa imi ofere hidratarea necesara (mentionez ca nu mai aveam Estee pe atunci) si s aiba o textura usoara, sa il pot folosi atat ziua cat si noapte si sa nu imi irite tenul. L-am cumparat fara nici o recomandare, ales de pe raft din farmacie si ne-am inteles bine. Il folosesc de atunci, l-am recumparat, il folosesc peste zi, mai ales datorita texturii usoare, sub SPF, sau seara in combinatie cu alte produse atunci cand folosesc exfoliantul. Imi place mult de tot si il recomand mai ales daca aveti ten gras si deshidratat.



5. Bioderma Atoderm Levres


Il am in ambele versiuni in care exista si e unul din balsamurile de buze preferate. Il iau mereu cu mine in geanta. Il folosesc atunci cand ma machiez sau nu ma machiez si imi place ca imi hidrateaza si repara buzele. M-am obisnuit si cu textura lui atat de mult incat parca nu imi vine sa mai folosesc altceva.

6. Bioderma Hydrabio Micellar Water


Sunt mai multe  ape micelare care imi place, dar pentru anul acesta am ales-o pe aceasta de la Bioderma pentru ca mi se pare ca e mai hidratanta si mai ales acum iarna imi place mai mult senzatia aceasta. Am in teste inca o apa micelara despre care va voi vorbi curand si daca vreti pot sa vorbesc si despre celelalte incercate pana acum.


7. GreenLab Pure Stem Crema de Zi


Am inceput sa o folosesc mai des in ultimele luni, de cand e mai frig. Este o crema hidratanta foarte faina pentru zi, si chiar daca e pentru gandita pentru toate tipurile de ten, iar in general mie nu mi se potrivesc genul acesta de creme, aceasta se potriveste si unui ten mixt sau gras in sezonul rece. Am sa va vorbesc curand despre produsele lor intr-o postare, dar pana atunci e important de mentionat ca au ingrediente vegetale, naturale, fara substante daunatoare tenului, sunt formulate bine si ambalajul pastreaza ingredientele active nealterate pe toata perioada utilizarii.


Acestea sunt produsele pentru ingrijirea tenului pe care le-am ales eu, mai sunt si altele pe care le folosesc, dar inca nu pot spune despre ele ca sunt demne de a fi mentionate ca si preferate ale anului. Va urma si o editie de preferate de machiaj si cateva pentru ingrijirea parului, asa ca ne citim curand. Spuneti-mi care sunt preferatele voastre in materie de ingrijire a tenului in momentul de fata!



You Might Also Like

2 comments

  1. Serul de la Estee Lauder vreau sa il incerc foarte mult! ❤️ Am exact acelasi tip de ten ca tine. Ma bucur ca pot sa ma inspir din ce produse folosesti si tu ☺️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie imi place mult de tot serul si de obicei il caut in seturi, e mult mai avantajos asa :D Ma bucur ca iti plac articolele!
      te pup

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts