NEW FAVORITE SHEET MASK AND A PRIMER | BIOTISSIMA

22:33


Sunt diferite tipuri de masti de fata pe care le folosesc, dar pentru hidratare aleg mereu fie o masca pentru noapte, fie un sheet mask.  Sincera sa fiu prefer a doua varianta in majoritatea cazurilor, mai ales datorita rutinei pe care o creez cu ajutorul lor. Imi place sa imi iau din cand  in cand timp pentru mine, timp in care, pe langa muzica buna, sau poate vlogurile oamenilor care imi plac, ma ocup de mine, cu o masca de fata, o masca de par si poate un ceai bun si o carte care imi place.



De curand am primit o masca de fata cu venin de albine de la Biotissima. Mastile de genul acesta sunt preferatele mele, dar sunt si foarte pretentioasa cand vine vorba de senzatia pe care o lasa pe ten dupa utilizare. In cazul Biotissima Bee Venom Facial Mask am fost bucuroasa sa vad ca era bine imbibata in serum si se aseaza bine pe fata, nu aluneca. Masca trebuie lasata sa actioneze intre 20 si 30 de minute, eu am lasat-o cam 25 de minute, timp in care am si citit putin, e destul de confortabila la purtare. Am ramas placut impresionata de faptul ca, dupa ce am indeparatat masca si am masat serumul in piele, pielea nu a ramas deloc lipicioasa. Nu am mai aplicat nici un produs de ingrijire dupa aceea si am asteptat sa vad efectele dimineata. M-am trezit cu o piele foarte hidratata si luminoasa si nu ma asteptam ca masca sa aiba un efect atat de puternic si vizibil. Mi-a placut mult mai mult decat multe alte masti hidrantante pe care le-am incercat pana acum.



Pe langa masca de fata, tot de la Biotissima, am incercat si Instant Perfection make up mousse, care este practic o baza de machiaj. Are o textura spumoasa, foarte interesanta si se aseaza frumos si unifor pe piele, lasand in urma un aspect catifelat. Fondul de ten se aseaza frumos deasupra acestei baze, nu pot sa spun ca prelungeste rezistenta machiajului, dar ofera o baza foarte fina pentru acesta.

Un lucru care mi-a placut mult este faptul ca o pot aplica deasupra cremei cu SPF, pentru ca eu folosesc obligatoriu o crema cu SPF in fiecare dimineata. Nu ma asteptam, dar aplicarea a fost uniforma si in cazul in care am decis sa o aplic doar in zona T.

Dintre cele doua produse, masca de fata este cea care a fost pentru mine un nou produs favorit. Sunt pretentioasa cand vine vorba de masti, imi place sa vad ca sunt eficiente rapid, sa nu lase o senzatie lipicioasa pe ten si sa nu alunece in timpul purtarii. Mi-a placut mult masca si ma gandesc sa  incep sa o folosesc regulat.

Sunt curioasa daca ati incercat unul din aceste produse si care este masca de fata preferata atunci cand aveti nevoie de hidratare?

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts