BEAUTY BLOGGERS MEETING TM HAUL | PART I

15:42


Va spuneam in articolul precedent, in care v-am povestit despre eveniment, ca urmeaza sa va arat si sa va povestesc pe scurt despre produsele pe care le cunosc deja, sau am avut timp sa le incerc intre timp. 

Partenerii evenimentului, Estee Lauder, ne-au facut supriza de  a ne trimite 4 produse full size atat de faine. Crema de ochi, Advanced Night Repair este preferata mea de cand am incercat-o anul trecut si am avut o multitudine de miniaturi pe care le-am tot folosit (eu mereu vanez seturile de produse estee Lauder, mai ales daca vad ca in set este si crema de noapte Revitalizing Supreme). Pe langa crema de ochi am primit si un fond de ten Double Wear pe care eu il cunosc foarte bine deja si i-am facut si un review pe blog acum ceva timp. S-au alaturat si doua produse noi, tot din gama Revitalizing Supreme este exfoliantul Global Anti-Aging Instant Refinishing Facial - un exfoliant foarte fin si placut de folosit, l-am folosit doar de 2 ori pana acum, asa ca voi reveni cu impresii, fie aici, fie pe Instagram - dar si o crema de  noapte Night Wear Plus pe care abia astept sa o incerc. 






Acum sa atingem subiectul sensibil al verii, protectia solara. Sponsorii nostrii au avut grija sa ne puna in goodie bags si produse cu protectie solara. De la Bioderma am primit un ulei cu SPF30 de care sunt tare incantata, pentru ca eu aplic SPF si pe corp cand plec dimineata la birou, dar si o lotiune after sun. Momentan folosesc un SPF 50 de la Elmiplant, dar ii vine randul si acestuia. 


Si pentru ca tocmai am vorbit despre Elmiplant, din partea Sarantis am primit o paleta mai larga de produse de la brand-uri diferite, printre care si Elimplant, iar din partea lor produse foarte faine, pentru protectie solara si  after sun s-au alaturat colectiei mele de produse de ingrijire, dar si noile geluri de dus care miros divin si abia astept sa le folosec, mai ales pe cel cu miros tropical, pentru ca are si cocos, iar acela este unul din mirosurile mele preferate. 




Tot din partea Sarantis au venit si produsele de la Vidal, pe care daca stau sa imi aduc bine aminte cred ca le-am vazut odata acasa la mama, iar aici ma refer la sapunul de maini cu miros de argan. Toate cele trei miros bine de tot si isi asteapta cuminti locul in baie, iar eu abia astept sa vad cum sunt si sa ma bucur de parfumul lor de fiecare data cand le folosesc. 


Tresori d'Oriente este un brand care ma incanta din punct de vedere estetic incredibil de tare. Culorile si modelul de pe ambalaj mi se pare absolut superb. Pana acum nu am folosit nici unul din produsele lor. Cele din imagine au un miros foarte fresh potrivit pentru vara, si sunt tare curioasa   cum sunt si celelalte game pe care le-am vazut in magazine. 

Titania ne-a oferit produse de ingrijire a picioarelor si nu putea sa vin la un moment mai bun decat acesta. Vara trebuie sa am mai mare grija de picioarele mele, mai ales pentru ca port si mai des sandale si sunt si la vedere, asa ca pila si crema exfolianta sunt mai mult decat necesare. 

Str8 a fost si anul acesta alaturi de noi, iar prietenul meu a fost foarte incantat cand a vazut punguta, mai ales ca el va fi cel care se va bucura de ele, iar pana acum el se declara tare multumit si fericit. 


Pentru mine in schimb, in goodie bags am gasit B.U. cu noile lor deodorante B.U. In Action si le-am si incercat imediat ce le-am vazut. Imi place foarte mult mirosul, dar si felul in care se comporta peste zi. Mi se incredibil ca nu am incercat nici un deodorant de  la B.U. pana acum, dar acesta imi place mult. 

Tot din paleta Sarantis am facut cunostinta si cu Antonio Banderas, nu cu el din pacate, ci cu prafumurile sale. Pentru mine este un brand complet nou, iar la eveniment am primit doua parfumuri, iar pana acum am incercat unul dintre ele. Parfumul pare usor mai masculin/unisex initial, dar dupa ce se aseaza bine pe piele are un miros foarte placut si abia astept sa il incerc si pe al doilea dintre ele. 


Wash&Go au fost tare generosi, si am primit aproape toata gama de sampon si balsam pe care o au. Nu imi sunt deloc necunoscute, mai ales ca de ani intregi sunt preferatele mamei si sunt nelipsite din baia de acasa. 


De asemenea, un alt pachet care m-a incantat a fost de la Pearl Drops. Am mai folosit in trecut aceasta pasta de dinti, dar nu in variantele primite acum, si imi amintesc ca mi-a placut, apoi am intrat in rutina utilizarii altei paste de dinti si nu am mai incercat nimic altceva. Deja una dintre ele a ajuns pe raftul din baie si nu aveti idee ce zambet am avut cand am vazut ca pasta de dinti este si ea roz.


De la Adda Shop am primit produse de la doua brand-uri pe care nu le-am mai incercat pana acum, Elemis si Fragonard. De Elemis am mai auzit mult de la bloggerii din UK si mereu am vrut sa incerc si eu ceva de la brand. Fragonard ne incanta cu parfumuri frantuzesti, intense, florale, iar miniatura este numai buna de purtat in geanta, eu am mai mereu o miniatura de parfum in geanta pentru situatiile cand plec undeva cand ies de la birou. 



Momentan ma opresc aici, dar revin maine si cu partea a doua a articolului, in care va arat si restul de produse.  Daca nu ati vazut postarea despre eveniment, va las un link aici pentru a vedea si ce s-a intamplat la #bbmTm4 si nu ezitati sa imi scrieti daca va doriti un review al unui produs anume. 



You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts