FEBRUARY BULLET JOURNAL SETUP

21:06


De anul trecut, cred ca din Aprilie am inceput sa folosesc un bullet journal, in special pentru a ma ajuta sa organizez mai bine continutul pe care vreau sa il creez pentru blog, daca aveam anumite fotografii de facut, evenimente importante sau chiar brainstorming pentru activitatile mele creative. In ultimele luni ale anului nu prea am mai avut timp sa fac acest lucru, dar dupa o perioada haotica, am decis ca am din nou nevoie de el.

Ceea ce  imi place cel mai mult la bullet journalling este flexibilitatea, pot sa adaug sau sa scot orice categorie vreau, pot sa stabilesc exact ce vreau sa urmaresc si pot sa il fac cat de simplu sau de complex vreau. Pentru luna februarie am ales sa mentin totul foarte simplu, mai ales pentru ca am nevoie sa ma obisnuiesc din nou sa il folosesc.


Pentru bullet journal no.2 am ales din nou Moleskine, chiar daca nu este un caiet cu file foarte groase, foaia punctata si felul in care pot schita si scrie pe ea, mi-au placut extrem de mult in cazul primului. Oricum, nu vreau sa folosesc acuarela in el, am un scketchbook separat pentru asa ceva.

Pentru ca vreau sa incep sa desenez din nou, m-am gandit ca micile schite din bullet journal sunt bine primite asa ca pentru ca mi-au placut mult niste fotografii de pe pinterest, am creat si eu propriile versiuni ale desenlor vazute. M-a prins putin acest vibe de spacegirl, motiv pentru care am multe stele si planete peste tot.


Desi in mod normal ar trebui sa am un key, index si future log, eu am ramas doar cu future log. Nu folosesc un key anume, nu simt ca ma ajuta, iar index-ul din nou mie imi era inutil, pot sa imi pun mini post-its in locurile unde vreau sa ma intorc... De asemenea eu prefer varianta in care future  log are doar 3 sau 4 luni, si il reiau dupa aceasta perioada, astfel am loc sa notez ce am nevoie in dreptul fiecarei luni, si in plus mi se pare mai logic si mai cronologic sa le am raspandite pe parcursul anului asa. 


Monthly log e varianta simpla, fara calendar, fara tabel... am observat ca nu tind sa le folosesc pe cele in format calendar, pentru ca nu am destul loc sa scriu.


Eu mi-am mai facut si o pagina pe care sa notez continutul pe care vreau sa il fac pe blog si o pagina pentru cheltuielile semnificative ale lunii. Pentru planificarea saptamanala ma voi organiza pe parcursul lunii in functie de cum am nevoie, singurul motiv pentru care nu le mai pregatesc de la inceputul lunii este faptul ca mi-am dat seama ca nu pot sa ma incadrez intr-un tipar si ca prefer sa imi fac liste de to do  atunci cand am nevoie.

Sunt curioasa voi ce folositi pentru oranizare?

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts