BEST IN BEAUTY 2017 MAKEUP AND HAIRCARE EDIT

20:41


Chiar daca anul acesta am fost mai mult adepta unui machiaj simplu si natural pentru ca nu am avut atat de mult timp sa ma joc, au fost cateva produse care mi-au atras atentia si care merita sa fie mentionate. Sunt produsele pe care le folosesc aproape zilnic, produse care au fost recumparate de nu mai stiu exact cate ori si pe care daca  nu le-ati incercat, ei bine, ar  fi cazul. 

1. L'Oreal Paradise Extatic Mascara


Recunosc, cand tot internetul lauda ceva, tind sa stau deoparte, pentru ca pana acum experienta mi-a aratat ca eu fac parte dintr-un procentaj mic de oameni carora nu le plac produsele respective, dar din cand in cand sunt si eu curioasa. Am cumparat aceasta mascara fara asteptari si mi-a devenit preferata aproape instantaneu. Clar o descoperire placuta a anului, ofera volum si alungeste genele fara sa le incarce excesiv. Este comparabila cu Better Than Sex de la Too Faced, doar ca mie mi se pare ca are o formula mai buna. Spre deosebire de cel anterior mentionat, acesta rezista mai bine si nu se faramiteaza si nici nu se intinde deloc. Daca nu l-ati incercat, e de pus pe lista.



2. Sephora Beauty Amplifier Loose Powder


Tot anul am folosit varianta presata de pudra Beauty Amplifier de la Sephora si am fost mai mult decat multumita. Acum ceva timp am decis sa imi achizitionez si varianta de pudra libera pentru ca eu tind sa imi fixez machiajul din zona T cu buretelul si prefer sa fac asta cu o pudra libera. Aceasta pudra este foarte fina si as putea  spune ca se aseamana cu pudra HD  de la Make Up For Ever, doar ca aceasta mi se pare ca imi fixeaza  si matifiaza tenul mult mai bine si pentru o perioada mai lunga de timp. Nu evidentiaza deloc porii, ba chiar mi se pare ca ii face sa fie mult mai putin vizibili. Am auzit totusi persoane care spun ca pudra ar avea flashback, dar pentru ca eu nu fac deloc fotografii cu blit nu am testat partea asta. Pentru uz zilnic, mi se pare o pudra excelenta.



3. Maybelline Brow Satin Eyebrow Pencil


Nu este singurul produs de sprancene pe care il folosesc, dar este cel pe care l-am recumparat de cel putin 3 ori pana acum. Imi place mult creionul, imi place nuanta sa (folosesc Dark Brown si e o nuanta de maro rece), textura este potrivita, rezista bine. E un creion foarte bun, comparabil cu Benefit, doar ca este mult mai accesibil ca pret. Pudra de la celalalt capat este si ea destul de buna, eu o mai folosesc din cand in cand, dar din pacate modul de  aplicare nu este cel mai comod, insa eu il estompez cu o pensula dupa ce il aplic pe spranceana si arata foarte bine si natural.



4. L'Oreal Brow Artist Plumper 


Un alt produs pe care il folosesc aproape in fiecare zi de pe la inceputul anului. Este un gel de sprancene colorat, nuanta pe care o am eu este Dark Brown, e o nuanta de maro rece. Imi place foarte mult felul in care se aseaza pe sprancene, nu le incarca prea mult, dar ofera definirea de care am nevoie, mai ales in partea din fata a sprancenelor. Mai trebuie sa adaug ca este un produs foarte rezistent, aproape waterproof, il pot folosi atat singur cat si impreuna cu alte produse pentru sprancene. Nu prea imi vad viata fara acest produs, gata, am spus-o!



5. Urban Decay De-Slick Setting Spray


Pentru mine e foarte important ca machiajul meu sa reziste intreaga zi, dar si sa ramana mat pe cat de mult posibil. Daca aveti tenul gras intelegeti cu siguranta la ce ma refer. Am incercat spray-uri de fixare de la NYX, Make Up For Ever, Douglas si probabil  a mai fost ceva, dar De-Slick este singurul care pur si simplu fixeaza tot machiajul si il mentine mat aproape intreaga zi. Acest spray de fixare impreuna cu Revlon Color Stay => nici macar nu trebuie sa fac blotting. Este cu siguranta una din cele mai faine descoperiri in materie de makeup pentru mine din acest an, pentru ca ma ajuta extrem de mult. Daca sunteti in cautarea a ceva care sa va mentina machiajul intact cat mai mult timp si pudra nu face fata...



6. L'Oreal Gel Intenza Eyeliner


Mi-a placut de cand l-am incercat prima data si il folosesc inca de atunci de fiecare data cand vreau sa trasez o linie de tus. Imi place culoarea intensa si cat de usor pot sa lucrez cu el, faptul ca nu s-a uscat inca, desi il am de o gramada de timp, faptul ca rezista atat de bine intreaga zi, ca nu se intinde. Am si un review pentru el aici. 

7.  The Balm Bahama Mama 


Este bronzer-ul meu preferat de ceva timp incoace. Produsele pentru ten (pudre) de la the balm imi plac foarte mult, iar acesta este cel care a iesit in evidenta cu usurinta. Este pigmentat, dar usor de estompat, este rezistent, nuanta sa de maro rece il face perfect si pentru conturarea fetei. Pretul este accesibil si produsul cred ca ma va tine o viata (inca nu l-am terminat si il folosesc de foarte mult timp aproape zilnic)

8. Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine si Vernis A Levres


Nuantele sunt 47 si Rose Folk, primul este nude-ul perfect pentru mine, intr-o formula hidratanta si usor glossy, foarte usor de purtat de zi cu zi, iar al doilea este un roz piersica foarte frumos. Vernis a Levres are una din cele mai faine formule glossy pe care le-am intalnit pana acum, find ca un fel de vinil pe buze si este si foarte rezistent (mie imi rezista lejer cand beau cafea sau mananc ceva light). Sunt niste produse ceva mai scumpe, dar mie imi plac mult de tot si sunt cele mai folosite din colectia mea mult prea mare de produse pentru buze.



Special mentions go to...

Chiar daca nu il veti vedea acum in fotografii, voiam neaparat sa mentionez si fondul de ten pe care l-am descoperit in 2017, si anume Catrice Liquid HD Foundation, un fond de ten care mi-a placut extrem de mult datorita aspectului natural si a faptului ca rezista foarte bine pe ten. Eu l-am terminat si vreau sa imi achizitionez din nou acest fond de ten dupa ce mai termin macar unul din cele pe care le am acum. I-am facut si un review si puteti afla mai multe despre el aici

Daca tot v-am povestit de produsele de machiaj, vreau sa mentionez si cateva produse pentru ingrijirea parului. Nu prea am mentionat in online, dar parul meu este destul de degradat de ceva timp incoace, datorita unor greseli pe care le-am facut in procesul de colorare. Am gasit insa cateva produse care ma ajuta sa il mentin hidratat si cu un aspect frumos.

9. Kerastase Elixir Ultime Oil


De curand am incercat mai multe produse Kerastase, despre cateva v-am si vorbit intr-o postare anterioara aici, si desi imi place foarte mult si masca pe care o folosesc acum, tot de la Kerastase, uleiul de par este cel care mi se pare ca face o diferenta foarte mare, chiar daca nu folosec masca de la Kerastase. Parul meu prinde luciu, care ii lipseste cu desavarsire in momentul de fata, devine mai moale, hidratat, maleabil si miroase incredibil. Il aplic pe parul umed cand il las sa se usuce natural si dupa uscare si protectia termica, tot de la Kerastase, cand il usuc folosind caldura. Am o varianta micuta, primita cand am achizitionat alte produse de la ei si imi place atat de mult incat cred ca il voi lua full size cand il termin.


10. Kerastase Resistance Mask


Dupa ce a fost folosita pe parul meu la salon mi-a placut atat de mult incat am achizitionat-o si eu pentru acasa. E un produs foarte bun pentru parul procesat chimic, deteriorat si fragil. Eu o mai alternez si cu alte masti hudratante pe care le mai am (pentru ca mai am cateva ... poate putin mai multe produse pentru par), dar simt mereu diferenta atunci cand o folosesc.


11. Palmers Coconut Conditioning Shampoo and Protein Pack


L-am descoperit de curand, e adevarat, dar eu am fost mai mereu in cautarea unui sampon fara sulfati datorita scalpului sensibil. Desi Aura Botanica imi place destul de mult si au mai fost cateva de la Alverde care imi curatau bland, dar bine, scalpul, toatea aveau in comun un lucru care ma deranja putin, faptul ca incurca parul in timpul spalarii. Chiar daca masca ma ajuta sa il descurc foarrte bine, din cauza lor trebuia sa o aplic foarte aproape de scalp, sa folosesc si mai mult produs si sa fiu extrem de grijuluie pentru a nu rupe parul incercand sa mi-l descurc (eu am parul sensibilizat acum, in mod normal nu as avea asemenea probleme, dar acum se rupe destul de usor). Ce imi place mult la acest sampon este ca e hidratant si nu imi incurca deloc parul, si nici nu imi afecteaza scalpul; win-win!

Tot aici vreau sa mentionez scurt si masca lor, care imi place destul de mult, e foarte faina, hidratanta si lasa parul foarte fin si matasos. Totusi, din pacate se vinde doar in pliculete de 60g, si sincer mie mi se pare ca nu ajunge foarte mult timp cantitatea din ele, eu am cam doua utilizari din plic pentru ca il aplic pe tot parul, si nu doar pe varfuri (si poate ca si pun cam multa masca... poate...).


Nu sunt acestea singurele preferate din anul acesta. dar am vrut sa pun accentul pe produsele pe care le folosesc zilnic si nu prea au sansa sa fie mentionate in alte postari sau chiar nu am apucat sa povestesc despre ele.

Care sunt top 3 produse de machiaj pentru voi? 

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts