SPA Energy Intensively Hydrating Cream | Review

19:51

Cu cat e mai frig afara cu atat nevoia de hidratare a pielii e mai mare. Involuntar aerul aspru si rece ne usuca pielea si ii afecteaza aspectul si elasticitatea, si, de asemenea, creeaza o sensibilitate tipica anotimpului. Tenul meu este gras, in general, dar are o tendinta de deshidratare puternica si de aceea treabuie sa am mereu grija de tenul meu. Acum doua luni am primit in prima cutie Pick N Dazzle o crema foarte hidratanta de la Bulgarian Rose, din gama SPA Energy. Recunosc ca am fost curioasa si am incercat-o imediat.



E o crema cu o textura destul de usoara si intra in piele destul de repede. Nu lasa un aspect lucios pielii ci se absoarbe in intregime. Am observat repede, in cateva zile, faptul ca tenul meu era mai hidratat, cu mult mai hidratat decat cu crema pe care o folseam inainte. O consider o crema foarte buna de utilizat in timpul zilei, dar si seara, insa seara eu as adauga si un ser, sau un ulei facial dedesubt, cum e cel de la Alverde pe care vi l-am prezentat aici, pentru a intensifica capacitatea de hidratare oferita de aceasta crema.


Senzatia pe care o ofera la aplicarea pe ten e placuta si e intr-adevar potrivita in cazul unei seri de SPA pregatite acasa, iar dupa o exfoliere facuta ca la carte cu siguranta rezultatele ar fi minunate. Pentru ce tipuri de ten e recomandata? Eu as spune ca este perfecta pentru orice tip de ten, dar daca aveti tenul extrem de gras/uleios nu v-as recomanda sa o folositi in timpul zilei, ci sa alegeti ceva cu o textura mai lejera sau cu o textura de gel. Tenul mixt, normal si uscat o pot folosi linistit in timpul zilei. Daca eveti tenul extrem de uscat, cum spuneam noaptea ar fi recomandat un ser alaturi de crema.

Este o crema hidratanta placuta, isi face treaba foarte bine si este ideala pentru tenul sensibil. Daca o recomand? Da, cu siguranta. De ce? Datorita efectelor sale, extraordinar de placute, a ingredientelor atent alese, a texturii si a senzatiei placute pe care o ofera la aplicare si pielii, instantaneu, dar si in timp.

Voi cum aveti grija de tenul vostru in anotimpul rece?

You Might Also Like

2 comments

  1. Iarna aceasta aproape ca nu am mai avut timp sa am grija cum trebuie de tenul meu! Crema asta cred ca ar fi ceea ce imi trebuie... Multumesc pentru articol! Te pup! ^^

    www.juliahasch.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. E foarte buna si am mai gasit una de curand care e geniala!
      Ma bucur ca ti-a placut articolul!
      Kisses

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts