URBAN DECAY NAKED 3 | REVIEW & SWATCH

21:26




Daca trebuia sa numesc o paleta de la Urban Decay pe care imi doream sa o adaug colectiei mele, aceasta era cu siguranta Naked 3. Am destule palete cu nuante neutre, cu marouri calde sau reci, cu nuante de cupru sa aurii ca sa mai am nevoie de celelalte 4 care mai sunt in colectia Naked, dar Naked 3 are niste nuante de roz pe care nu le-am mai intalnit altundeva.




Paleta are 12 nunate care variaza textura, de la mate la metalice si perlate, mate cu sclipici. Din acest punct de vedere paleta este echilibrata, mai ales daca va plac machiajele mai stralucitoare si nu neaparat mate, avand mult mai multe farduri irizate. Ceea ce mi-a placut cel mai mult la aceasta paleta si motivul pentru care am si achizitionat-o este unicitatea nuantelor. Nu am nuante asemanatoare in alte palete, iar subtonurile culorilor sunt superbe. Cred ca daca e un lucru pe care il apreciez la paletele de la Urban Decay, atat cat am putut sa ma joc cu ele, sunt nunatele care se diferentiaza cu mult de alte palete cu scheme de culori asemanatoare. 

Totusi am fost surprinsa de modul in care se comporta fardurile in momentul aplicarii. Fardurile mate sunt foarte bune, se aplica usor si se estompeaza foarte bine si cu ususrinta, pigmentatia lor este buna si nu cade foarte mult la aplicare, ba chiar as putea spune ca in cazul fardurilor mate e cea mai usoara aplicare. Fardurile irizate, sau metalice in schimb au o aplicare mai greoaie, cade destul fard, ceea ce eu nu ma asteptam. Ma asteptam la o textura mai fina si mai cremoasa a fardurilor si la o pigmanetatie mai intensa, dar aplicarea poate fi facuta cu un spray de fixare si atunci nu mai avem probleme in aplicarea lor, iar pigmentul este mult mai intens. Pensulele pe care le folositi trebuie alese cu atentie pentru a prinde bine fardul pentru aplicare, pentru cele sidefate/metalice folositi o pensula plata si daca vi se pare ca pigmentul nu se depoziteaza bine pe pleoapa aplicati putin spray de fixare pe pensula pentru a va usura aplicarea si a obtine o nuanta mai intensa.






Dintre toate culorile Dust, este cea mai prafoasa si care ofera cea mai mare dificultate in aplicare, restul culorilor metalice se aplica bine si fara spray-ul de fixare, dar nu au intesitatea pe care mi-o doream eu. Paleta nu este o dezamagire pentru mine, pentru ca imi plac extrem de mult nuantele si efectul pe care il pot obtine cu ele, dar si faptul ca aceasta paleta, datorita selectiei de culori, imi permite sa creez un machiaj complet fara sa mai am nevoie de o alta paleta sau alte farduri pe langa. E bine de stiut insa ca nu este o usor de lucrat cu ea si ca aveti nevoie si de o baza si un spray de fixare pentru a obtine culori mai vibrante.

Per total imi place paleta, dar nu pot sa spun ca am fost foarte impresionata de calitatea fardurilor. Cred ca nuantele sunt deosebite si daca va plac acest gen  de nuante, este o optiune foarte buna. 

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts