BEAUTY BLOGGERS MEETING TM 4

00:47


Beauty Bloggers Metting Tm a inceput acum 4 ani, cand eu eram in primul an de blogging. Imi aduc aminte si acum primul eveniment, nu cunosteam pe nimeni atunci si aveam niste  emotii uriase atunci cand ma pregateam sa plec spre eveniment. Atunci le-am, cunoscut pe fetele pe care le-am si intalnit de curand, la a patra editie, chiar daca in timp formula s-a mai schimbat putin, editia intaia a evenimentului nu doar ca mi-a deschis orizontul spre a avea oameni faini care sa aiba aceeasi pasiune ca si mine, dar mi-a adus si prietenii noi. Anul acesta m-am intalnit cu Romina si Lucia, care au organizat impecabil evenimentul, si cu Anca, Andreea P, Simona, Anita si Larisa, pe care am cunoscut-o anul acesta, iar acum, nu am mai avut emotiile de acum 4 ani, ci am venit mai mult decat incantata sa ma intalnesc cu fetele, sa imi intru in rolul de fotograf si sa ma bucur de programul pregatit de Romina si de  Lucia. 



Anul acesta se pregatea a fi un Garden Party intr-o locatie superba cu raze de soare, multe flori si rochii vaporoase, dar chiar in ziua evenimentului ploaia torentiala a decis ca isi doreste nespus sa participe si ea, nu doar la o parte din eveniment, ci intreaga zi. Locatia noastra, Garden House, pe langa gradina minunata de care dispune, ne-a pus la dispozitie si un apartament micut, dar tare frumos amenajat, in care atmosfera evenimentului a devenit si mai intima si mai prietenoasa. 

De anul trecut structura evenimentului s-a schimbat, si avem printre noi bloggerii si persoane care sa ne aduca un plus de informatii pe domeniul nostru, incluzand aici notiuni de PR, comunicarea cu oamenii de PR, skincare, blogging si sharing  de experiente. Nadina Jianu a fost cea care ne-a oferit noi informatii din aria de PR si cateva lucruri din interior, discutia fiind libera si placuta, cu opinii din amele directii. 

Corina Allan a fost prezenta pentru a doua oara la eveniment, iar eu m-am bucurat tare mult cand am aflat ca se va alatura si ea evenimentului. Anul trecut, Corina, ne-a explicat cat de importanta este protectia solara pentru tenul nostru si care sunt efectele nocive ale soarelui, iar informatiile venite de la ea atunci au avut un impact major asupra rutinei mele de ingrijire a tenului, dar si a faptului ca te atunci folosesc SPF zilnic. Am invatat sa imi caut texturile care se pot suprapune pe piele pentru a forma o baza buna, dar care sa imi si ofere hidratare si protectie, iar diferenta intre cum arata tenul meu acum si cum era atunci este foarte mare. Tocmai de aceea am sa pregatesc si eu o serie de articole cu lucrurile pe care le-am invatat, dar voi studia in continuare. Cred ca e de la sine inteles de ce m-am bucurat atat de tare sa stiu ca vom avea parte din nou de prezenta Corinei la eveniment, si va invit si eu sa intrati pe pasagera.ro si va garantez ca nu va veti putea opri din citit. 




Partenerii nostrii de anul acesta au fost Estee Lauder si Garden House. Estee Lauder ne-au oferit niste produse foarte faine, printre care si crema mea preferata petru zona ochilor pe care o tot folosesc de cam un an. Am sa va povestesc mai multe despre produse, dar si despre sponsorii evenimentului intr-o postare viitoare, dar pana atunci, am sa va las aici o mica lista pentru a va face o idee de ce urmeaza. 

Sarantis s-au alaturat evenimentului cu 8 branduri, din care unele noi pentru mine: 
Antonio Banderas, B.U., Elmiplant, Pearl Drops, STR8, Tesori d'Oriente, Vidal și Wash&GoAdda Shop ne-a facut cunostinta cu Elemis, pe care abia asteptam sa il incerc, dar si cu Fragonard. 

Barza vine in ajutor cu niste produse foarte faine pe care imi doream tare mult sa le incerc, mai ales ca promit sa ma ajute cu durerile groaznice  lunare.

Benefit,Cupio,Pretty by Flormar,  MarionnaudMaybellineBiodermaDove, Garnier, Green Lab, Le Petit Olivier, Pell Amar, Rausch, Secom, Triodeluxe și Paula's Choice sunt brandurile care au grija sa ne aduca elementele care sa ne infrumuseteze, atat prin machiaj, cat si prin ingriirea tenului. 



You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts