BEAUTY BLOGGERS MEETING TM HAUL | PART II

23:04


Revin si cu al treilea articol din seria de articole despre #bbmtm4, acesta fiind partea a doua a aricolului de tip haul. M-am gandit sa le impart in doua pentru ca erau destul de multe produse si voiam sa va si povestesc putin despre ele, daca le cunosc, sau sa va las primele impresii in cazul in care acum le-am si intalnit pentru prima data, asa ca voi incepe direct sa va povestesc despre Andalou, produse care au venit din partea Secom. Eu am primit un produs de curatare a fetei cu vitamina C si o masca de fata din aceeasi gama pe care abia astept sa o incerc. Imi doream de ceva timp sa includ in rutina de ingrijire si produse cu vitamina C, asa ca sunt tare incantata si am sa va povestesc mai multe dupa ce apuc sa il si folosesc o perioada mai indelungata. 


Si Benefit ne-a fost alaturi anul acesta, oferindu-ne miniaturi din produsele lor foarte pupulare, Hoola bronzer, pe care eu il am deja si il folosesc de ceva timp, un ruj mini Double The Lip intr-o nuanta de roz zmeuriu, eu am mai avut in trecut si nuanta de nude din gama, un sample al creionului lor de sprancene GoofProof Brow Pencil, sunt tare curioasa cum se compara cu Precisely My Brow Pencil care stiti deja ca imi place mult de tot, o oglinjoara super draguta, cu un sistem tare fain de luat in calatorii, un popsocket dragalas si un portfard care deja a intrat in folosinta.

Maybelline ne incanta cu rujurile lor mate, pe unele dintre ele, in nuante de nude, eu le cunosc foarte bine, dar acum am primit si unul din gama mai noua de rujuri mate, cu  o formula mai pudrata. Ce imi place mie cel mai mult la ele e ca sunt rujuri cu o formula confortabila pe buze si rezista destul de bine pentru niste rujuri clasice. 


Si Barza ne-a fost alaturi cu produse care sa ne ajute indeosebi in perioada menstruatiei, cu plasturi pentru ameliorarea durerilor. Intre timp eu i-am si testat si mie nu imi vine sa cred ca nu am mai folosit asa ceva pana acum. Mi se par super faini pentru zilele in care esti nevoita sa iesi din casa, se mentin calzi vreo 8 ore (pe pachet spun ca 12, dar dupa 8 ore deja nu mai sunt chiar la fel de calzi, incepe sa scada usor nivelul de caldura) si ajuta in ameliora durerile, iar daca ii purtati la birou, ziua va fi ceva mai suportabila. Eu o sa imi fac stocul sa nu cumva sa raman fara ei.


Dove este  unul din brand-urile mele preferate cand vine vorba de geluri de dus, sapun pentru maini si deodorante; la eveniment Dove au decis sa ne rasfete cu un set de sampon, balsam si ulei din gama pentru par vopsit (miros minunat), doua creme de maini, una cu avocado si una cu cocos, o spuma de dus de care sunt tare curioasa si un sapun tare dragalas si roz.


Cupio ne-au pus in prim plan noua lor colectie de rujuri licide metalice si tusurile gel din gama Muah. Nu ma vedeam purtand un ruj metalic, nu sunt destul de curajoasa pentru asta, dar dupa cateva discutii cu Romina am ajuns la concluzia ca sunt minunate pe pleoape. Eu am mai folosit rujuri lichide pe post de eyeliner, dar acestea arata foarte fain pe post de fard de pleoape, oferind aspectul metalic pleoapelor. Tusul nu l-am incercat inca, dar daca doriti un review comparativ cu alte produse de genul acesta lasati-mi un mesaj pe facebook sau instagram. 


Pretty by Flormar a pus in peisaj nuante vibrante de vara, dar pentru mine cel care imi face cel mai tare cu ochiul este blush-ul. Mie imi plac mult produsele baked  avand un altfel de textura fata de pudrele presate, iar acesta pare sa fie o nuanta naturala si care sa ofere luminozitate tenului. Mai multe detalii dupa ce ma si joc cu produsele mai mult. 

De GreenLab v-am mai povestit de cateva ori si tot imi propun de ceva timp sa va povestesc despre  intreaga gama de produse pe care o au. La eveniment am primit crema preferata de zi, v-am povestit despre ea in Best of 2017, dar mie imi e mai potrivita iarna, si apa lor micelara. Sunt produse faine produse in Timisoara de un grup si mai faini de oameni, avand si ocazia sa ii cunosc. Eu va mai recomand si laptele lor demachiant, care mie mi-a placut tare mult, mai ales pentru ca puteam sa il folosesc in zona ochilor fara sa imi provoace vreo usturime si indeparteaza machiajul foarte bine. 


De la Marionnaud am primit produse care se gasesc in exclusivitate la ei. Daca nu v-am batut la cap cu protectia solara destul, uite ca mai am inca una de incercat, cu factor de protectie 50, iar aceasta promite sa fie matifianta (yeeey! le tot vanez pe toate pana o gasesc pe cea care mi se potriveste cel mai bine). De asemenea, o alta bucurie a mea, spuma de dus, de cand am folosit-o pe cea de la Rituals m-am ingradostit de genul acesta de produse si ma bucur sa incerc si altele noi. O paleta de iluminatoare de  la Barry M, are atat nuante cremoase cat si iluminatoare pudra, dar si o masca de fata cu arbore de ceai. 

De la Garnier am primit apa micelara bifazica. Eu am incercat apa micelara pe care au lansat-o initial si am recumparat-o de foarte multe ori, fiind una din preferate, dar nu am incercat-o pe aceasta pana acum. Let the testing begin!
Solaris au avut grija sa avem ce rontai, iar pachetul contine produsele mele preferate. Choco Fulgii nu au mai rezistat mult dupa fotografie, si tin sa mentionez ca sunt deliciosi, cu lapte sau fara, iar ei si saratelele picante sunt in mod clar gustarile mele preferate de la Solaris. Amestecul de susan este super fain pentru preparatele de inspiratie asatica, semintele de Chia le adaug in salate si smoothie de ani intregi, musli, in toate variantele pe care le au, imi place sa le mananc cu lapte, la micul dejun. 

Anul trecut de la Paula's Choice am primit cartea Paulei Begoun si pentru mine a fost unul din cele mai faine cadouri. anul acesta am primit o carticica despre mituri legate de ingrijirea pielii. Cred ca e foarte important, inainte de a ne aplica anumite produse, sa intelegem si de ce avem nevoie de ele sau care sunt efectele pe care le vor avea asupra pielii noastre, iar aceste carti au informatiile necesare adunate la un loc, pe intelesul tuturor. De asemenea am primit si o miniatura de exfoliant  AHA pe care vreau sa il incerc sa vad cum ne intelegem, momentan eu folosesc BHA 2% de la Paula's Choice si imi place mult efectul asupra pielii mele. Tot in punguta am gasit si cateva mostre din noul lor booster cu peptide si servetele demachiante, numai bune de luat in calatorii. 

Parfumul verii este intensificat de aromele de la Le Petit Olivier prin gelul de dus si sapunul primit. Pentru mine este un brand nou si l-am pus frumos in asteptare pentru a intra pe raftul din baie. 



Pell Amar este un brand al carui gel de curatare imi era preferat la un moment dat si nu voiam sa mai incerc altceva; intr-un final am decis sa mai incerc si alte produse, insa stiu mereu ca ma pot intoarce la el atunci cand simt ca am nevoie un produs de curatare eficient. In cadrul evenimentului am primit gelul pentru ochi si o masca de fata. Eu am deja gelul pentru ochi, si va spun ca e fain de folosit dimineata inainte de machiaj, iar masca de fata a intrat deja in sertarul cu produse de skincare in uz.

Rausch ne-au oferit o multitudine de mostre ale produselor lor de ingrijire a parului, iar in cardul evenimentului a fost organizata o tombola cu produsele lor, castigata de Anca. 

Triodeluxe au fost alaturi de noi si anul acesta, Anian fiind din nou un brand prezent, pentru mine, de data aceasta, sub forma unui gel de dus, dar si cu un set din gama de produse de par Revlon care contine un ulei pentru par si o oja stralucitoare. Revin curand si cu un review al uleiului de par. 

Acestea sunt toate produsele primite in cadrul evenimentului si sunt curioasa pentru care din produse doriti un articol mai detaliat. Sper ca v-a placut trecerea prin toate produsele si remarcile pe care le-am avut la prima vedere a produselor. 



You Might Also Like

2 comments

  1. Cate produse misto!!! Super!
    Pe cateva din ele le-am incercat si eu.
    Daca vrei sa ma crezi, nu am incercat niciodata produsele Benefit...as vrea sa imi cumpar niste variante mini. Dar chiar nu mai am nevoie de nimic :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei bine, la capitolul sprancene sa stii ca au produse tare faine. Mie imi place gelul transparent pentru sprancene foarte mult :D

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts