PIJAMA PARTY LA KAPA CENTER

18:41


Nu cred ca am avut vreodata o petrecere in pijamale cu cu mai mult de o prietena la mine de cand m-am mutat din camin, desi nici in camin nu le-as fi numit petreceri in pijamale, dar conisderand tinuta noastra, as spune acum ca li se potriveste si aceasta denumire, noptilor petrecute razand cu fetele si amintirilor faine de atunci. Cand am primit invitatia pentru o petrecere in pijamale alaturi de alte fete din breasla de bloggeri am fost tare incantata de idee.

Petrecerea a fost organizata cu ocazia lansarii pagnii Kapa Center Home Decor si a avut loc in 20 martie. Am avut parte de un treasure hunt prin magazin care a fost extrem de distractiv si antrenant. Fiecare dintre noi a venit insotita de o prietena, iar eu  am avut-o alaturi de mine pe Romina, si cred  eu ca am format o echipa chiar foarte buna (de mentionat ca e bine ca macar una dintre noi, adica Romina, are si spirit de orientare in spatiu, ca altfel nu cred ca reuseam sa adunam toate indiciile,sau eu cel putin n-as fi reusit sa mai ajung pe la indiciul numarul 2). Nu sunt neaparat o fire foarte competitiva, dar mi-a placut jocul si am incercat pe cat posibil sa ne miscam cat mai repede.





Dupa toata alergatura au urmat cateva gustari delocioase, de la Yammy Bistro, un pahar de Prosecco, si partea cea mai distractiva a serii, vorbitul/cantatul cu heliu, nu au mai ramas baloane pana sa plecam acasa. Am avut un repertoriu pisicesc, eu, am cantat si in cor (eu si Romina, Soft Kitty, ce altceva?) si am zis orice ne venea in minte pentru ca vocile noastre erau pur si simplu hilare. Am avut parte de o seara foarte faina alaturi de fete, si nu pot sa spun decat ca evenimentul a fost organizat extraordinar de fain.



Printre toate acestea, nu spun ca nu am vazut si cateva elemente de decor care mi-au placut mult de tot. Am pus ochii pe cateva canapele, si chiar si pe niste piese de mobilier pentru bucatarie. Daca va uitati la mine pe Pinterest, pe board-ul de Home Decor o sa vedeti clar estetica preferata, iar in Kapa Center am gasit multe piese care se potrivesc acesteia, dar si care nu stiam pana atunci ca mi-ar placea atat de mult (canapeaua verde de exemplu).




Am avut parte de o seara foarte faina, mi-a placut atat activitatea pe care am avut-o, compania fetelor, dar si elementele de home decor din magazin, deci, daca va cautati mobila si sunteti din Timisoara, eu zic sa faceti o vizita si zonei de Home Decor din Kapa Center, s-ar putea sa gasiti canapeaua pe care o cautati, sau un pat super confortabil. 

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts