Cumparaturi Yves Rocher | Shopping

20:47

In ultimul timp am tot facut comenzi pentru diverse lucruri, mai ales cosetice, iar oferta de la Yves Rocher nu era deloc de ignorat (99 de lei in minus pentru comenzi de peste 189 de lei). Nu pot spune ca sunt un fan inrat, dar mai nou mi se pare ca si-au perfectionat formulele produselor, pentru ca sunt mai bune, iar gamele noi chiar atractive. Ce mi-am ales? Va arat acum.

Principalul motiv al comenzii mele a fost parfumul Vanille Noir pe care mi-l doream de ceva timp pentru ca eu ador vanilia. Este una din aromele mele preferate, iar parfumul are un miros deosebit, dulce, insa il consider mai potrivit pentru seara. Rezistenta sa este de apreciat, aroma ramane prezeta pe parcursul zilei pe piele.


Crema de ochi  calmanta Sensitive Vegetal am ales-o penru ca zona ochilor mei are nevoie de mare ajutor, fiind mai sensibila si uscata. Pana acum pot sa va spun ca are o textura usoara, placuta si e destul de hidratanta. De asemenea nu irita zona ochilor. Tot din gama Sensitive Vegetal mi-am luat si lotiuea micelara. am avut-o pe cea Hydra Vegetal acum ceva timp si mi-a placut, asa ca acum am ales-o pe aceasta.



Am primit si produse cadou pentru ca am depasit anumite praguri pentru care Yves Rocher iti dau diverse cadouri la comanda, sincera sa fiu imii place mult ca fac acest lucru. Am primit (si ales) crema Elixir 7.9 pentru ten normal si mixt. Textura sa este incredibila, mirosul fantastic si astept sa vad cum ma inteleg cu ea pe termen lung.


Sexy Pulp mascara am vrut sa o incerc de ceva timp, dar recunosc ca mi se parea ca are un pret cam mare si l-am evitat desi auzisem lucruri bune despre el.Acum l-am primit adou si pot sa spun ca m-am bucurat ca era printre optiuni. Inca nu mi-am format o parere clara, dar pot sa spun ca ofera volum si alungire, dar probabil voi reveni cu detalii despre rezistenta sa si aplicare.



Voi ati profitat de oferta lor? Care sunt produsele voastre preferate de la Yves Rocher?

KISSES,
ANDREEA

You Might Also Like

7 comments

  1. Asa mult imi plac postarile tale si mereu le citesc cu drag.
    Te pup
    www.ancafr.blogspot.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti multumesc foarte mult, draga mea!
      Te pup! :*

      Delete
  2. I-am vizitat si eu acum doua zile si am luat cu mine doua geluri de dus: preferatul meu, cel cu cafea si cu magnolie. Nu am comandat niciodata, cand am cumparat, am cumparat doar din magazinul fizic. Am adulmecat si eu parfumurile lor si am pus ochii pe vreo 3, cel cu vanilie e putin cam dulce pentru gustul meu. Ma atrage si mascara, mai ales pentru ca este preferata unei prietene.
    Te pup,draga mea! Sa stii ca am citit si articolele precedente, rar ratez unul de-al tau, insa nu am avut timp de comentat.
    xo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aww, thank you! Si eu te citesc, dar la mine e sesiune si nebunie si ...n-am dormit de 3 zile... :))
      Cred ca sunt avantaje in toate modurile de a comanda la YR, fie prin posta, online sau din magazin, mereu sunt tot felul de cadouri si beneficii.
      Te pup!

      Delete
  3. Sexy Pulp este unul dintre produsele mele favorite de la Yves Rocher, îl am deja pe al doilea (momentan sigilat) și în opinia mea își merită banii!
    Mie-mi plac foarte mult produsele YR, însă cu loțiunile lor micelare nu m-am înțeles, din păcate. :(
    Să folosești cu drag tot ce ți-ai luat!
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mi se pare si mie bun, dar vreau sa il mai incerc, sunt pretentioasa rau la mascara.
      Pentru mine lotiunea micelara are o singura functie: sa ia marea majoritatea a machiajului jos de pe fata, si bine sa nu irite, iar acestea isi fac treaba bine, pentru mine.
      Multumesc!
      Te pup!

      Delete
  4. Salut. :D
    Si eu am profitat de oferta de la sfarsitul lunii mai si mi-am luat 2 parfumuri: Moment de Bonheur L'eau (mi-l doream de cand a aparut :D) si Quelques Notes D'Amour + cadourile: Moment de Bonheur si rucsacul izoterm cu doar 128 lei. :D

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts